Το PAOK TV και η… πειρατεία

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ νωρίτερα δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με το PAOK TV.

Ένα μεγάλο θέμα, που μπορεί να προκύψει, είναι αυτό της πειρατείας, ιντερνετικής και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, δεν επιτρέπεται οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης να αγοράσουν κάτι άλλο εκτός από το επαγγελματικό πακέτο εάν θέλουν να κάνουν δημόσια προβολή.

Ο Δικέφαλος αναφέρει για αυτό το θέμα:

«Είμαι ιδιοκτήτης χώρου εστίασης και δημόσιας προβολής. Πως μπορώ να μεταδώσω νόμιμα το παιχνίδι για τους πελάτες μου;

Οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσουν το επαγγελματικό πακέτο του PAOK TV και δεν έχουν την δυνατότητα να δείχνουν την αναμέτρηση με Pay Per View. Θα πρέπει να απευθυνθούν είτε στο tv@paokfc.gr είτε στο 2310954099 προκειμένου να αγοράσουν το επαγγελματικό πακέτο, με τιμή 200 ευρώ.

Όποια επιχείρηση αγοράσει το εν λόγω πακέτο γίνεται αυτόματα και PAOK TV Official HotSpot, το όνομα της επιχείρησης και η διεύθυνση του μπαίνει σε σχετική λίστα από την οποία οι φίλαθλοι ενημερώνονται για το που μπορούν να παρακολούθησουν την αναμέτρηση σε όλη την Ελλάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν ελεγκτικά κλιμάκια και όσες επιχειρήσεις μεταδίδουν παράνομα το παιχνίδι θα έχουν νομικές κυρώσεις από το νομικό τμήμα της εταιρείας».

Φυσικά, ένα μεγάλο ζήτημα είναι αυτό της ιντερνετικής… πειρατείας. Η αλήθεια είναι πως το ίντερνετ είναι αχανές και όλο και κάπου θα… ξεφυτρώσει ένα παράνομο στριμ.

Οι «ασπρόμαυροι για αυτό το θέμα αναφέρουν:

Θα μπορώ να το δω σε κάποιο από τα δωρεάν stream που κυκλοφορούν;

-Είναι πιθανό να βρείτε κάποιο stream που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας μας, αλλά σε κακή ποιότητα και για λίγα λεπτά πριν το παράνομο stream «κατέβει» από τον συνεργάτη μας, Media Stalker, που είναι υπεύθυνος για την καταπολέμηση της πειρατείας. Στην προσπάθεια μας για την καταπολέμηση της πειρατείας σας θέλουμε συμπαίκτες. Αν αντιληφθείτε κάποιο παράνομο link ή stream μπορείτε να μας ενημερώσετε στο piracy@paokfc.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!