inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
Αντίπαλοι

Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ!

Επίθεση κατά διαιτητών και Κλάτενμπεργκ από τους «ερυθρόλευκους»

Δημήτρης Βαφειάδης
07.10.2020 10:02
Share
SHARE

Επίθεση κατά διαιτητών και Κλάτενμπεργκ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της προς την ΚΕΔ, κάνοντας λόγο για δόλο στην ακύρωση του γκολ στα Γιάννενα.

Για δόλια συμπεριφορά τόσο από τους διαιτητές αγωνιστικού χώρου και VAR, όσο και τον Άγγλο αρχιδιαιτητή κάνει λόγο σε επιστολή της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι παράνομα ακυρώθηκε το γκολ του Χασάν κι επίσης κακώς δεν καταλογίστηκε πέναλτι στον Σεμέδο και ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα οι διάλογοι στη φάση του οφσάιντ, σημειώνοντας: «επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία της ομάδας μας».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με τα όσα πρωτοφανή έλαβαν χώρα κατά τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την περασμένη Κυριακή, 04.10.2020 και ειδικά ως προς το γκολ της ομάδας που παρανόμως ακυρώθηκε και έτσι ευθέως αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα, στερώντας 2 βαθμούς από την ομάδα μας, σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για όσα κατωτέρω αναλυτικά περιγράφουμε.

Συγκεκριμένα, επιχειρείτε να δημιουργηθεί η αίσθηση στον φίλαθλο κόσμο ότι η offside line (γραμμή του οφσάιντ) είναι δήθεν κάποιο προηγμένο σύστημα αυτόματης υπόδειξης των παικτών που βρίσκονται σε θέση offside, αποκρύπτοντας δολίως ότι όλα τα ανωτέρω δεν είναι τίποτα άλλο από αποφάσεις και ενέργειες των διαιτητών του VAR (VAR, AVAR). Ειδικότερα, είναι 4 τα σημεία που οι εν λόγω διαιτητές VAR ευθέως παρεμβαίνουν και δύνανται ανενόχλητοι να αλλοιώσουν – δολίως όπως εν προκειμένω – την αξιολόγηση μίας φάσης ως offside ή όχι.

Το πρώτο αφορά το ποια και πόσα πλάνα θα δοθούν από χειριστές του VAR στους διαιτητές VAR της αναμέτρησης για να αποφασίσουν επί της αμφισβητούμενης φάσης, το οποίο είναι αρμοδιότητα της Εταιρείας που υποστηρίζει τεχνικά το σύστημα VAR.

Το δεύτερο αφορά το ποιο συγκεκριμένο πλάνο (από όλα τα τυχόν διαθέσιμα) θα αποφασίσει ο διαιτητής VAR να χρησιμοποιήσει για την αξιολόγηση της φάσης, το οποίο είναι και το μόνο ακολούθως που θα κυκλοφορήσει είτε προς τον διαιτητή, είτε προς την ΚΕΔ, είτε δημοσίως προς υποστήριξη της απόφασης αυτής.

Το τρίτο αφορά – ειδικά στην περίπτωση του offside, καθώς ο διαιτητής VAR αποφασίζει ποιο είναι το χρονικό σημείο που έγινε η επαφή του ποδοσφαιριστή που κάνει τη μεταβίβαση με την μπάλα, και κατά το οποίο ο επιτιθέμενος πρέπει να είναι εκτεθειμένος σύμφωνα με τον κανονισμό, ώστε να υπάρχει offside. Όπως είναι ευχερώς αντιληπτό ακόμα και κλάσματα δευτερολέπτου στο συγκεκριμένο σημείο ή ένα frame εικόνας αλλάζουν δραματικά την αξιολόγηση και την τελική κρίση. Η απόφαση αυτή και η επιλογή του χρονικού σημείου που θα κριθεί τυχόν offside γίνεται χειροκίνητα από τους διαιτητές του VAR και όχι αυτοματοποιημένα και είναι αποκλειστικά απόφαση των διαιτητών του VAR καθώς εναπόκειται πλήρως στην κρίση και τις προθέσεις των διαιτητών VAR, οι οποίες αν είναι δόλιες – όπως στην περίπτωσή μας – μπορούν ευθέως να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα.

