inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Κεραυνοί Τσιστιακόφ για ΟΣΦΠ

Δηλώσεις με τρομερές ατάκες από τον πρώην Τεχνικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
21.09.2020 21:13
Share
SHARE

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στρατηγικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδης, Γκέρμαν Τσιστιακόφ, εξαπέλυσε μύδρους κατά του Ολυμπιακού, μιλώντας για σύστημα στο ποδόσφαιρο υπό τον έλεγχο των Πειραιωτών.

Ο Γκερμάν Τσιστιακόφ μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα με αφορμή τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ, πέταξε «βόμβες» για το… σύστημα του ΟΣΦΠ, που είχε υπό τον έλεγχο του το ελληνικό ποδόσφαιρο.

O πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε επίθεση και στον Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κατά την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, η ομάδα κατέκτησε και πάλι τίτλους. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο να συμβεί στο πρωτάθλημα καθώς είναι μια ιστορία του μονοπωλίου. Το μονοπώλιο του Ολυμπιακού που κέρδισε το ελληνικό πρωτάθλημα 45 φορές, και στην 21ετή περίοδο από το 1997 έως το 2017, το έκανε 19 φορές.

Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως το “σύστημα” χτίστηκε από αυτήν την ομάδα – μαζί με τη διαιτησία και τη συνεργασία με πολλές ομάδες στις οποίες έστελνε δανεικούς που δεν αγωνίζονταν στα μεταξύ τους παιχνίδια- και θα συνεχιζόταν χωρίς διακοπές. Και θα επέτρεπε στον Ολυμπιακό να είναι πάντα στην κορυφή, στους ομίλους του Champions League και να παίρνει πίσω τα χρήματα που ξοδεύει μέσα από τη σίγουρη συμμετοχή στην Ευρώπη. Αλλά ο Σαββίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2012, έθεσε τον στόχο να καταστρέψει το μονοπώλιο και να τοποθετήσει την ομάδα του στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και τα κατάφερε».
Μάλιστα, στάθηκε και στην έλευση των ξένων διαιτητών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αυτό συνέβη για να σταματήσει η τοξική εξάρτηση από τη μεροληψία στην Ελλάδα…».

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ παραδέχθηκε πως ακόμη και σήμερα παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και επικοινωνεί στενά με τους ανθρώπους του συλλόγου και την οικογένεια Σαββίδη. Η τελευταία υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας μπήκε στο κάδρο, με τον Λιθουανό να στρέφεται κατά του Λευτέρη Αυγενάκη του… Ολυμπιακού, όπως ανέφερε:

«Ήταν μια υπόθεση χωρίς ουσία. Μια ξεκάθαρη επίθεση λάσπης στον ανεμιστήρα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Ανοησίες χωρίς αποδείξεις. Ήθελαν να προκαλέσουν εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ και ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά σε δικηγόρους. Κάτι που αντιλήφθηκε το CAS και επέστρεψε την υπόθεση στην Ελλάδα με την ετυμηγορία πως αν έχετε κάτι πραγματικό, συλλέξτε τα έγγραφα και ελάτε εκ νέου. Και έτσι η υπόθεση έπεσε στο κενό…

Η δικαιοσύνη θριάμβευσε. Στην Ελλάδα εάν δύο άνθρωποι ξέρουν κάτι αυτό διοχετεύεται αυτομάτως στον Τύπο. Όμως και πάλι στον Ολυμπιακό βρήκαν αυτήν την ιστορία που στην πορεία της… έσπασε. Τον Σαββίδη πρέπει να τον ξέρεις πολύ καλά και να είσαι κοντά του για να ξέρεις τι κάνει».

Σύμφωνα με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ: «Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν σίγουρος. Εάν έκρινε πως ήταν απαραίτητο, ο ΠΑΟΚ θα έφτανε στο ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αποδείξει ότι όλα αυτά ήταν ανοησίες. Έτσι λειτουργεί η πεποίθησή του και η πίστη του σε ορισμένα πράγματα. Τον έχει δει πολλές φορές και εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται. Μαθαίνω από την προσέγγισή του…».

