inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Αντίπαλοι

Κούγιας: «Κυρά Μαρούπα, πάρε ταξί και έλα»

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με όσα είπε το μέλος της ΕΕΑ

Γιάννης Σωτηρίου
14.03.2020 18:04
Share
SHARE

Σε συνέντευξη που έδωσε η Ειρήνη Μαρούπα (δείτε εδώ) ανέφερε πως πρέπει να ελεγχθεί η σχέση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του μέλους της ΕΕΑ προκάλεσαν την… έκρηξη του ιδιοκτήτη των Θεσσαλών, Αλέξη Κούγια που εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτη τη Μαρούπα.

Μάλιστα, την κάλεσε να πάρει ταξί και να μεταβεί στη Λάρισα για να κάνει έλεγχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναλυτικά η δημόσια τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια:

«Μου έστειλαν ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus της γνωστής συμπαρουσιάστριας της εκπομπής του Θωμαΐδη κυρά-Μαρούπας.

Αν είναι αλήθεια αυτό το οποίο αναμετάδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης Focus και αναδημοσιοποίησε το Sportime και αν πράγματι η κυρά-Μαρούπα, η φύλακας των συνόρων του Έβρου και της ακεραιότητας του εδάφους της Ελλάδος, τα είπε, η συγγνώμη, την οποία μου έστειλε ως απάντηση μετά την προηγούμενη εξώδικη πρόσκληση – δήλωση που της κοινοποίησα, έχει ήδη καταργηθεί και θα λογοδοτήσει εκεί που λογοδοτούν όσοι δυσφημούν άλλους.Δεν θα λογοδοτήσει μόνο, αλλά και θα πληρώσει.

Εάν την έβαλε ο Θωμαΐδης να το πει, ο υπάλληλος του Σαββίδη στο OPEN, να βγει και να το πει δημοσίως.

Εάν έχει κανένα στοιχείο να το αποκαλύψει, γιατί και το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ ανήκει σε μένα και το 90% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ανήκε σε εταιρεία της οποίας είμαι ιδιοκτήτης κατά 100% και τα 2 πούλμαν της ΑΕΛ ανήκουν σε μένα και τα γραφεία της ΑΕΛ ανήκουν σε μένα και τα τρακτέρ του προπονητικού κέντρου ανήκουν σε μένα και οι αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου έγιναν από εμένα και οι φορολογικές μου δηλώσεις από εισοδήματα, από τεκμήρια λόγω ακινήτων, λόγω αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με στοιχεία της Εφορίας, τα οποία απετέλεσαν αντικείμενο έρευνας του ΣΔΟΕ από το 2000 έως το 2019 ξεπερνούν τα 24 εκατομμύρια ευρώ».

Προσκαλώ δε την κυρά – Μαρούπα, όπως έκανε αυτοψία στην Ξάνθη, να πάρει ένα ταξί από τη Δραπετσώνα, το οποίο θα πληρώσω εγώ για να μην την ξοδέψω, και να κάνει αυτοψία στις εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στη Λάρισα, στα 28 ακίνητα μου σε όλη την Ελλάδα (ξενοδοχεία, σπίτια, οικόπεδα) και μετά να βγει δημοσίως να ζητήσει συγγνώμη, γιατί εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης της Δραπετσώνας που είναι ο συμπαθής άντρας της του ΑΟ Νέων Δραπετσώνας της τρίτης κατηγορίας Πειραιώς, αλλά από το 1981 και μετά με μόνη δύναμη την επιστήμη μου και την εργατικότητα μου ήμουν συνιδιοκτήτης επί 11 χρόνια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και αποκλειστικός ιδιοκτήτης επί 7 χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έφτιαξα το προπονητικό του κέντρο, επί 7 χρόνια της Παναχαϊκής, όπου ανακατασκεύασα το γήπεδο και δημιούργησα προπονητικό κέντρο στην Εγλυκάδα, όπου ακόμη παραμένουν οι εγκαταστάσεις, δυστυχώς ημιτελείς λόγω της αποχωρήσεως μου και τα τελευταία 5 χρόνια είμαι αποκλειστικός ιδιοκτήτης της μεγάλης ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων.

