inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Στη Βαρκελώνη κουμάντο κάνει ο Ρονάλντο

Το πανόραμα του Champions League

Παναγιώτης Κυρικλίδης
09.12.2020 00:28
Share
SHARE

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πήγαινε στην Βαρκελώνη γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια τεράστια νίκη για να πάρει την κορυφή του group (αφού είχε χάσει 0-2 στο πρώτο ματς) και τελικά την πήρε εκθέτοντας σε απόλυτο βαθμό τα σοβαρά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα. Για να γίνει αυτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε δύο πέναλτι και έφτασε τα 20 γκολ σε βάρος των Blaugrana εκ των οποίων τα 14 στο γήπεδό τους. Στο Europa League θα συνεχίσει η Ντιναμό Κιέβου μετά τη νίκη (1-0) κόντρα στην Φερεντσβάρος.

Ο Κούμαν επέλεξε να χρησιμοποιήσει αρκετούς βασικούς καθώς είχε στόχο να ανεβάσει την ομάδα του, όμως στο 13’ η Γιουβέντους πήρε ίσως… υπερβολικό πέναλτι για πτώση του Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος έστησε την μπάλα και έκανε το 0-1 δίνοντας άμεσα μεγάλο boost στην Μεγάλη Κυρία. Και αυτό φάνηκε μόλις 7 λεπτά μετά όταν ο ΜακΚένι, που σκόραρε κόντρα στην Τορίνο, συνδυάστηκε με τον Κουαδράδο και από τη σέντρα του με τρομερό βολέ έκανε το 0-2, το οποίο έμελλε κρατήσουν άνετα μέχρι το ημιχρονο κόντρα σε μια προβληματική Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι δεν μπόρεσε να φανεί περισσότερο από μια ντρίμπλα στο CR7, ο οποίος όμως ‘χτύπησε’ ξανά. Στο 52’, αυτή τη φορά για καθαρό χέρι του Λενγκλέ, η Γιούβε πήρε και δεύτερο πέναλτι και ο Ρονάλντο νίκησε ξανά τον Τερ Στέγκεν, με το 0-3 να μένει μέχρι το φινάλε αφού πέρα από μία αδιάφορη πίεση και ένα δοκάρι, η Μπάρτσα δεν μπόρεσε ποτέ να μπει έστω στο ματς. Οσον αφορά τον άλλο αγώνα για τον όμιλο, η Ντιαμό Κιέβου νίκησε 1-0 την Φερντσβάρος στην Ουκρανία με γκολ του Ποπόβ και συνεχίζει στο Europa League.

H Λειψία έστειλε τη Γιουνάιτεντ στο Europa!

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι, 22 άντρες κυνηγούν μία μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί!» είχε πει ο Γκάρι Λίνεκερ μετά τον ημιτελικό του Μουντιάλ το 1990, το ίδιο έγινε και σήμερα στην Λειψία ή κάπως έτσι.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια και μέσα σε 13′ έκανε σόου κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Ο δανεικός από την Σίτι ανχελίνο άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό, ενώ ο Χαϊντάρα 11 λεπτά μετά έκανε το 2-0 από πάσα του Ισπανού.

Η Γιουνάιτεντ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι ήταν τυχερή, καθώς στο πρώτο μέρος οι «ταύροι» είχαν και ακυρωθέν γκολ με τον Ορμπάν στο 30ο λεπτό. Η τραγική εμφάνιση συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τον Κλάιφερτ να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα στο 69′ με την άμυνα των φιλοξενούμενων να θυμίζει… συγκρουώμενα.

Μετά το 70′ ο Σόλσκιερ είδε την ομάδα του να πετυχαίνει δύο γκολ σε δύο λεπτά χάρη στις αλλαγές που έκανε (80′-82′) με τους Μπρούνο και Πογκμπά, όμως αυτό δεν έφτανε στους «κόκκινους διαβόλους» που μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν βρήκαν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης και είπαν… αντίο στο Champions League με έναν πάρα πολύ σκληρό αποκλεισμό.

