«ΠΑΟΚ στις δύο άκρες της πόλης!»

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, η συνέντευξη τύπου για τις ακαδημίες του γυναικείου ποδοσφαίρου, όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία με τις εγκαταστάσεις του Multisport Indoor club, οι οποίες βρίσκονται στην Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Άκης Μπεκιάρης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας):

«Από φέτος η ομάδα μας θα έχει στις δύο άκρες της πόλης ακαδημίες και τα μικρά κορίτσια θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο με τον Δικέφαλο στο στήθος. Καλούμε τα παιδιά να έρθουν στο Multisport το μεσημέρι της Κυριακής (22/9) να έρθουν να αξιολογηθούν από τους προπονητές μας και να παίξουν στον ΠΑΟΚ».

Σπύρος Φιλίππου (προπονητής γυναικείας ομάδας):

«Θα ήθελα να καλέσω όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, γιατί το να ασχολείσαι με τον αθλητισμό είναι ευλογία. Σε πάρα πολλές χώρες το γυναικείο ποδόσφαιρο, έχει φτάσει το ανδρικό. Ξεκινάμε στον ΠΑΟΚ, από θέση ισχύος, ξεκινάμε ένα πρότζεκτ, που θα συνδέει τις ακαδημίες με την πρώτη ομάδα. Εγώ θα είμαι σε συνεννόηση με τους προπονητές, ώστε να αξιολογούμε σωστά τις παίκτριες».

Θωμαή Βαρδαλή (παίκτρια):

«Από την μεριά των παικτριών, είμαστε κοντά σε αυτή την προσπάθεια να δοκιμαστούν, είναι σημαντικό να βλέπουμε νέες παίκτριες από τις ακαδημίες, γιατί και εγώ έχω ξεκινήσει από τις ακαδημίες και είμαι πολύ χαρούμενη».

Γκιζέλα Μπετανκούρτ (παίκτρια):

«Σας περιμένουμε όλες. Vamos ΠΑΟΚάρα!»

Νίκος Τσοτσουμάνος (ιδιοκτήτης multisport):

«Σας περιμένουμε και εμείς στις εγκαταστάσεις μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε το εγχείρημα που προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ, με κλειστά και ανοιχτά γήπεδα, θέλουμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσει μέσα από τις εγκαταστάσεις μας, να βγάλει νέες παίκτριες».

Γιώργος Σωτηριάδης (υπεύθυνος ακαδημιών):

«Θέλω να χειροκροτήσω το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, που τα παιδιά των ακαδημιών θα είναι κοντά στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν δύο ακαδημίες στην ανατολική και στη δυτική Θεσσαλονίκη, κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, ώστε να βγάλει κορίτσια από τις ακαδημίες».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!