Στην καριέρα μου επί 46 χρόνια έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 25.000 δίκες, περισσότερες από 500 το χρόνο, υπήρξε ημέρα που είχα 8 δίκες κακουργημάτων στο ίδιο έκθεμα, έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 800 υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ήμουν δικηγόρος στη μεγαλύτερη δίκη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο οικονομικό αντικείμενο το 2001 μεταξύ των αδελφών Θόδωρου και Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, με αντικείμενο τη διεκδίκηση 3.300.000.000$, 62 τόνων χρυσού και του 2% της Ελβετικής Τράπεζας UBS, έχω συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες ποινικές δίκες, στο ιδιόκτητο δικηγορικό μου γραφείο 700 τμ (στο πιο ακριβό νεοκλασικό κτίριο της Αθήνας) απασχολούνται 3 γραμματείς, 10 δικηγόροι και αντίστοιχοι ασκούμενοι και δεν έχω ανάγκη ούτε κανέναν Ολυμπιακό ούτε κανέναν Μαρινάκη, ούτε κανέναν ΠΑΟΚ ούτε κανέναν Σαββίδη, ούτε στο παρελθόν είχα ανάγκη κανέναν Βαρδινογιάννη και κανέναν Κόκκαλη για να έχω τη δυνατότητα να είμαι ιδιοκτήτης σε όποια ποδοσφαιρική ομάδα ήθελα.

Να υπενθυμίσω ότι ήμουν και ο βασικός χρηματοδότης επί 10 χρόνια της ομάδας της γειτονιάς μου, του Άρη Πετρούπολης, για τον οποίο με στοιχεία τη δεκαετία του ‘80 δαπάνησα 325.000.000 δραχμές, αγοράζοντας ποδοσφαιριστή, τον Βασίλη Σταύρου, με το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί για αγορά ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή από ερασιτεχνική ομάδα, των 15.000.000 δραχμών.

Να υπενθυμίσω ότι για τις καταγγελίες μου, που επαληθεύτηκαν όλες, έχω πληρώσει στην ΕΠΟ πρόστιμα 800.000€ από το 2003 μέχρι σήμερα (ας ρωτήσουν τον κ. Θεοφίλου).

Αν η κυρά-Μαρούπα θέλει να ακούγεται το όνομα της και να μην γελοιοποιείται, να προσέχει τι λέει και σε ποιους αναφέρεται, γιατί η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει.

Να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος της.

Όχι έναν έλεγχο να κάνει στην ΑΕΛ, αλλά χίλιους.

Όμως την ίδια στιγμή να κάνει έλεγχο σε όλες τις ΠΑΕ, αυτεπαγγέλτως όπως η ίδια λέει, γιατί αυτό είναι το σωστό και εκεί θα αποκαλυφθούν όλα (ποιος ξεπλένει μαύρο χρήμα από κάθε είδους λαθρεμπορία, τι ύψους είναι οι δηλώσεις των ιδιοκτητών, τι επάγγελμα ασκούν, αν έχουν έστω και ένα ακίνητο στο όνομα τους, έστω και το σπίτι τους).

Αν είχα να φοβηθώ κάτι, δεν θα ήμουν αυτός που περισσότερο ακόμη και από τον Ολυμπιακό θα αναδείκνυα πρώτος το θέμα της πολυιδιοκτησίας ομάδων εδώ και χρόνια.

Δεν γνωρίζω πως σκέφτονται στο σπίτι της με τον άντρα της, αλλά εγώ στη ζωή μου ποτέ δεν έμπλεξα τις φιλικές και επαγγελματικές μου σχέσεις κάνοντας εκπτώσεις στην προσωπική μου αξιοπρέπεια.

Είμαι ο πρώτος που ανέδειξε την στενή φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που κατέθεσα και στο τελευταίο δικαστήριο που ήμουν μάρτυρας, αλλά ας διαβάσει τη συλλογική εφημερίδα Γαύρος και την επίθεση που έκανε εναντίον μου μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο στη Λάρισα, για τον τρόπο που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές μου.

Αυτά για αρχή, τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει.

Υ.Γ.1 Η κυρά-Μαρούπα ας έρθει κάθε τέλος του μηνός να δει τον αγώνα που κάνω με τους συνεργάτες μου για να πληρώνω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα στελέχη της ομάδος, τους συντηρητές, τους οδηγούς, το ΙΚΑ και την Εφορία, ακόμη και το ΙΚΑ και την Εφορία της Παναχαϊκής ακόμη (με προσωπικά μου χρήματα) και μετά να κοιτάξει τον εαυτό της σε κάνα καθρέφτη.