Και τέλος, το τέταρτο αφορά ακριβώς το πώς επιλέγεται το σημείο του τελευταίου αμυντικού αλλά και το σημείο του επιθετικού για να χαραχθεί («μαρκαριστεί») η γραμμή οφσάιντ. Όλα αυτά τα σημεία επιλέγονται χειροκίνητα και αποκλειστικά με απόφαση των διαιτητών VAR. Άρα τυχόν δόλια – όπως εν προκειμένω – ή ηθελημένη επιλογή διαφορετικών ή ανόμοιων (χέρι με μπράτσο!!) σημείων από τους διαιτητές VAR του αγώνα αλλοιώνει την χάραξη της γραμμής και έτσι την τελική αξιολόγηση της.

Συνεπώς, ειδικά στο θέμα του offside η τελική απόφαση προκύπτει ευχερώς ότι είναι ευθέως αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω επιλογών και αποφάσεων των διαιτητών VAR. Έτσι όχι μόνο μπορεί να είναι εσφαλμένη αναλόγως των επιλογών που θα κάνουν οι διαιτητές του VAR, αλλά μπορεί ακόμα και εσκεμμένα να προκληθεί μια εσφαλμένη απόφαση ή ακόμα και να επιλεγούν οι «κατάλληλες» εικόνες ώστε εκ των υστέρων μια εσφαλμένη απόφαση να εμφανιστεί ως ορθή.

Το παράδειγμα για το δήθεν offside γκολ της ομάδας μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι το πλέον χαρακτηριστικό. Το οποίο μάλιστα δολίως κάλυψε ο κ. Κλάτενμπεργκ στις δημόσιες τηλεκριτικές του (!!!) και για το οποίο φυσικά ακόμη και σήμερα η ΚΕΔ δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες μεταξύ διαιτητών γηπέδου και διαιτητών VAR ούτε και την εικόνα του VAR Room ώστε με διαφάνεια (την οποία συνεχώς επικαλείται ο κ. Κλάτενμπεργκ) να μάθει ο φίλαθλος κόσμος τι ειπώθηκε και έγινε κατά το κρίσιμο χρονικό σημείο. Όπως δολίως κάλυψε την εσκεμμένη απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Σεμέδο, ενώ από τη σωστή – πίσω – λήψη φαίνεται καθαρά η παράβαση. Όπως δολίως συγκάλυψε κατά παράβαση των κανονισμών τις εσκεμμένες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Παναιτωλικός – ΑΕΚ για μη καταλογισμό πέναλτι και για καθυστερημένη επανείσοδο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο.

Είναι σαφές ότι για ακόμη μία φορά γίνεται προσπάθεια να ζημιωθεί δολίως η ομάδα μας από τον χειρισμό του VAR και να αλλοιωθεί εναντίον μας το αποτέλεσμα.

Ενώ προκύπτει ξεκάθαρα από την ανάλυση με όλα τα διαθέσιμα τεχνικά εργαλεία της επίμαχης φάσης του δήθεν offside, ότι αντικανονικά και παράνομα ακυρώθηκε το γκολ της ομάδας μας.

Περαιτέρω, με τις ως άνω δόλιες ενέργειες τόσο της ΚΕΔ όσο και των διαιτητών του γηπέδου και του VAR, ως αναλύθηκε παραπάνω, προκαλείται ευθέως ζημία για την εταιρεία μας, την οποία θα αναφέρουμε ενώπιον των αρμοδίων ποινικών και αστικών δικαστηρίων.