Μιλώντας για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, σημείωσε: «Όταν πήρε τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος είχε ατελείωτα χρέη σε όλους, το κράτος, σε ιδιώτες σε ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες. Καθάρισε και «έκλεισε» όλες αυτές τις περιπτώσεις μια προς μία, και έμεινε μόνο το χρέος προς το κράτος. Τότε είπε: «Αν σας πληρώσω όλο το ποσό, αυτό θα χαθεί κάπου στα βάθη του κρατικού προϋπολογισμού, χωρίς κανείς να καταλάβει ή να επωφεληθεί από αυτό. Προτείνω να σας πληρώσω το αρχικό κεφάλαιο των χρεών σε μία ημέρα, χωρίς τις προσαυξήσεις και να δώσουμε αυτά τα χρήματα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να χτίσω μια ακαδημία, να αλλάξω και να βελτιώσω ο προπονητικό μας κέντρο και να δώσω δουλειές». Ήμουν σίγουρος ότι η αυτή πρόταση δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεχτή. Για τέσσερα χρόνια ο Σαββίδης αγωνίστηκε για να το πετύχει. Στο τέλος η κυβέρνηση συμφώνησε. Τώρα έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα των χρεών στο κράτος…».

Χαρακτήρισε το επεισοδιακό παιχνίδι με την ΑΕΚ ως μια πολύ ευαίσθητη ιστορία αλλά όπως ανέφερε: «Όταν βρίσκεσαι κολλημένος σε ένα μένος κατά του ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις ψύχραιμος ακόμη κι αν είσαι Σκανδιναβός» ενώ στάθηκε και στη λατρεία των οπαδών του Δικεφάλου προς το πρόσωπό του: «Νομίζω ότι κέρδισε τεράστιο σεβασμό και εμπιστοσύνη. Ο Σαββίδη είναι πολύ αγαπητός. Οι οπαδοί βλέπουν ότι ήρθε ένας άνθρωπος για να μείνει. Και θυμούνται ότι πέρασε πολλές και διάφορες καταστάσεις -μπορούσες να ορκιστείς ότι θα τα αφήσει όλα και θα φύγει – και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα κακό αλλά εκείνος υπέμεινε πάντα και κέρδισε. Και ανεξάρτητα από τι συνέβη, αφήνει μια καλή εικόνα του εαυτού του. Όχι μόνο στις τάξεις των οπαδών, γενικά στη μικρή ποδοσφαιρική αγορά της Ελλάδας. Η εμφάνισης ενός οικονομικά υγιούς και φιλόδοξου συλλόγου πρόσθεσε μόνο χρώμα. Είναι πολύ σπουδαίο που ο Σαββίδης ήρθε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη στιγμή, ο γιος του εμπλέκεται περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Ήρθε ένας νέος αθλητικός διευθυντής, ένας Γερμανός από το Βόλφσμπουργκ αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης αναμφίβολα εμπλέκεται στη ζωή του ΠΑΟΚ, επειδή μιλάμε για πάθος, συναισθήματα. Σε γενικές γραμμές, είναι κάτι περισσότερο από ένα εργατικό άτομο. Κοιμάται πολύ λίγο – δύο έως τρεις ώρες. Οι συναντήσεις μας ξεκινούσαν μερικές φορές τα μεσάνυχτα – μία το πρωί και πριν από αυτό συζητούσε θέματα μη ποδοσφαίρου, άλλων επιχειρήσεων. Και μετά από τέτοιες συναντήσεις ο Σαββίδης μου έγραφε μηνύματα μέχρι και τις τέσσερις το πρωί! Όπως καταλαβαίνω, τίποτα δεν έχει αλλάξει από αυτή την οπτική. Έχει αρκετή προσοχή και δύναμη για τα πάντα. Με εκπλήσσει αυτό – σε τελική ανάλυση, ο Σαββίδης δεν είναι νέος αλλά παρ ‘όλα αυτά “οργώνει” με τέτοιο τρόπο που ο Θεός απαγορεύει σε κάθε νεαρό άνδρα».

