Η NOVA ζητάει… στήριξη για το VAR

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της NOVA με βασικό θέμα την δεύτερη επιστολή του συνδρομητικού καναλιού, με την οποία ζητά την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR ενώ καλεί και την ΕΠΟ να ορίσει σε πόσο χρονικό διάστημα αυτό μπορεί να συμβεί.

Συνάντηση της ΕΠΟ με εκπροσώπους της NOVA πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας με θέμα τη δεύτερη επιστολή του συνδρομητικού καναλιού (δείτε εδώ) με την οποία ζητεί την πλήρη απεμπλοκή του από τη λειτουργία του VAR, δηλαδή από τη χορήγηση της ανεπεξέργαστης εικόνας του αγώνα, και με την οποία καλεί την ΕΠΟ να τοποθετηθεί αναφορικά με το χρονικό ορίζοντα, που η απεμπλοκή της θα υλοποιηθεί.

Οι εκπρόσωποι του καναλιού επέμειναν στο αίτημα του απεγκλωβισμού από το VAR, υποστηρίζοντας ότι η ψηφιακή πλατφόρμα δυσφημείται από τις δηλώσεις που γίνονται, ενώ αναφέρθηκαν σε παλαιότερη ανακοίνωση της ΚΕΔ που έκανε λόγο για «τεχνική δυσλειτουργία» χωρίς να κατονομάζει τον υπαίτιο στη χαμένη λήψη του πέναλτι που δεν δόθηκε κατά του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα (τράβηγμα Ελ Αραμπί στον Μπαράλες).

Η NOVA ζήτησε να υπάρξει υπέρ της δημόσια τοποθέτηση, ενώ για το θέμα της απεμπλοκής της και των σχολίων που γίνονται εναντίον της με αφορμή το VAR θα υπάρξει συνάντηση και με τη Super League 1.

Αν μη τι άλλο η στάση της συνδρομητικής τηλεόρασης, είναι… περίεργη, αφού ζητάει με κάθε τρόπο την απεμπλοκή της από το VAR, όμως τι είναι αυτό που πραγματικά φοβάται;


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!