Τέλος, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία της ομάδας μας από τις ως άνω δόλιες ενέργειες που την ζημιώνουν ευθέως, σας καλούμε για ακόμη μία φορά να δώσετε στη δημοσιότητα το σύνολο των συνομιλιών των διαιτητών του αγώνα με τους διαιτητές VAR καθώς και την εικόνα από το VAR Room κατά τον ίδιο κρίσιμο χρόνο.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας».​

Ποδόσφαιρο

Μπούντιμιρ: «Ο Ιβανούσετς θα πετύχει στον ΠΑΟΚ!»

Μάνος Τσαλγατίδης
13.07.2025 23:53

Ο Κοτάρσκι μίλησε δημόσια για τη μεταγραφή του

Μάνος Τσαλγατίδης
13.07.2025 23:24

Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς στην Τούμπα

Μάνος Τσαλγατίδης
13.07.2025 23:33

Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Μάνος Τσαλγατίδης
13.07.2025 23:25

Έτσι σκέφτηκε ο Κοτάρσκι για Κοπέγχαγη

Μάνος Τσαλγατίδης
13.07.2025 21:59

Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα δημοσιεύματα για Κωνσταντέλια

Μάνος Τσαλγατίδης
13.07.2025 21:05

Μπάσκετ

Ισοπέδωσε την Τσεχία η Εθνική Νέων

Πάνος Γεωργογιάννης
13.07.2025 20:05

Ουίλιαμς: «Ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος του ΠΑΟΚ»

Πάνος Γεωργογιάννης
13.07.2025 18:27

«Χτύπημα» με Ντάνι Ουίλιαμς!

Δημήτρης Βαφειάδης
13.07.2025 17:00

Ο Ναν χάρηκε για μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Ευαγγελία Σαράντη
13.07.2025 12:40

Η εικόνα του Μέλβιν στις «μάχες» ΠΑΟΚ-Σολέ

Ευαγγελία Σαράντη
13.07.2025 12:20

Επίσημο του Κέι Τζέι Τζάκσον στον ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
13.07.2025 14:23

Αντίπαλοι

Μαρινάκης: «Θα πρέπει να μειωθούν οι ομάδες στη Super League2»

Πάνος Γεωργογιάννης
09.07.2025 21:36

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Καράμπελας

Γιάννης Σωτηρίου
09.07.2025 17:40

«Χωράφι»: Σε τραγική κατάσταση οι Ζωσιμάδες! (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
09.07.2025 14:25

Πρώτη προπόνηση με πολύ κόσμο για την ΑΕΛ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
08.07.2025 21:31

«Κραυγή» αγωνίας των παικτών της Λαμίας!

Γιάννης Σωτηρίου
07.07.2025 17:42

Πλήγμα στην ΑΕΚ με Καλοσκάμη

Πάνος Γεωργογιάννης
06.07.2025 23:53
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Η Τσέλσι είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!
14.07.2025 00:21
Μπούντιμιρ: «Ο Ιβανούσετς θα πετύχει στον ΠΑΟΚ!»
13.07.2025 23:53
Ο Κοτάρσκι μίλησε δημόσια για τη μεταγραφή του
13.07.2025 23:24
Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς στην Τούμπα
13.07.2025 23:33
Η Άρσεναλ πυροδοτεί τη βόμβα με Γκιόκερες
13.07.2025 22:37

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Παιδί για… σπίτι!

Σωτήρης Μήλιος
12.07.2025 00:04
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Αετός μ’ οκτώ κεφάλια…

Σωτήρης Μήλιος
07.07.2025 19:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Καιρός για λίγη ηρεμία!

Μάνος Τσαλγατίδης
05.07.2025 09:15
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Θύμα» της επιτυχίας του

Σωτήρης Μήλιος
01.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Έγιναν βήματα αλλά έχει δρόμο μπροστά του

Κώστας Βασιλόπουλος
02.07.2025 07:26
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Κάτι κινείται επιτέλους

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
30.06.2025 20:03

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?