Παράλληλα, στάθηκε στην τρέλα των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στον περιβόητο ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας, τονίζοντας πως: «Ήταν μια τρελή εμπειρία, που ήθελα να τη ζήσω μια φορά στη ζωή μου».

Όσο για την πρόκριση κόντρα στη Μπενφίκα και το γκολ του Ζίβκοβιτς;

«Πρόκειται για μια κινηματογραφική ιστορία. Αν το βλέπαμε σε κάποια ταινία θα γελούσαμε. Γενικά ο ΠΑΟΚ είναι μια δεμένη ομάδα. Κέρδισαν σε εμπειρία, ο προπονητής προσαρμόστηκε πλήρως μετά από μια δύσκολη περίοδο και πλέον η ομάδα τον καταλαβαίνει και παίζει γι’ αυτόν. Δεν φοβάται να ποντάρει στους νέου. Για τον Δημήτρη Γιαννούλη υπάρχει ήδη μια ουρά από συλλόγους. Προέκυψε ενδιαφέρον και από την Λοκομοτίβ, αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ δεν βιάζεται να πουλήσει, επειδή υπάρχει το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής στο Champions League. Διαθέτει επίσης έναν 18χρονο επιθετικό, τον Χρήστο Τζόλη, σίγουρα θα έχετε ακούσει αυτό το όνομα. Γενικά ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος για την Κράσνονταρ, φαντάζομαι ότι το γνωρίζουν».

Ποδόσφαιρο

Η επιμονή των Περουβιανών και η αλήθεια για Πένια

Πάνος Γεωργογιάννης
01.07.2025 00:06

Ένα απόγευμα γεμάτο ποδόσφαιρο (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 23:37

Ανεβάζουν στροφές οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 22:11

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 22:01

Ο Τέιλορ θα γίνει ο πρώτος

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 21:40

Καρέτσας: Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 21:03

Μπάσκετ

Οδεύει προς Πανιώνιο ο Κρούζερ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 21:22

Έμαθε πιθανούς αντιπάλους ο ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
30.06.2025 19:29

Στην Ελβετία από αύριο (1/7) ο Βασίλης Τριλυράκης

Δημήτρης Βαφειάδης
30.06.2025 16:06

Ώρα ανακοινώσεων για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Βαφειάδης
30.06.2025 15:48

Οριστική η συμφωνία του Μπάρτλεϊ με την ΑΕΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
30.06.2025 15:01

Επανεκκίνηση στον ΠΑΟΚ: Το «παζλ» της ελληνικής αγοράς

Όλγα Χιονίδου
30.06.2025 17:53

Αντίπαλοι

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 22:01

Μεταγραφή- ρεκόρ για τον ΟΦΗ

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 20:22

Παρελθόν έξι παίκτες από τον ΟΦΗ!

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 14:23

Νέα προσθήκη στον Παναιτωλικό

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 12:21

Τελειώνουν τον Κουέστα από τον Άρη

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 09:51

Ατρόμητος: Ο Βόκολος αναλαμβάνει και παρουσιάζεται

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 09:29
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Η επιμονή των Περουβιανών και η αλήθεια για Πένια
01.07.2025 00:06
Ο Μέσι συζητά την ανανέωση με Ίντερ Μαϊάμι!
30.06.2025 23:42
Ένα απόγευμα γεμάτο ποδόσφαιρο (video)
30.06.2025 23:37
Πότε ολοκληρώνεται η θητεία του νέου ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ
30.06.2025 23:00
Οι τίτλοι του ΠΑΟΚ επί προεδρίας Κατσαρή
30.06.2025 23:31

Blogger

ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Κάτι κινείται επιτέλους

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
30.06.2025 20:03
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο μοναδικός δρόμος προς τη σίγουρη αποτυχία

Θόδωρος Χαστάς
20.06.2025 14:05
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ο λόγος του Πόντιου…

Σωτήρης Μήλιος
18.06.2025 10:09
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το συμβόλαιο του Ντέλια και η προοπτική του OPEN

Κώστας Βασιλόπουλος
16.06.2025 21:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ζητείται ηρεμία…

Μάνος Τσαλγατίδης
15.06.2025 21:06

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?