Βαρέθηκα τα νούμερα που αποκτούν ονοματεπώνυμο στην πλάτη τη δική μου και των συναδέλφων μου ιδιοκτητών ΠΑΕ, μη συνειδητοποιώντας ότι χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο ραδιοφωνικός σταθμός Focus θα διαβάσει τη δήλωση μου και θα την αναδείξει στις εκπομπές του, όσο και η εφημερίδα και το site του Sportime θα δώσουν σε αυτή τη νόμιμη δημοσιότητα.

Ποδόσφαιρο

«Όχι» του Ιβάν Σαββίδη σε Στουτγκάρδη για Κωνσταντέλια!

Δημήτρης Βαφειάδης
25.06.2025 19:14

«Κύπριος» ο Γκάρι Ροντρίγκες

Δημήτρης Βαφειάδης
25.06.2025 18:31

Οι αποφάσεις της Super League

Δημήτρης Βαφειάδης
25.06.2025 17:35

Σπανός: «Η πώληση του Ατρόμητου δεν ήταν φτηνή»

Γιάννης Σωτηρίου
25.06.2025 16:56

Super League: Χωρίς αλλαγές στο format!

Γιάννης Σωτηρίου
25.06.2025 18:46

Επίσημο και του Τσοπούρογλου!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
25.06.2025 15:56

Μπάσκετ

Κοντά σε Ζντοβτς ο ΠΑΟΚ

Όλγα Χιονίδου
25.06.2025 10:18

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Κατσίβελη!

Όλγα Χιονίδου
24.06.2025 19:42

Με «ασπρόμαυρο» άρωμα οι κλήσεις της Εθνικής Νέων Γυναικών

Μάνος Τσαλγατίδης
24.06.2025 16:59

Με Αντετοκούνμπο-Nτόρσεϊ στο Eurobasket η Εθνική Ελλάδας

Όλγα Χιονίδου
24.06.2025 13:01

Βρούτσης: «Το ΣΕΦ πρέπει να δοθεί στον Ολυμπιακό»

Γιάννης Σωτηρίου
23.06.2025 14:39

Στήριξη… διαρκείας από τον κόσμο!

Όλγα Χιονίδου
23.06.2025 12:09

Αντίπαλοι

Σπανός: «Η πώληση του Ατρόμητου δεν ήταν φτηνή»

Γιάννης Σωτηρίου
25.06.2025 16:56

Αλίμονο: Νέο deal +20% με Cosmote TV ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
25.06.2025 09:28

Ανακοίνωσε Γεωργιάδη ο Πανσερραϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
24.06.2025 15:33

Επίσημο του Γεωργιάδη στην ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
24.06.2025 12:44

Παίρνει… μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης

Γιάννης Σωτηρίου
24.06.2025 12:32

Παίρνει πρώην του ΠΑΟΚ ο Πανσερραϊκός

Ευαγγελία Σαράντη
23.06.2025 22:45
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

«Όχι» του Ιβάν Σαββίδη σε Στουτγκάρδη για Κωνσταντέλια!
25.06.2025 19:14
Παραμένει στον ΠΑΟΚ η αρχηγός!
25.06.2025 18:52
«Κύπριος» ο Γκάρι Ροντρίγκες
25.06.2025 18:31
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Λαδάκης!
25.06.2025 18:09
Οι αποφάσεις της Super League
25.06.2025 17:35

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο μοναδικός δρόμος προς τη σίγουρη αποτυχία

Θόδωρος Χαστάς
20.06.2025 14:05
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ο λόγος του Πόντιου…

Σωτήρης Μήλιος
18.06.2025 10:09
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το συμβόλαιο του Ντέλια και η προοπτική του OPEN

Κώστας Βασιλόπουλος
16.06.2025 21:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ζητείται ηρεμία…

Μάνος Τσαλγατίδης
15.06.2025 21:06
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Με… νεροπίστολα και σφεντόνες δεν μπορείς να κερδίσεις τα πυρηνικά

Σωτήρης Μήλιος
10.06.2025 16:52

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?