inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Διάφορα

Βόμβες Αναστασιάδη για Εθνική

Τι ανέφερε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής

Πάνος Γεωργογιάννης
15.11.2019 18:53
Share
SHARE

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Αγγελος Αναστασιάδης, μίλησε για το ατύχημα που είχε, την Εθνική ομάδα και την κατάσταση που υπήρχε όταν ήταν ομοσπονδιακός προπονητής, τον τρόπο που έφυγε, τους Παπασταθόπουλο – Μανωλά, που είπαν στον Γραμμένο ότι δεν τον θέλουν για προπονητή και την προσπάθεια να «καθαρίσει» την Εθνική ομάδα και αποκάλυψε ότι σκέφτεται να καταθέσει προσφυγή!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ατύχημα του: «Καλά είμαστε Δόξα σοι ο Θεός, μετά την περιπέτεια που είχαμε με τον Τερζή. Ηταν πολύ άσχημο, είχαμε την Παναγιά μαζί μας, φύγαμε από τον δρόμο και ευτυχώς χτυπήσαμε στο πρώτο δέντρο και την γλιτώσαμε. Δεν πρόλαβα να φρενάρω, πετάχτηκα απέναντι, ήταν θαύμα που είμαστε καλά. Βγήκα πρώτος γιατί από την πλευρά του Απόστολου δεν μπορούσε να ανοίξει η πόρτα και από κάτω είχε γκρεμό. Πήγαινα σε ένα μοναστήρι στην Αρναία, και είχαμε δύο δοχεία λάδι, στον δρόμο του έλεγα κράτα τα για να μην πέσουν τα λάδια και τα λάδια βγήκαν άθικτα. Ο Απόστολος πονούσε στον αυχένα και πήγε στο νοσοκομείο του Πολυγύρου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μου έστελνε μηνύματα, είχα πολλές κλήσεις, με πήρε ο Ιβάν Σαββίδης στις 12 το βράδυ να μου ευχηθεί να με ρωτήσει πως είμαι, έχουμε μια επικοινωνία με τον Ιβάν, ήταν την Ρωσία και δεν ξέρω πως το έμαθε και παρόλα αυτά με πήρε 12 η ώρα το βράδυ» είπε στο αρχικό του σχόλιο με αφορμή το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του την Πέμπτη (14/11).

Για την Εθνική ομάδα: «Δεν μίλησα μετά το παιχνίδι με την Αρμενία, περίμενα να μιλήσει ο καιρός. Περάσαμε δύσκολα με τους συνεργάτες μου, άντε για μένα, αλλά για τον Μπασινά και τον Γιαννακόπουλο, δεν άξιζε αυτή η σκληρή κριτική. Έστειλα καλή επιτυχία στα παιδιά, χαίρομαι για αυτά. Μου έστειλε ένας ποδοσφαιριστής και μου είπε πως εμείς γνωρίζουμε πως θέλεις να κερδίζουμε, γνωρίζουμε τι ήθελες να κάνεις στην εθνική, αν τα κάνει ένας Ελληνας είναι τρελός, αν τα κάνει ένας ξένος είναι ανάγκη. Χαίρομαι για τα παιδιά, με φώναξε ο Γραμμένος μετά από ένα μήνα από πλήρη σιγή, τον Μπασινά δεν τον μιλούσε κανείς στην ΕΠΟ, ήθελε να παραδώσει μια έκθεση και τον αγνοούσαν. Με φώναξε ο κ.Γραμμένος, ο οποίος είχε ενημερωθεί πριν από το παιχνίδι με την Αρμενία για το τι θέλαμε να κάνουμε, για να μου πει πως πρεπει να παραιτηθώ γιατί δεν με θέλουν οι παίκτες, και λέω ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες.

