inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

«Πάντα ανοιχτή η πόρτα στον Βιεϊρίνια»

Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε για όλα

Δημήτρης Βαφειάδης
10.09.2020 18:15
Share
SHARE

Ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για όλα τα ανοιχτά θέματα της επικαιρότητας, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών της Ξάνθης που δικαιώνει τις θέσεις του ΠΑΟΚ: «Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου σήμερα με το θέμα. Είναι προφανές, δεν πρόκειται για καμία δικαίωση. Δεν διαφωνώ με τον κ, Μπαλτάκο, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να ορίζουμε την ενέργειά μας ανάλογα με το τι έχει απασχολήσει τα μίντια. Ήταν μία σκευωρία που στήθηκε έντεχνα με συγκεκριμένους ανθρώπους που είμαστε σε δικαστική διαμάχη και δεν θα τελειώσει εκεί γιατί μετά θα κυνηγήσουμε και αυτούς που την έστησαν.

Εμείς είμαστε σε μία στιγμή που κοιτάζουμε τον εαυτό μας, να βελτιώσουμε σε όλα τα επίπεδα την ομάδα και να την κρατάμε ανεπηρέαστη απ’ όλα όσα δεν την αφορούν. Ούτε σχόλιο έχω να κάνω, ούτε ασχοληθήκαμε. Για την Ξάνθη είναι ένα καλό νέο που ενεπλάκη νέος επενδυτής και για την Ελλάδα που μία ακριτική περιοχή θα έχει μία δυνατή ομάδα».

Για τον εξορθολογισμό σε όλους τους τομείς: «Ήταν αναγκαίο για πολλούς λόγους, όχι λόγω του μπαμπούλα της UEFA, αλλά γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με τις συνεχείς αλλαγές και λόγω του κορωνοϊού δημιουργείται ένα νέο πλάνο ανάπτυξης. Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τα πάντα και η αγορά θέλει προσοχή.

Οι ομάδες προσέχουν πολύ πριν πουλήσουν ή αγοράσουν. Εμείς κάναμε πολύ απλά πράγματα. Είπαμε να αυξήσουμε τα έσοδα, με χορηγίες, με πωλήσεις και τα εισιτήρια που είναι μειωμένο έσοδο για όλες τις ομάδες. Η αγωνιστική επιτυχία της πρόκρισης στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μας δίνει αμέσως την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε την απώλεια των εισιτηρίων και, πλέον, περιμένουμε να δούμε αν θα είναι πλήρης η απαγόρευση ή όχι».

Για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά: «Απομένουν πολύ λίγα πράγματα για να ανακοινωθεί η συμφωνία με την NOVA, που αναδεικνύει την άνοδο της αξίας του ΠΑΟΚ στην αγορά. Δώσαμε μάχη γι’ αυτό γιατί λέγαμε ότι δεν είναι δυνατό η αξία να κρίνεται με εμπορικούς όρους του 2006. Αποδείξαμε στην αγορά ότι η αξία μας ήταν πολύ μεγαλύτερη. Η NOVA θα έχει τα δικαιώματα αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, κάνοντας καλή και έντιμη προσφορά. Έχει μεγάλη διαφορά πως αξιολογούσε τον ΠΑΟΚ πέρσι και πως φέτος.

Στο εξωτερικό τα δικαιώματα θα είναι του PAOK TV. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν πέρσι αυτό το πρότζεκτ. Από την τόλμη του Ιβάν Σαββίδη, την πρόνοια του Μάκη Γκαγκάτση και την γνώση του Παναγιώτη Αρωνιάδη σε αυτούς τους τομείς. Είμαστε ευγνώμονες, γιατί δεν ήμασταν μία ομάδα που έψαχνε να πιαστεί από τα μυαλά της και έδειξε ότι μπορεί να πορευτεί και μόνη της χωρίς να καταστραφεί».

Για τις πωλήσεις: «Δεν έχουμε καμία βιασύνη να πουλήσουμε παίκτες, γιατί πάνε καλά οι άλλοι τομείς. Ο Λημνιός αποκτήθηκε με το 1/3 των χρημάτων που δόθηκε σε μία ποδοσφαιρική αγορά που θα είναι διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ. Στο κομμάτι αύξηση των εσόδων νομίζω κάναμε καλές ενέργειες. Σε μία πώληση συνυπολογίζονται όλα, σε ποια ομάδα θα δοθεί, το μακροπρόθεσμο όφελος κτλ. Ο Γιαννούλης θα είναι παίκτης της ομάδας μέχρι να έρθει δελεαστική πρόταση, μπορεί να έρθει, αλλά προς το παρόν δεν έχει έρθει. Αν κάποιος σου δώσει τώρα μία προσφορά και όχι για μετά την Μπενφίκα πρέπει να την βάλεις στην ζυγαριά, γιατί οι ομάδες δεν θέλουν να ρισκάρουν ότι θα πάει κάτι αγωνιζόμενος σε μία άλλη ομάδα. Όλοι οι παίκτες έχουν τιμή σε ένα χρηματιστήριο που αλλάζει κάθε μέρα».

