Η σκληρή εσωτερική σύγκρουση του Καρυπίδη

Είναι εδώ και εβδομάδες κεντρικό πρόσωπο στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή. Δήλωνε Ολυμπιακός, αλλά πλέον είναι πρόεδρος του Άρη. Ήταν στο Ολυμπιακός-Τότεναμ και χθες βίωσε ένα 90λεπτο σκληρής εσωτερικής σύγκρουσης.

Σήμερα, στράφηκαν εναντίον της ΠΑΕ οι «Ιερολοχίτες», κι ο απλός, υπερήφανος φίλος του Άρη δοκιμάζεται από τα σχόλια που δημιουργούν οι πρόσκαιρες ή μαχροχρόνιες συμμαχίες που δημιουργεί η διοίκηση Καρυπίδη. Δημοσιεύτηκαν στα social media βίντεο που τον παρουσιάζουν να ταξιδεύει για Αθήνα μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού.

«Ως παιδί υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Και είναι αλήθεια πως μέχρι και πριν από λίγα χρόνια κυκλοφορούσα φορώντας ερυθρόλευκες φόρμες ή μπλουζάκια. Και στην Αθήνα ερχόμουν για ματς. Και στο εξωτερικό πήγαινα, όπως πηγαίνω να δω και την αγαπημένη μου Τσέλσι».

Θα μπορούσε να είναι απόσπασμα από συνέντευξη του πιο διάσημου οπαδού της Τσέλσι εν Ελλάδα, του ανθρώπου που ήταν Τσέλσι, όταν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν ήξερε ούτε τι χρώματα φορούσαν οι Λονδρέζοι! Όμως, όχι. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν.

Ως άλλος «δανεικός», έκανε το «αγροτικό» του στην Βέροια (πριν αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο το καλοκαίρι του 2014 είχε ρωτήσει την διαθεσιμότητα του Εργοτέλη) από την οποία το επόμενο καλοκαίρι έκανε το άλμα στην (παραγοντική) καριέρα του, αναλαμβάνοντας να επαναφέρει στα σαλόνια τον Άρη, ο οποίος μόλις είχε υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία! Ήταν ένα έστω και πρόσκαιρο αντίβαρο στην κυριαρχία του ΠΑΟΚ στην πόλη, ένας λόγος ελπίδας για το αύριο.

Στην πιάτσα όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο που ξέρει να ελίσσεται και να προσέχει πολύ τις στρατηγικές του συνεργασίες, άλλωστε οι… άκρες που έχει στην Κίνα τον έχουν βοηθήσει να εξελίξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μία ανάλογη τακτική δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει και στον ποδοσφαιρικό του βίο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει καταφέρει φέτος να βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όχι πάντα για τους σωστούς λόγους. Το τελευταίο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τον φέρνει να επιστρέφει με το ίδιο αεροπλάνο που είχε ναυλώσει ο Ολυμπιακός από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Δεκάδες κόκκινες φόρμες και ανάμεσά τους μία κιτρινόμαυρη, αυτή που φορούσε ο πρόεδρος του Άρη. Δεν ήταν βέβαια, η πρώτη φορά φέτος που μία επιλογή του συζητήθηκε. Ήταν οι μεταγραφές, με παρελθοντικό άρωμα Πειραιά, ήταν πολλά άλλα, που άρχισαν να συσσωρεύονται προκαλώντας δυσφορία.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!