Συνεχίζει στην Ευρώπη η Κράσνονταρ

Με τον πλέον αξιοπρεπή τρόπο ολοκλήρωσε την παρθενική της παρουσία, η Κράσνονταρ. Κι αυτό γιατί οι Ρώσοι έμειναν όρθιοι στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι και με 5 βαθμούς στον όμιλο θα συνεχίσουν την φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League.

Με την Τσέλσι να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου, η αναμέτρηση για τους Άγγλους που έκαναν σαρωτικό rotation έμοιαζε με αγγαρεία. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με συρτό σουτ του Καμπελά (24’) που αιφνιδίασε τον Κέπα, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα οι μπλε ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο.

Οι Ρώσοι άγγιξαν το 1-2 με τον Βάντερσον (64’) και γενικά στάθηκαν πολύ καλά στο Λονδίνο, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να έχει κάποιες καλές στιγμές με Άμπραχαμ (68’) και Βέρνερ (77’), αλλά σε καμία περίπτωση να μην πιέζεται για κάτι παραπάνω από το 1-1.

Την ίδια ώρα στην Βρετάνη, η Ρεν ολοκλήρωσε την παρθενική της παρουσία στους ομίλους του Champions League, δίχως νίκη. Η Σεβίλλη έκανε επίδειξη ανωτερότητας και με δύο τέρματα από Κουντέ (32’) και Ελ-Νεσιρί (45’) καθάρισε το ματς από το πρώτο μέρος.

Ο Μαροκινός επιθετικός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 81ο λεπτό, με τους Γάλλους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής (86’, 1-3) με εύστοχο πέναλτι του Ρουτέρ.

Πέρασαν τα φαβορί!

Τουλάχιστον ισοπαλία ήθελε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ η Λάτσιο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και την πήρε με σκορ 2-2, ενώ η ήδη περασμένη Ντόρτμουντ έκανε την ανατροπή κόντρα στη αδιάφορη βαθμολογικά Ζενίτ (2-1).

Οι «λατσιάλι» ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πραγματοποίησαν την πρώτη τελική στο 5΄ με μια κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβις που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Μινιολέ. Οτι δεν κατάφερε νωρίτερα το κατάφερε στο 12΄ η Λάτσιο, με τον Κορέα να παίρνει το ριμπάουντ σε ένα σουτ του Λουίς Αλμπέρτο και να σκοράρει χωρίς πρόβλημα για το 1-0. Η απάντηση των Βέλγων ήταν πολύ άμεση (15΄) και έφτασαν στην ισοφάριση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή ο Λανγκ σούταρε, απέκρουσε ο Ρέινα και ο Φόρμερ στην επαναφορά έκανε το 1-1, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με ένα σουτ του Ντε Κετελάρ να περνάει ελάχιστα άουτ στο 19΄

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν πτόησε την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι και στο 27ο λεπτό πήρε ξανά το προβάδισμα, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση του Τσίρο Ιμόμπιλε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα από τη μία πλευρά και τον τερματοφύλακα από την άλλη, σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μάτα. Μάλιστα, η Μπριζ έμεινε και με 10 παίκτες στο 39΄, εξαιτίας σε δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σόμπολ, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο για πρόκριση. Πάντως, αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο οι Βέλγοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά με κεφαλιά του Βανάκεν στο 75΄, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, ενώ στις καθυστερήσεις παραλίγο να κάνουν την ανατροπή αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντόρτμουντ είχε «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική και με τη νίκη κόντρα στη Ζενίτ με σκορ 2-1 πήρε και την πρωτη θέση στον όμιλο. O Σεμπαστιάν Ντριούσι στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τους Πίστσεκ στο 68΄ και Βίτσελ στο 79΄ να ανατρέπουν το σκορ για τους Βεστφαλούς. Παράλληλα, στον αγώνα ο Μουσουφά Μουκοκό πραγματοποίησε ρεκόρ ως ο πιο νέος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε αγώνα του Champions League (16 ετών και 18 ημερών) περνώντας ως αλλαγή στο 58΄.

