Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν για να ανοίξει ο δρόμος για τη Νέα Τούμπα, έχει να κάνει με τη χρήση του Καυτανζογλείου Σταδίου. Ο ΠΑΟΚ, ελλείψει άλλου γηπέδου στη Θεσσαλονίκη, οφείλει να μετακομίσει εκεί για τα περίπου δυο χρόνια των εργασιών του καινούριου του σπιτιού, κάτι που όμως δεν μπορεί να γίνει υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.
Όλα έχουν να κάνουν με πολυσυζητημένο πλέον συμψηφισμό των έργων που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο με το προβλεπόμενο ενοίκιο, έτσι ώστε να ξεπεραστεί ο ισχύοντας νόμος που προβλέπει ότι η ομάδα που θα «νοικιάσει» το στάδιο θα πρέπει να καταβάλλει σε κάθε αγώνα το 15% επί των ακαθάριστων εσόδων από εισιτήρια και διαφημίσεις.
Μετά το αδιέξοδο που παρατηρήθηκε με την απελθούσα (;) διοίκηση του Σταδίου και την αλλαγή της Κυβέρνησης, τα τελευταία επεισόδια του σήριαλ έδειχναν αισιόδοξα. Υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο πέρασμά τους από τη Θεσσαλονίκη, ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, σχεδόν… ανακοίνωσαν τη συμφωνία για την οριστική λύση του θέματος.
Το διαδικαστικό είχε να κάνει με το διοικητικό συμβούλιο του Καυτανζογλείου, το οποίο είναι να αλλάξει με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να οριστεί, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, το νέο ΔΣ προκειμένου να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις. Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του γηπέδου, Απόστολος Μητιντζής, είχε προαναγγείλει πριν από ένα μήνα την παραίτηση όλου του συμβουλίου, προκειμένου ο Αυγενάκης να διορίσει τους δικούς του ανθρώπους εκεί.
35 μέρες μετά, όχι μόνο δεν έχει οριστεί νέα διοίκηση, αλλά η παραιτηθείσα (;) λειτουργεί κανονικά εκτελώντας και υπογράφοντας διοικητικές πράξεις αναφορικά με τρέχοντα θέματα του Καυτανζογλείου.
Οι τελευταίες χρονικά έχουν ημερομηνία 11 και 6 Νοεμβρίου, κανονικότατα με την υπογραφή του προέδρου Μητιντζή. Τελικά παραιτήθηκε; Έγινε δεκτή η παραίτηση από τον Αυγενάκη; Θα ορίσει ποτέ νέα διοίκηση ο Υπουργός ή έχει άλλες ασχολίες;
Δείτε τα σχετικά έγγραφα: