«Μπήκα φυλακή για να γλιτώσει ο Μαρινάκης»

«Βόμβες» από τον Αχιλλέα Μπέο στη «Δίκη στο Open»

Ο Αχιλλέας Μπέος εξερράγη μιλώντας για τον Μαρινάκη και αποκάλυψε μια ιστορία με έγγραφο εισαγγελέα που του έφεραν στη φυλακή. Πώς συνέδεσε τον διευθύνων σύμβουλο της NOVA με «χειραγώγηση των εκλογών της Super League», αποκαλώντας τον υπάλληλο του Ολυμπιακού.

Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στην «Δίκη στο Open» και μίλησε για την διαιτησία του Κομίνη στο ντέρμπι του Παναθηναικού με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπήκε στην φυλακή ο ίδιος για να γλιτώσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ενώ αποκάλυψε και για ένα έγγραφο που του έφεραν στην φυλακή αλλά ο ίδιος το έσχισε.

Επίσης υποστήριξε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA. Πάνος Παπαδόπουλος επηρεάζει τις εκλογές της ΕΠΟ όσον αφορά το κομμάτι της αναβολής που ψηφίστηκε.

Ο Αχιλλέας Μπέος αρχικά είπε για τον διαιτητή Κομίνη: «Είναι γελοίος, ένας… θίασος. Είναι ανεπαρκής ως διαιτητής, θέλει να τα έχει καλά με τους μεγάλους. Ο Παναθηναικός δεν είναι μεγάλη ομάδα; Όχι απλά ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη δυναμική τώρα. Γνωρίζω ότι ο κ. Κομίνης επηρεάζεται και είναι κακός διαιτητής. Η ΚΕΔ πρέπει να τον… τελειώσει».

Επίσης αναφέρθηκε στην στάση της ΕΠΟ λέγοντας: «Οι χαρακτηρισμοί μέσα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΕΠΟ δεν υπάρχουν και ακόμα δεν τους έχει καλέσει κανείς σε απολογία. Τι κάνουν στην ΕΠΟ; Εσείς δεν διοικείται;

Τόσα χρόνια δεν έχουν προσφέρει τίποτα. Δεν υπάρχει ένας ηγέτης, μία φυσιογνωμία όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, στην Γερμανία, στην Ισπανία, για να κάνει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Δεν θέλουν να φτιάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, όπου τόνισε: «Υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής που είπαν ότι στο ημίχρονο να στηθεί ο αγώνας 3-0. Είναι ντροπή για την ΕΠΟ και την ελληνική δικαιοσύνη, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Μιλάμε οι μάρτυρες για στημένο αγώνα, το μοναδικό που υπάρχουν πέντε μάρτυρες. Που είναι νόμος, οι αρχές, η δικαιοσύνη; Εγώ πήγα φυλακή χωρίς να υπάρχει μάρτυρας».

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέχεια στο θέμα της φυλάκισης του και υποστήριξε πως του έδωσαν ένα χαρτί να υπογράψει αλλά αυτός στο έσχισε απευθυνόμενος προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Μπήκα φυλακή για να γλιτώσει ο Μαρινάκης. Είχα εγώ ομάδα που έπαιρνε το πρωτάθλημα ή έπαιζε στο Champions League; Για να γλιτώσει ένας ισχυρός χτύπησαν εμένα. Έπεσαν όλοι πάνω μου για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Ποιος ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ποιος έβαλε τον πρόεδρος της ΕΠΟ; Ο Μαρινάκης. Κάθε φορά βρίσκουν έναν και τον στηρίζουν ή τον ελέγχουν.

Ποιο είναι το κακό που έκαναν; Είχαν ως στόχο τον Μαρινάκη και είπαν καλώς τον μαλ… δηλαδή εμένα. Έφτιαξαν μία δικογραφία με τον Κούγια χωρίς μάρτυρες.

Και θα πω κάτι τώρα για πρώτη φορά. Η πρώην σύζυγος μου ζήτησε βοήθεια από τον κ. Μαρινάκη και αυτός είπε στον Κούγια να την βοηθήσει. Με ποιο δικαίωμα ρε Βαγγέλη μπλέκεσαι στην οικογένεια μου; Εγώ έσχισα το χαρτί που μου έφεραν στην φυλακή για την πάρτη σου. Δεν ντρέπεται και ο Μαρινάκης και ο Κούγιας να μπλέκονται σε μία οικογένεια. Εγώ έσχισα το χαρτί που μου έφεραν να υπογράψω για τον Μαρινάκη μέσα στην φυλακή.

Ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε λέγοντας: «Εγώ βλέπω μαύρες μέρες για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Γραμμένο στην ΕΠΟ για να προλάβει ο Αυγενάκης να αλλάξει τον νόμο. Και θα πω εδώ ότι στις πρόσφατες εκλογές έγινε παρέμβαση από τον Παπαδόπουλο της NOVA. Επηρέασε την ψηφοφορία, πιέζοντας 2-3 ομάδες και έτσι και έγινε με αποτέλεσμα να βγει η αναβολή. Είναι υπάλληλος του Ολυμπιακού.

Αν είναι μάγκες ας άρουν το τηλεφωνικό απόρρητο του κ. Παπαδόπουλου για να δούμε σε ποιες ομάδες πήρε τηλέφωνο. Λέω ότι χειραγώγησε τις εκλογές για να ψηφίσουν αναβολή. Το συνδρομητικό πρέπει να είναι ουδέτερο σε τέτοιες διαδικασίες».

 

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!