inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
ΔιάφοραΠοδόσφαιρο

«Δώρο Θεού ο Ιβάν Σαββίδης»

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
29.10.2019 13:50
Share
SHARE

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ευεργετική επίδραση που έχει αυτή σε ολόκληρο τον σύλλογο, μίλησε μεταξύ άλλων ο, αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ως σύλλογος έχει κάνει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια. Πολλά τμήματα πρωταγωνιστούν φέρνουν τίτλους, τόσο σε επίπεδο αντρών, όσο και γυναικών. Που οφείλεται αυτή η εκτόξευση των ερασιτεχνικών τμημάτων;

«Η εκτόξευση του ΠΑΟΚ ως σύλλογος, έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι: Ιβάν Σαββίδης. Ο κ. Σαββίδης με την αγάπη του και την τεράστια οικονομική του ευρωστία άλλαξε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν δώρο Θεού για την οικογένεια μας. Προσωπικά εγώ όλα τα χρόνια είμαι δίπλα του, ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ από την ημέρα που ήρθε. Ο κ. Σαββίδης, άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό όλων ήταν όταν εκείνο το μεσημέρι της 12ης Μαίου του 2015, απελευθέρωσε τον ΠΑΟΚ, πληρώνοντας μονομιάς το ποσό των 10.886.811 ευρώ. Αρωγός μεγάλος επίσης της όλης αυτής νοικοκυροσύνης που υπάρχει στον Ερασιτέχνη και τα τμήματά του είναι και ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, που διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα και την οργάνωση του συλλόγου. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και της εκτόξευσης του ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή όλα τα γυναικεία τμήματα του συλλόγου μας είναι στην Α1, πρωταγωνιστούν και φέρνουν τίτλους. Για παράδειγμα το χάντμπολ, το γυναικείο βόλεϊ που όχι απλώς ανέβηκε, αλλά ως στόχο έχει το νταμπλ. Το ίδιο ισχύει και με το γυναικείο μπάσκετ που έχει κάνει άλματα προόδου και αποτελεί την δεύτερη μεγάλη δύναμη του πρωταθλήματος. Και εννοείται το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου που είναι «ισόβια» πρωταθλητής. Κάτι ανάλογο ισχύει και στα αντρικά τμήματα. Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό και τα τεράστια μπάτζετ που έχουν για παράδειγμα σε βόλεϊ και χάντμπολ οι ανταγωνιστές μας, ο ΠΑΟΚ πάντα πρωταγωνιστεί».

– Από την επταετία του Ιβάν Σαββίδη τι είναι αυτό που σας έχει μείνει πιο έντονα στο μυαλό σας από όλα όσα έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

«Ποιος θα το έλεγε πριν δέκα χρόνια, πως ο ΠΑΟΚ θα παίρνει τίτλους, κύπελλα και θα το πίστευε αυτό; Ποιος θα πίστευε πως ο ΠΑΟΚ θα ξεχρεώσει όλα του τα χρέη; Ποιος θα περίμενε πως από τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει η κάθαρση του ποδοσφαίρου; Που έδιωξε του Γκιρτζίκηδες, του Σαρρήδες και τους Πιλάβιους από την ΕΠΟ. Ποιος πίστευε πως ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να μπει το VAR στη ζωή μας; Κι όμως, ο Ιβάν Σαββίδης, έκανε όλα όσα υποσχέθηκε. Έδωσε χαρά, γέμισε με τίτλους τις τροπαιοθήκες του συλλόγου και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί που κάποτε φώναζαν για «επενδύσεις» και έλεγαν «φτιάξτε ομάδα», πλέον «φωνάζουν» και ενώνονται μαζί για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ».