Ποδόσφαιρο

Ταλιχμανίδης: «Θα είμαι πάντα ΠΑΟΚτσής»

Μάνος Τσαλγατίδης
03.06.2025 20:41

Γκαγκάτσης: «Ευελπιστώ η Ελλάδα να ανέβει στη 10η θέση στο UEFA ranking»

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 20:25

«Κρίσιμες οι επόμενες σεζόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 19:49

Ανακοίνωσε τον Ταλιχμανίδη ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
03.06.2025 18:47

Χωρίς Ηλιόπουλο η συνάντηση στο «Μεγάλη Βρετάνια»

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 18:05

Όλα έτοιμα στο «Μεγάλη Βρετάνια» (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 18:01

Μπάσκετ

Βρούτσης: «Η επίπτωση θα είναι ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα» (video)

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 17:28

Το PAOK Sports Arena αλλάζει! (pics)

Όλγα Χιονίδου
03.06.2025 17:21

Ο Γιαννακόπουλος θα πάει στο ραντεβού με τον Βρούτση

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 11:06

Η υπενθύμιση της Θύρας 4 για τα διαρκείας

Όλγα Χιονίδου
03.06.2025 10:44

Βρούτσης: «Αν δεν έρθουν μαζί ως τις 15:00, τέλος το πρωτάθλημα»

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 09:30

Κλείστε θέση στο Παλατάκι!

Πάνος Γεωργογιάννης
02.06.2025 21:03

Αντίπαλοι

Χωρίς Ηλιόπουλο η συνάντηση στο «Μεγάλη Βρετάνια»

Γιάννης Σωτηρίου
03.06.2025 18:05

Ανανέωσε με Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός

Πάνος Γεωργογιάννης
02.06.2025 23:23

Βρήκε τον αντι-Γκουγκεσασβίλι ο Πανσερραϊκός

Πάνος Γεωργογιάννης
02.06.2025 22:41

Βρούτσης: «Η επανάληψη τέτοιων φαινομένων θα οδηγήσει στη διακοπή του πρωταθλήματος»

Γιάννης Σωτηρίου
02.06.2025 20:08

Δ. Γιαννακοπούλου: «Ο ΟΣΦΠ επικύρωσε δημόσια τη χυδαιότητα»

Γιάννης Σωτηρίου
02.06.2025 18:01

H αποζημίωση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
01.06.2025 16:05
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ταλιχμανίδης: «Θα είμαι πάντα ΠΑΟΚτσής»
03.06.2025 20:41
Γκαγκάτσης: «Ευελπιστώ η Ελλάδα να ανέβει στη 10η θέση στο UEFA ranking»
03.06.2025 20:25
Τοντάι: «Ενθουσιασμένη που θα είμαι σ’ ένα τόσο ιστορικό σωματείο!» (video)
03.06.2025 19:59
Είπε το «ναι» στην Αλ Χιλάλ ο Ιντζάγκι (pic-videos)
03.06.2025 19:45
«Κρίσιμες οι επόμενες σεζόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο»
03.06.2025 19:49

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Χάος στο ΣΕΦ; Να τιμωρηθεί ο Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.06.2025 23:57
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Ο καλύτερος στην Ευρώπη»…

Σωτήρης Μήλιος
31.05.2025 09:31
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο ΠΑΟΚ πήρε… μάθημα και θα δώσει απαντήσεις

Κώστας Βασιλόπουλος
29.05.2025 00:22
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Μάνος Τσαλγατίδης
26.05.2025 14:19
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ακροβατώντας σε μία λεπτή στρώση πάγου…

Σωτήρης Μήλιος
20.05.2025 23:55
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο χρόνος είναι μια… ψευδαίσθηση στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
21.05.2025 00:04

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?