Για τα έξοδα: «Σε σχέση με τα έξοδα διακόψαμε συνεργασίες που δεν θα είχαν τον ίδιο ρόλο στην ομάδα και είχαν συμφωνίες προ κορωνοϊού, όπως του Βέρνμπλουμ και του Στοχ, που δημιούργησαν χώρο για αντικαταστάτες με σωστότερα μεγέθη. Θέλουμε να δίνουμε υπεραξία στους ανθρώπους που εργάζονται στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο στους παίκτες».

Για τις κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο: «Είναι μία περίοδος που λέγονται πολλά ονόματα. Υπάρχει ένα δεδομένο. Ότι δεν στερεύει η αγορά από έναν ποδοσφαιριστή. Δεν σημαίνει ότι θα πέσεις σε κατάθλιψη ή θα ανατινάξεις το μπάτζετ, αν δεν σου βγει η συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή. Πας σε έναν επόμενο. Παλαιότερα, είτε γιατί ήμασταν αγχωμένοι, είτε γιατί επιμέναμε για να κάνουμε εντύπωση με μεγάλα ονόματα, δεν δίναμε χρόνο στον εαυτό μας για να διαπραγματευτούμε. Αποφασίσαμε ότι αυτό δεν θα συμβαίνει. Μπορεί κάποιους να αδικήσουμε, κάποιος να ευνοηθεί, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια που ορίζει η αγορά, δεν θα κάνουμε τρέλες. Πιο πολλά προσφέρουν οι παίκτες που έρχονται στην Ελλάδα πεινασμένοι, παρά αυτοί που έρχονται στα τελειώματα.

Πέρσι που είδα αγώνα από τον 4ο όροφο της Τούμπας και έβλεπα γύρω μου, εκτός αποστολής, 15 εκ. ευρώ σε συμβόλαια. Οι Στοχ και Βέρνμπλουμ έκαναν όσο έκανε ο αντίπαλός μας. Είχε, λοιπόν, περιθώριο ο ΠΑΟΚ να μειώσει τα λειτουργικά του κόστη. Στόχος είναι να παίρνει στη σωστή τιμή, να τους δίνει υπεραξία και με την υπεραξία να βρίσκει αντίστοιχους. Γι’ αυτό κάναμε και προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο, για ατομικές προπονήσεις. Αργότερα η ομάδα θα καρπωθεί αυτή την βελτίωση. Θέλω να εξάρω την ωριμότητα του κόσμου που συμπάσχει σε αυτή την προσπάθεια, θέλει να βλέπει ποδοσφαιρικό σχέδιο. Χαίρονται να βλέπουν ποδοσφαιρικές κινήσεις».

Για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα: «Εμείς είμαστε υπέρμαχοι σταδιακά να μπει κόσμος στα γήπεδα, πάντα, όμως, με κανόνες. Αν επιμείνει η υγειονομική επιτροπή δεν θα το ζητήσουμε. Προφανώς αν μπει ένα 5% θα είναι μόνο διαρκείας, αν είναι μεγαλύτερο το ποσοστό θα αλλάξουν τα δεδομένα. Το βασικό είναι να ανοίξουν όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί είναι άχαρο».

Για την υπόθεση του Βιεϊρίνια: «Είναι προφανές, από την στιγμή που δεν υπάρχει ανακοίνωση αποχωρισμού ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον Αντρέ ότι το ζήτημα παραμένει ανοιχτό. Η πραγματικότητα είναι όπως και να το δει κάποιος, το βλέπει σαν ανοιχτό ζήτημα. Δεν μου αρέσουν να είμαι υπέρ η κατά ενός ανθρώπου ή ενός οργανισμού. Δεν μαχόμαστε με τον Αντρέ. Έχει κερδίσει με την συνεισφορά του έναν σπουδαίο ρόλο για να μην πω εξώφυλλο στην ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη ακόμη και αν τα δεδομένα της στιγμής δεν φέρουν συμφωνία. Το πως κάθε άνθρωπος ή κάθε ομάδα αναλύει τα δεδομένα της στιγμής είναι κάτι διαφορετικό. Γίνονται ανακατατάξεις χωρίς πολύ χρόνο.