Για την αποχώρηση από την Εθνική και την συζήτηση με τον Γραμμένο: «Δεν καταφέρθηκα εναντίον κανενός, είπα στον Γραμμένο θέλεις να παραιτηθώ για να μην με αποζημιώσεις και του είπα να με κρατήσει μέχρι τη Φινλανδία και πως αν δεν κερδίζαμε θα παραιτηθούμε μαζί με το επιτελείο και πως εγώ θα γυρίσω με τα πόδια από την Φινλανδία. Δεν μας αποζημίωσαν, μας έκαναν εξώδικο, εγώ τους είπα να δώσουν τα χρήματα (10.000 ευρώ) στον Τερζή και τον Δημητρακόπουλο γιατί αφού έφυγα εγώ δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τίποτα. Σκέφτομαι να κάνω προσφυγή γιατί είναι πολύ βρώμικο όλο αυτό που έγινε. Τώρα ήρθε ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. Φαν΄τ Σιπ) και έκανε ανανέωση, εμείς δεν κάναμε; Ο κόσμος μου λέει όταν με βλέπει έξω ότι δικαιώθηκα πάλι και δεν με άφησαν να κάνω αυτά που έπρεπε. Εγώ παρακαλάω την Παναγιά να βοηθήσω τα παιδιά για να κερδίσουν και σήμερα».

Για το πρόβλημα στα αποδυτήρια: «Το πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν δεδομένο και έπρεπε να το λύσουμε. Πριν από το παιχνίδι με τη Φινλανδία επί Ρεχάγκελ και χάσαμε, ο Γερμανός έδιωξε 5 παιδιά που παίζαν στις μεγαλύτερες ομάδες αλλά είχε τον Γκαγκάτση και τον στήριξε. Εγώ είπα οτι αν με αφήσετε θα πάω την ομάδα στα τελικά αλλά μάλλον δεν ήθελαν να πάνε την ομάδα στα τελικά ή έστω δεν ήθελαν να προσπαθήσουν. Θα πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια από την διοίκηση για να καταφέρεις. Ηταν μια κατάσταση στην Εθνική ομάδα που έπρεπε να αλλάξει, ήταν θέμα μιας ώρας για να το αλλάξουμε. Σκεφτείτε πως το περσινό πρωτάθλημα τελείωσε στις 5 Μαϊου και εμείς παίζαμε 8 Ιουνίου, οι Ιταλοί ήρθαν έχοντας παίξει παιχνίδι πρωταθλήματος μια βδομάδα νωρίτερα. Εμείς τους φέρναμε από τα μπάνια αλλά δεν μπορούσα να κάνω τότε την αλλαγή. Πολλοί παίκτες ήταν σε διακοπές και δεν ήταν το τάιμινγκ για να κάνω τις αλλαγές και είχαμε ενημερώσει την διοίκηση. Και βέβαια έγιναν λάθη από την πλευρά μου αλλά ήμουν εκεί για να το διορθώσω. Δεν γίνεται με το πρώτο λάθος να διώχνεις κάποιον και του λες να παραιτηθεί. Εμένα δεν μου έδωσαν άλλες 3 μέρες με τα παιδιά και τον Φαν΄τ Σιπ του έδωσαν 3 χρόνια συμβόλαιο. Είναι θέμα κοινωνίας, ή σκοτώνει ή επευφημεί. Εγώ πήγα στον τελικό Αγιαξ-Βίλεμ και είδα τα δύο παιδιά που κάλεσε μετά ο άλλος (σ.σ. Βρουσάι-Παυλίδη), είδα την Εθνική Ελπίδων στην Αυστρία που έπαιζε, είχα στο μυαλό μου πράγματα να κάνω και τώρα έγινε τα μισά. Στόχος ήταν να γίνει μια σταδιακή ανανέωση της Εθνικής ομάδας».

