Πραγματικά θα ήταν ευχής έργον να μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο πριν από ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα, αλλά επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα, δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό.
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη μέρα που Κομίνης-Ποντίκης και ΑΕΚ σαν άλλο cast του La Casa De Papel οργάνωσαν τη μεγάλη ληστεία στο γήπεδο της Τούμπας και τελικά τύλιξαν τον ΠΑΟΚ σε μια κόλλα χαρτί και του έκλεψαν το πρωτάθλημα στα δικαστήρια.
Δύο χρόνια μετά λοιπόν ο Δικέφαλος ψάχνει και πάλι τη δικαίωση στα ελληνικά δικαστήρια. Αυτή τη φορά όμως δεν διακυβεύεται απλά ένα πρωτάθλημα, αλλά οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να διαλύσουν τη σκευωρία που έστησαν ο Ολυμπιακός η ΕΕΑ και ίσως όχι μόνο.
Από όλο αυτό δύο συμπεράσματα βγαίνουν το πρώτο είναι πως αφού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο, προσπαθούν να τον τον κερδίζουν στα δικαστήρια. Το δεύτερο είναι πως στον Πειραιά μάλλον έχει μεγαλώσει αρκετά το ποσοστό των δικομανών και απειλεί αυτό των ΗΠΑ.
Αν παρατηρήσει κανείς τα τουρκικά δημοσιεύματα αναφορικά με την κατάσταση στον Έβρο και τα non paper που μοιράζει ο Ολυμπιακός, θα έλεγε πως κοντράρονται στα ίσια στο θέμα των Fake News. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το έχουν τερματίσει! Στο τέλος θα πάρουν τη δουλειά από τους συντάκτες των τρολ ελληνικών ιστοσελίδων και θα αναγκάσουν τα ελληνικά Hoax να επέμβουν.
Μέσα σε όλα τα άλλα, εξαλλος έγινε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Λευτέρης Αυγενάκης, μόλις αναφέρθηκε το όνομα του Δικεφάλου. Εκτέθηκε στα μάτια όλου του κόσμου και για να σας πω την αλήθεια καιρός ήταν. Δεν είμαστε οι τρελοί της χώρας στη Θεσσαλονίκη όταν γράφουμε κάποια πράγματα για συγκεκριμένους ανθρώπους. Πάντως, αν έχει θέμα με τα νεύρα του θα του συνιστούσα να κάνει γιόγκα λένε ηρεμεί, χαλαρώνει και σε κάνει να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Πιστεύω του χρειάζονται μερικές τέτοιες συνεδρίες…
Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στον Κορονοϊό. Δεν είμαι ούτε επιστήμονας, ούτε γιατρός, ούτε λοιμωξιολόγος, αλλά πρέπει όλοι μας να προσέχουμε. Είναι σε έξαρση; Ναι. Χρειάζεται πανικός; Όχι! Πρόκειται για έναν ιό που οι πιο νέοι σε ηλικία θα τον περάσουμε, αν τον περάσουμε ανώδυνα σαν μία απλή ίωση. Ας σκεφτούμε όμως συλλογικά. Οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δεν επέλεξαν να κινδυνεύουν περισσότερο από εμάς. Δεν επέλεξαν να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, ή ακόμα και να μην είναι το ανοσοποιητικό τους τόσο δυνατό. Για μία φορά ας σκεφτούμε τους άλλους και όχι τον εαυτό μας…
Για επικοινωνία στο…
Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης
Instagram: Manos.92