Αν ο ΠΑΟΚ έκανε μία προσφορά που δεν ήταν αρκετή για τον Αντρέ ή αν ο Αντρέ έχει κάποιες απαιτήσεις, δεν σημαίνει ότι χαλάνε οι σχέσεις. Ακόμη και αν δεν συμφωνήσουμε έχουμε σχέση σεβασμού με τον Αντρέ και θα την διατηρήσουμε. Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή. Πρέπει να διατηρήσουμε και τον σεβασμό στο πρόσωπο του Αντρέ και στην ΠΑΕ, γιατί θα τα βρίσκουμε μπροστά μας. Η συμφωνία είναι πολλές παράμετροι.

Τον αντιμετωπίζουμε ως εμβληματική μορφή, θεωρούμε ότι μπορεί να είναι χρήσιμος και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια και τον κοστολογούμε με συγκεκριμένο τρόπο. Γίνονται ζυμώσεις, αλλά το βλέπω δύσκολο τώρα, με δύο παιχνίδια μπροστά μας, να έχουμε εξελίξεις».

Ποδόσφαιρο

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
23.08.2025 18:21

H K15 του ΠΑΟΚ διέλυσε την Μπριζ και σήκωσε κούπα!

Μάνος Τσαλγατίδης
23.08.2025 17:43

ΑΕΛ: Αυτοί έρχονται στην Τούμπα (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
23.08.2025 16:25

Διαπρέπει σε τουρνουά της Κίνας η Κ15 του ΠΑΟΚ! (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
23.08.2025 15:47

Χωρίς Μλάντεν στην Τούμπα ο Παναιτωλικός;

Γιάννης Σωτηρίου
23.08.2025 15:19

Δοκιμών συνέχεια και νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
23.08.2025 15:15

Μπάσκετ

Οι πρώην του ΠΑΟΚ στο Eurobasket

Όλγα Χιονίδου
23.08.2025 11:02

H μισή Ελλάδα δεν μάσησε κόντρα στην Ιταλία (video)

Γιάννης Σωτηρίου
22.08.2025 22:40

Πολλή δουλειά στο Παλατάκι (pics)

Δημήτρης Βαφειάδης
22.08.2025 15:48

ΚΑΕ: «Απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση!» (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
21.08.2025 16:49

Οι φανέλες του ΠΑΟΚ και οι ιστορίες πίσω από τους αριθμούς

Όλγα Χιονίδου
20.08.2025 22:39

Με Γιάνναρο η Εθνική «διέλυσε» την Λετονία (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
20.08.2025 22:03

Αντίπαλοι

ΑΕΛ: Αυτοί έρχονται στην Τούμπα (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
23.08.2025 16:25

Χωρίς Μλάντεν στην Τούμπα ο Παναιτωλικός;

Γιάννης Σωτηρίου
23.08.2025 15:19

Τζάλοβιτς: «Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση μετά τον ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Βαφειάδης
23.08.2025 13:23

Έκανε μεταγραφή πριν τον ΠΑΟΚ η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
22.08.2025 21:55

Με απουσία στην Τούμπα η ΑΕΛ

Πάνος Γεωργογιάννης
22.08.2025 17:30

Μέναλο: «Στην Τούμπα μας περιμένει μια… κόλαση»

Γιάννης Σωτηρίου
22.08.2025 12:10
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)
23.08.2025 18:21
Φιλικό συμπερασμάτων με απουσίες για τον ΠΑΟΚ
23.08.2025 18:02
H K15 του ΠΑΟΚ διέλυσε την Μπριζ και σήκωσε κούπα!
23.08.2025 17:43
Σκόραρε στην πρεμιέρα της Bundesliga o Γιαννούλης (video)
23.08.2025 17:28
Δεν το… κουνάει από τον ΠΑΟΚ η Ούρα!
23.08.2025 16:48

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Έχει ανηφόρα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
22.08.2025 20:18
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Και στο πέρασμα τους… τρέμει όλη η γη!

Σωτήρης Μήλιος
21.08.2025 00:15
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Οι κινήσεις – ΜΑΤ του ΠΑΟΚ με Ζαφείρη

Κώστας Βασιλόπουλος
21.08.2025 20:35
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Από Αυστρία… Κροατία, με ενδιάμεσες στάσεις σε Τσεχία και Γουϊνέα

Θόδωρος Χαστάς
15.08.2025 21:59
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ και ο… αλεξιπτωτιστής

Κώστας Βασιλόπουλος
14.08.2025 19:32
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ και η πρόκριση πάνω από όλα

Μάνος Τσαλγατίδης
14.08.2025 18:11

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?