– Κ. Παπαδόπουλε ως μέλος αυτής της διοίκησης του ΑΣ όλα τα αυτά τα χρόνια τι θέλετε να αφήσετε ως παρακαταθήκη στον σύλλογο;

«Η διοίκηση Θανάση Κατσαρή αφήνει την πιο σημαντική παρακαταθήκη στον σύλλογο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν χρωστάει ούτε μισό ευρώ. Έχει μηδενικό χρέος σε Δημόσιο και ΙΚΑ, όλα είναι τακτοποιημένα. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πως πληρώνει και πως συμπεριφέρεται».

– Ένα από τα τμήματα του ΠΑΟΚ που πέρασε και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες είναι αυτό του μπάσκετ. Δύσκολη χρονιά και φέτος, με νέα διοίκηση μετά από πολλά χρόνια.

«Όντως, φέτος το τμήματα μπάσκετ, έχει νέα διοίκηση, με πολύ όρεξη και μεράκι για να δώσει λύσεις σε θέματα που «καίνε». Και εδώ πάλι ο Ιβάν Σαββίδης, έδωσε και δίνει λύσεις, όποτε χρειάζεται. Νομίζω πως με τον κόσμο δίπλα στην ομάδα και την μεγάλη του στήριξη μέσω της αγοράς διαρκείας, θα βρεθεί η λύση, θα ανταπεξέλθει το τμήμα και ευελπιστούμε και αυτός είναι ο στόχος, εντός των επόμενων χρόνων, η ΚΑΕ να μην οφείλει πουθενά χρήματα, να είναι καθαρή και αυτάρκης για να ξαναδούμε και πάλι έναν ΠΑΟΚ μεγάλο. Έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, όπως τα προηγούμενα χρόνια που ο σύλλογος γεύτηκε χαρές και κατακτήσεις εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων».

– Το βόλεϊ πάντως έχει πάλι στόχο να φέρει τίτλο αν και η χρονιά ξεκίνησε και πάλι με αλλαγή τεχνικού και διάφορες αντιπαραθέσεις έπειτα από την αποχώρηση του Γιούρι Φιλίποφ…

«Ευελπιστούμε και θέλουμε φέτος η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους. Κάναμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα με δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι οι Ιλινιχ και ο Μάρσαλ. Διαθέτουμε παίκτες που αποτελούν την βάση της Εθνικής μας ομάδας και αρκετά νέα παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. Το θέμα που προέκυψε με τον κ. Φιλίποφ δεν θα επηρεάσει καθόλου. Ήδη έχουμε νέο τεχνικό τον κ. Δεληκώστα, που διψάει για διακρίσεις και επιτυχίες. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να είναι βέβαιος πως θα δει και πάλι χαρές από αυτή την ομάδα».

– Κεφάλαιο: «Νέα Τούμπα». Πόσο κοντά ή μακριά είναι ο ΠΑΟΚ από αυτό το όνειρο τόσων ετών;

«Είναι ένα όνειρο εκατομμυρίων ΠΑΟΚτσήδων σε όλη τη γη. Είναι και ένα προσωπικό στοίχημα όμως του Ιβάν Σαββίδη. Η εντολή που έδωσε είναι η εξής: Να κάνουμε ένα ιστορικό στολίδι που όμοιό του δεν θα υπάρχει στα Βαλκάνια και γιατί όχι στην Ευρώπη. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο όμως. Θα πω πως όλα βαδίζουν καλά, τελειώσαν σοβαρά θέματα όσον αφορά τον Δήμο και την Περιφέρεια και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να πάρουμε την έγκριση για το προεδρικό διάταγμα για να ξεκινήσει αυτό το μεγάλο όνειρο. Σε λίγα χρόνια θα είναι πραγματικότητα και όχι απλώς όνειρο. Η θρυλική τούμπα είναι 60 ετών πλέον και είναι γερασμένη και με το νέο γήπεδο ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει επίπεδο. Και το πιο σημαντικό όλων: Αυτή θα γίνει με δικά μας χρήματα, με χρήματα του κ. Σαββίδη και όχι της Πολιτείας, όπως συμβαίνει σε άλλες ομάδες».

– Στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο κ. Κατσαρής, είχε πει πως αυτή θα είναι η τελευταία του θητεία στον σύλλογο, ως πρόεδρος. Υπάρχει διάδοχη κατάσταση;

«Όχι, δεν υπάρχει και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Δεν θα αφήσουμε τον κ. Κατσαρή να αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ και η ιστορία του οφείλει στον κ. Κατσαρή να είναι αυτός που μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη θα κόψουν την κορδέλα του νέου γηπέδου, στα εγκαίνια αυτού. Οπότε ο κ. Κατσαρής θα είναι μαζί μας για τουλάχιστον τρία ακόμα χρόνια…».

– Ο ΠΑΟΚ εκτός από την αθλητική δράση είναι ένας σύλλογος, με έντονη κοινωνική δράση, βοηθώντας κοινωνικές και ευπαθείς ομάδες ατόμων που το έχουν ανάγκη. Ποιες δράσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν μέσω του ΑΣ στο άμεσο μέλλον;

«Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως βοηθάει, συμπαραστέκεται και είναι παρών όπου χρειάζεται. Είναι ένας σύλλογος που αφουγκράζεται την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και προσφέρει μέσα από πολλές και ποικίλες δράσεις. Ήδη, έχουμε ξεκινήσει από τώρα την προετοιμασία για την εκδήλωση που έγινε θεσμός, αυτή του «Γιορτάζω και προσφέρω». Οι κ. Ησαιάδης και Μπεκιάρης τρέχουν όλη αυτή την πρωτοβουλία και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για την εκδήλωση της νέας χρονιάς. Πέρυσι μάλιστα κάναμε και ρεκόρ, συγκεντρώνοντας 100 τόνους τροφίμων που μοιράστηκαν σε τέσσερις Μητροπόλεις της Θεσσαλονίκης. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ο ΠΑΟΚ και τα τμήματά του θα προσφέρουν, θα βοηθούν, όποιον έχει ανάγκη».

Ποδόσφαιρο

Στην Τούμπα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 10:40

Τσάλοφ: «Σαν στο σπίτι μου νιώθω στη Θεσσαλονίκη»

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 10:23

Η Super League δεν τέλειωσε…

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 09:52

Κωνσταντινίδης: «Είμαστε το μόνο τμήμα που διεκδικεί έναν τίτλο»

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 03:26

H διαφορετική προσαρμογή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
13.05.2025 23:44

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δέσει τον Σινανάι

Παναγιώτης Κυρικλίδης
13.05.2025 23:10

Μπάσκετ

Παράθυρο παραμονής από Ρέινολντς μέσω Καντσελιέρι

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 10:00

Μνηστήρας από Ιταλία για Καντσελιέρι

Μάνος Τσαλγατίδης
14.05.2025 09:38

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σας περιμένουμε δίπλα μας!» (video)

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 19:55

«Η Άλμπα ενδιαφέρεται για τον Καντσελιέρι»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 19:21

Διάψευση για Καντσελιέρι και ΑΕΚ

Όλγα Χιονίδου
13.05.2025 14:52

«Αφιερωμένο το πρωτάθλημα στον Βαλαβανίδη…»

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 13:44

Αντίπαλοι

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βιτόρια

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 18:39

Και επίσημα τέλος ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 18:17

«Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 10:59

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Σε εξέλιξη η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 19:58

Αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 13:38
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Μυθικό το συμβόλαιο του Αντσελότι στη Βραζιλία
14.05.2025 10:56
Στην Τούμπα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό
14.05.2025 10:40
Τσάλοφ: «Σαν στο σπίτι μου νιώθω στη Θεσσαλονίκη»
14.05.2025 10:23
Πώς οι ζωντανοί παραδοσιακοί πίνακες εξελίσσονται το 2025 με το funbet
14.05.2025 10:20
Παράθυρο παραμονής από Ρέινολντς μέσω Καντσελιέρι
14.05.2025 10:00

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
13.05.2025 22:47
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?