«Το μέλλον είναι εδώ!»

Πραγματοποιήθηκε η Open Day των ακαδημιών του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του MultiSport Indoor Club στο Ωραιόκαστρο, το μεσημέρι της Κυριακής (22/9) με τον «ασπρόμαυρο» ερασιτέχνη να αναφέρει πως το μέλλον για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου είναι εδώ.

Αναλυτικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Open Day των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Γυναικών, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του MultiSport Indoor Club, στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από τις 12 μ.μ. έως τις 2 μ.μ. Το παρόν έδωσαν ο προπονητής της πρώτης ομάδας, κ. Σπύρος Φιλίππου, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, κ. Μπάμπης Παπουλίδης, η προπονητής της συνεργαζόμενης ακαδημίας στον δυτικό τομέα, Γλυκερία Γκατζογιάννη καθώς και οι παίκτριες της πρώτης ομάδας.

Τα κορίτσια που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ποδοσφαιρίστριες του ΠΑΟΚ, να παίξουν και να προπονηθούν μαζί τους.

Ο ΠΑΟΚ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην στελέχωση της πρώτης ομάδας, από τις ακαδημίες, ενώ φέτος τέθηκε σε εφαρμογή το φιλόδοξο project με δύο ακαδημίες, μία στα ανατολικά της πόλης και μία στα δυτικά.

Ανατολική Θεσσαλονίκη:

Υπεύθυνος: Μπάμπης Παπουλίδης

Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6944673973

Τηλέφωνο εφόρου: 6944592745

E-mail: b.papoulidis@yahoo.gr

Διεύθυνση: πίσω από το Μέγαρο Μουσικής

Δυτική Θεσσαλονίκη:

Υπεύθυνος: Νικόλαος Τσοτσουμάνος

Τηλέφωνο club: 6987237131

Τηλέφωνο υπευθύνου: 6979806636

E-mail: tsotsoumanos@gmail.com

Διεύθυνση: Αμφιθέα, Αγρ.569, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ».

Δείτε φωτογραφίες με ένα κλικ εδώ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!