inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Μπάσκετ

«Χρειαζόμαστε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο!»

Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε για την κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

02.09.2020 14:18
Share
SHARE

Για την κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε το μέλος του Δ.Σ. και μεγαλύτερος οικονομικός υποστηρικτής της ομάδας, Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά ζητήματα, ενώ σημείωσε και την ανάγκη του τμήματος ώστε να πάρει βοήθεια από τον κόσμο του σωματείου αλλά και από επιφανείς φίλους του Δικεφάλου.

Όσα είπε:

«Mετά την περσινή καταστροφική χρονιά, όπου ακολούθησε και ο κορονοϊός, η φετινή προβλεπόταν ακόμη χειρότερη. Παρόλα αυτά, δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την ομάδα να καταρρεύσει. Γι’αυτό, τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος με τον κ.Τριλυράκη, μπήκαμε για να κάνουμε μία προσπάθεια ώστε η ομάδα να μην διαλυθεί. Αυτή η προσπάθεια για να πετύχει, θέλει και τον κόσμο δίπλα, όπως και τους παράγοντες. Στηριζόμαστε στον κόσμο, βγάζοντας τα «διαρκείας στήριξης», καθώς δεν ξέρουμε αν επιτραπεί ο κόσμος. Μέχρι σήμερα, έχουν κοπεί 250 διαρκείας, ενώ πλέον είναι και online, όπως και από τους συνδέσμους.

Ο αριθμός μοιάζει μικρός, αλλά ελπίζω ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, προκειμένου και εμείς να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις. Ξεκινήσαμε χωρίς βοήθεια, έχουμε πληρώσει έως τώρα γύρω στις 253.000 ευρώ σε διάφορες υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Τα έξοδα και οι διακανονισμοί είναι πολλοί, μιλάμε για οφειλές σε 37 παίκτες, ενώ ο αριθμός με προπονητές και μάνατζερ ο αριθμός πάει στους 47. Γι’αυτό, θα χρειαστούμε την βοήθεια απ’όποιον θέλει να δει την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Έχουμε καταθέσει τον φάκελο στην ΕΕΑ, παρ’όλες τις δυσκολίες που έχουμε. Είχα μία συζήτηση πρόσφατα με την FIBA, και παρά την κατάσταση που επικρατεί, θεωρούν τον ΠΑΟΚ ένα τεράστιο όνομα, ένα μεγάλο brand name».

Τι βοήθεια περιμένει και από ποιους: «Βοήθεια η ομάδα χρειάζεται κυρίως οικονομική, ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, γιατί όπως βλέπετε, το ομαδικό κομμάτι έχει οργανωθεί. Κάθε μήνα χρειάζονται κάποια χρήματα για να μπορέσουν να ξεπληρώνονται κάποια χρέη. Το από ποιους έχει πολλές εκφάνσεις. Θέλουμε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να την δουν να πρωταγωνιστεί. Περιμένουμε επίσης και από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.

Αν περιμένει κάτι από οικονομικής άποψης: «Ο κ.Αμοιρίδης είναι δίπλα μας, και έχει επιτευχθεί συμφωνία, με τον κ.Σαββίδη εκκρεμεί μία συνάντηση, η οποία λόγω κορονοϊού καθυστερεί».

Για το PAOK TV: «Περιμένουμε τις αποφάσεις από τον ΕΣΑΚΕ, όσον αφορά το PAOK TV δεν έχουμε καταλήξει ακόμη, θέλουμε να δούμε το καλύτερο δυνατό συμφέρον της ομάδας».

Τι ποσό χρειάζεται για τους διακανονισμούς: «Ο προϋπολογισμός μας είναι γύρω στο 1.200.000 ευρώ, τα οποία είναι για την λειτουργία της ομάδας, με τις συνολικές οφειλές μας σε παίκτες και μάνατζερ είναι στο 1.000.000 ευρώ. Θεωρώ ότι μέσα στη χρονιά, το 700-800.000 θα χρειαστούν φέτος, που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε έσοδα γύρω στα 2.000.000 ευρώ.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά εκεί θα χρειαστεί η συνδρομή του λαού του ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο να γίνει αυτό από τα εισιτήρια, γι’αυτό έχουμε στο μυαλό μας την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα είναι με την ελάχιστη δυνατή τιμή, ώστε να μπει ο κόσμος να στηρίξει. Αυτό που θέλουμε ώστε να σωθεί η ομάδα, θέλει κόσμο.

Και από την στιγμή που η ΠΑΕ δεν θα βγάλει διαρκείας, περιμένουμε να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσει. Η χρονιά είναι πολύ σημαντική, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ένα αφερέγγυο σωματείο, και γι’αυτό πολλοί μας έβλεπαν διστακτικά. Αυτό θέλουμε να αλλάξει. Πέρσι, είχαμε την μεγαλύτερη προβολή σε αγώνα στο ΠΑΟΚ-Άρης. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο σωματείο, με την ΚΑΕ όμως να υποφέρει».

Γιατί μπήκε στον ΠΑΟΚ: «Αν δεν είχα μπει στην ομάδα, θα είχε διαλυθεί, κάποιοι άνθρωποι βλέπουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά τρέχουν… μακριά. Εγώ γουστάρω που είμαι εδώ, γιατί πάνω απ’όλα αγαπώ την ομάδα. Με εξιτάρουν τα δύσκολα και θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να πω και κάτι άλλο. 3 ευρώ να βάλουν 1 εκατομμύριο ΠΑΟΚτσήδες στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο ΠΑΟΚ θα είχε ξεχρεώσει! Ο κ.Σαββίδης έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι θεόσταλτος και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει, αλλά πρέπει να τον στηρίξει και ο κόσμος. Πρέπει να του πούμε και ένα ευχαριστώ, όχι μόνο να του ζητάμε.»

Για το αν μπορεί η παρουσία του να παραδειγματίσει και άλλους ώστε να έρθουν στον ΠΑΟΚ: «Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω κάτι, μπορώ να φτάσω έως ένα σημείο. Ένας χορηγός για να μας προσεγγίσει, πρέπει να δει μία οργάνωση. Αν καταφέρουμε να συσπειρωθούμε, πιστεύω ότι θα έχουμε μία επιτυχία, και στο χορηγικό κομμάτι».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Πάντα πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του, να έχει όλος ο κόσμος μετοχές. Έβλεπα ανθρώπους να παίρνουν με το υστέρημα τους κάποιες μετοχές, κάτι που μου δίνει ελπίδα ότι μπορεί να γίνει και στην ΚΑΕ».

Για τις αποφάσεις της ομάδας: «Οι αποφάσεις έρχονται από τα γραφεία της ομάδας, και όσο θα είμαι εδώ εγώ, εγώ θα παίρνω και τις αποφάσεις της ομάδας. Ότι γίνεται στην ομάδα, θα παίρνεται μέσα από αυτό το συμβούλιο».

Αν βλέπει στο μέλλον να είναι ο ηγέτης της ομάδας: «Όχι, η ομάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο του βεληνεκούς του Ιβάν Σαββίδη, εγώ θέλω να δω την ομάδα εκεί που της αξίζει και να την χαίρομαι».

Για την συνεργασία με τον Αμοιρίδη: «Ο κ.Αμοιρίδης στηρίζει συνεχώς την ομάδα, και θα είναι δίπλα μας ως χορηγός».

Αν υπάρχει plan b: «Δεν υπάρχει, δεν μπορεί να υπάρχει καθώς δεν υπάρχουν και έσοδα. Είναι τόσα πολλά τα χρέη, που όσο βλέπουν ότι πληρώνουμε κάποιοι έχουν πέσει σαν τα… κοράκια και ζητούν χρήματα άμεσα. Τα περισσότερα χρέη είναι εδώ και 15 χρόνια, κάθε χρόνο γίνονταν προσπάθεια ώστε να καλυφθεί το κόστος, αλλά δημιουργούνταν καινούριο. Το θέμα είναι να μην παρασύρεσαι. Θέλει εγκράτεια, και να πηγαίνεις με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας».

Για την συνεταιριστική τράπεζα: «Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ώστε να πάρουμε μία εγγυητική επιστολή της τάξεως των 140.000, αλλά δεν χρειάστηκε, οπότε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι».

Ποδόσφαιρο

Spoiler πριν τις ευρωπαϊκές κληρώσεις! (pic)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
03.08.2025 14:46

Εκπνέει η προθεσμία για τα διαρκείας!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
03.08.2025 14:30

Πάει Γαλλία ο Σαμάτα;

Παναγιώτης Κυρικλίδης
03.08.2025 14:09

H πρώτη… γεμάτη εβδομάδα της σεζόν!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
03.08.2025 13:55

Έτσι ήρθε η ήττα για τη Βόλφσμπεργκερ (video)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
03.08.2025 13:27

Ένταση και μονομαχίες ενόψει Βόλφσμπεργκερ

Ευαγγελία Σαράντη
03.08.2025 12:58

Μπάσκετ

Στα «σκαριά» φιλικά με άρωμα Euroleague

Όλγα Χιονίδου
03.08.2025 12:33

Τα συλλυπητήρια του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Ζάκα

Πάνος Γεωργογιάννης
02.08.2025 19:42

Μπράουν: «Τιμή να είμαι στον ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια του»

Πάνος Γεωργογιάννης
02.08.2025 18:18

Στον Ολυμπιακό το ΣΕΦ με κάθε επισημότητα

Γιάννης Σωτηρίου
01.08.2025 16:57

Ο Κέι Τζέι έχει ένα μήνυμα για σένα! (video)

Ευαγγελία Σαράντη
01.08.2025 12:47

Στον Άρη ο Φόρεστερ

Ευαγγελία Σαράντη
01.08.2025 12:21

Αντίπαλοι

Έτσι ήρθε η ήττα για τη Βόλφσμπεργκερ (video)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
03.08.2025 13:27

Oι παίκτες της Βόλφσμπεργκερ ανησυχούν για το ματς με ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
02.08.2025 23:15

Κιουμπάουερ: «Αν παίξουμε έτσι με τον ΠΑΟΚ είμαστε δύσκολα»

Μάνος Τσαλγατίδης
02.08.2025 22:49

Πρεμιέρα με ήττα πριν τον ΠΑΟΚ για Βόλφσμπεργκερ

Πάνος Γεωργογιάννης
02.08.2025 20:00

Έτσι κάνει πρεμιέρα η Βόλφσμπεργκερ

Πάνος Γεωργογιάννης
02.08.2025 18:00

«Τελείωσε» τον Λαμέλα η ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
02.08.2025 17:25
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Spoiler πριν τις ευρωπαϊκές κληρώσεις! (pic)
03.08.2025 14:46
Εκπνέει η προθεσμία για τα διαρκείας!
03.08.2025 14:30
Πάει Γαλλία ο Σαμάτα;
03.08.2025 14:09
H πρώτη… γεμάτη εβδομάδα της σεζόν!
03.08.2025 13:55
Έτσι ήρθε η ήττα για τη Βόλφσμπεργκερ (video)
03.08.2025 13:27

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?