Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την κεντρικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Έλενα Κωνσταντινίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της.
Αναλυτικά οι ευχές του Δικεφάλου προς την εν λόγω παίκτρια:
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, εύχονται ολόψυχα, χαρούμενα γενέθλια, με προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία, Επιτυχίες και πάνω από όλα Υγεία, στην κεντρικό της ομάδας, Έλενα Κωνσταντινίδου.
Η ίδια, για την ημέρα των γενεθλίων της, ευχήθηκε:
«Είναι περίεργα τα φετινά γενέθλια, καθώς διανύουμε μια δύσκολη περίοδος που μας έχει επηρεάσει όλους. Εύχομαι να έχω Υγεία και να είμαι ευτυχισμένη με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου.
Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, πρέπει να “μείνουμε σπίτι” ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες.
Υγεία σε όλους και με υπομονή θα βγούμε σίγουρα νικητές!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».