Για την ανανέωση της Εθνικής ομάδας και τους Παπασταθόπουλο-Μανωλά: «Η ανανέωση δεν είναι θέμα ποιότητας, δεν καταφέρθηκα ποτέ κατά Μανωλά και Παπασταθόπουλου, αυτοί είπαν πως δεν με θέλουν και αυτό μου το είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Εγώ είπα πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής δεν πιστεύει πως μπορούμε να είμαστε στα τελικά, τότε δεν μπορεί να είναι εδώ, δεν μίλησα για συγκεκριμένα ονόματα. Δεν αμφισβήτησα την προσωπικότητα κανενός ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν είχα θέμα με μάνατζερ για τις κλήσεις, εγώ ήμουν αυτός που τις έκανα. Πρέπει να βασιστείς σε έναν κορμό και στη συνέχεια να κάνεις κάποιες αλλαγές. Δεν μπορείς να μπεις στα αποδυτήρια και να πάρεις ένα τσεκούρι και να κόβεις κεφάλια. Εγώ πίστευα στην πρόκριση και είπα πως θέλω τους παίκτες μου να πιστεύουν σε αυτό, δεν είναι θέμα ποιότητας ποδοσφαιριστών».

Για το αν προσπάθησε να «καθαρίσει» την Εθνική όπως «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ: «Κάποιος πρέπει να θυσιαστεί για να υπάρχει λευτεριά, δεν έχει σημασία τι έκανα εγώ αλλά η συνέχεια. Μακάρι ο δρόμος της Εθνικής ομάδας να έχει τον δρόμο του ΠΑΟΚ. Ολοι έλεγαν πως είμαι άνθρωπος του Σαββίδη και με έστειλε στην Εθνική. Υπάρχει οπαδοποίηση στην Ελλάδα».

Ποδόσφαιρο

«Η Σάρτζα είχε πρώτο στόχο τον Λουτσέσκου αλλά…»

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 11:12

Λόβρεν: «Χαρούμενος που παίζω με Τσάλοφ και Οζντόεφ»

Όλγα Χιονίδου
06.06.2025 10:48

«Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Τέιλορ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

Όλγα Χιονίδου
06.06.2025 10:29

Σκέψεις για Μαλεζά στον ΠΑΟΚ Β

Μάνος Τσαλγατίδης
06.06.2025 11:24

«Πρώτος στόχος της Αλαβές ο Γιόνι Ότο»

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 01:00

Eπιστροφή στη δράση για τους διεθνείς του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 01:08

Μπάσκετ

TV με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 09:42

Τα… βρήκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 21:02

Γιαννακόπουλος: «Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί» (video)

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 19:54

O Γιαννακόπουλος για το… δάχτυλο!

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 16:24

Το προαπαιτούμενο για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα!

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 15:19

Αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα ο Γιαννακόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 14:33

Αντίπαλοι

ΑΕΚ: Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 01:06

Ο Μπάτσι ανέλαβε τον Πανσερραϊκό!

Πάνος Γεωργογιάννης
04.06.2025 22:00

Στον Παναθηναϊκό ο Κυριακόπουλους

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 11:47

Έκλεισε Δεληγιαννίδη η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 21:10

Χωρίς Ηλιόπουλο η συνάντηση στο «Μεγάλη Βρετάνια»

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 18:05

Ανανέωσε με Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός

Πάνος Γεωργογιάννης
02.06.2025 23:23
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Μυθική πρόταση της Γαλατασαράι στον Όσιμεν
06.06.2025 11:34
«Η Σάρτζα είχε πρώτο στόχο τον Λουτσέσκου αλλά…»
06.06.2025 11:12
Λόβρεν: «Χαρούμενος που παίζω με Τσάλοφ και Οζντόεφ»
06.06.2025 10:48
«Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Τέιλορ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ»
06.06.2025 10:29
TV με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
06.06.2025 09:42

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ και η Νέα Τούμπα

Κώστας Βασιλόπουλος
05.06.2025 02:19
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Χάος στο ΣΕΦ; Να τιμωρηθεί ο Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.06.2025 23:57
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Ο καλύτερος στην Ευρώπη»…

Σωτήρης Μήλιος
31.05.2025 09:31
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο ΠΑΟΚ πήρε… μάθημα και θα δώσει απαντήσεις

Κώστας Βασιλόπουλος
29.05.2025 00:22
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Μάνος Τσαλγατίδης
26.05.2025 14:19
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ακροβατώντας σε μία λεπτή στρώση πάγου…

Σωτήρης Μήλιος
20.05.2025 23:55

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?