inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Αντίπαλοι

«Επίθεση» Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση που έγινε... διαρροή

Γιάννης Σωτηρίου
23.12.2020 16:17
Share
SHARE

Άλλη μια επίθεση από τον Ολυμπιακό κατά του ΠΑΟΚ, και του μεγαλομετόχου του Ιβάν Σαββίδη με μια «διαρροή», που από μέσα που αναδεικνύουν τις θέσεις των ερυθρολεύκων ονομάστηκε «ανακοίνωση».

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μιλά για απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη από πρώην υπάλληλο του ΠΑΟΚ, παρουσία δεύτερου ατόμου που χαρακτηρίζει «μπράβο»  και υποστηρίζει ότι η απόπειρα έγινε για να έχει ο νεαρός τερματοφύλακας μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί φαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν τι έγινε και γιατί.

Αναλυτικά η διαρροή του Ολυμπιακού :

Κύριοι,
​
Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο ύβρεων και προκλητικών ψευδών στην απέλπιδα προσπάθεια σας για να ξεγελάσετε τουλάχιστον τον κόσμο σας.

Αν έχετε το οποιοδήποτε επιλήψιμο στοιχείο για οποιονδήποτε στον Ολυμπιακό, πηγαίνετε ΤΩΡΑ στον Εισαγγελέα να υποβάλλετε μήνυση. Γιατί όλο δημόσιες «καταγγελίες» είστε για δήθεν σκευωρίες και μέχρι τώρα ΤΙΠΟΤΑ δεν έχετε κάνει, εκτός από το να δίνετε εξηγήσεις και να απολογείστε για όσα παράνομα έχετε διαπράξει και τα οποία έχουμε αρμοδίως καταγγείλει.

Τα γεγονότα εύγλωττα μιλούν από μόνα τους χωρίς να χρειάζεται κανένας σχολιασμός:

1. Ο πρόεδρος σας κ. Σαββίδης, αμαυρώνοντας την ιστορία του ΠΑΟΚ και ρεζιλεύοντας παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα, με μοναδικό τρόπο, μπούκαρε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο διακόπτοντας εν εξελίξει αγώνα βρίζοντας και απειλώντας τους διαιτητές γιατί απλά διαφωνούσε με μια απόφαση τους. Και γι’ αυτό έχετε αμετάκλητα καταδικαστεί από την αθλητική δικαιοσύνη. Όπως θα είχατε καταδικαστεί και από την τακτική ποινική δικαιοσύνη, αν επί 3 σχεδόν χρόνια δεν επιδιώκατε και σκανδαλωδώς επιτυγχάνατε με διάφορα προσχήματα αναβολές για να αποφύγετε τη βέβαιη καταδίκη.

2. Η γνωστή υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που ούτε εσείς τολμήσατε να αμφισβητήσετε έστω και ένα από τα περιστατικά και τις συναλλαγές που διαπίστωσαν οι αρμόδιες αρχές με την αγορά των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ από την περίφημή RFA και τον Καλπαζίδη. Ρίξατε τόνους λάσπης σε όσους δεν εκβιάστηκαν είτε από τις πρωτοφανείς και ακόμα ατιμώρητες απειλές του κ. Γκαγκάτση για το διαμελισμό της χώρας στα δύο και για τους «υπαλλήλους Υπουργούς» είτε από τη συστηματική επίθεση των μέσων που ελέγχετε νομίζοντας ότι θα έχετε ασυλία σε όλα. Αλλά η αλήθεια έλαμψε και έβαλε φρένο στις επιδιώξεις σας να ελέγχετε κυριαρχικά και άλλες ομάδες της ίδιας διοργάνωσης αλλά και προσωπικά παίχτες τους. Από τότε είχατε έφεση στους τερματοφύλακες … μιας και κανείς δε θα ξεχάσει ότι ο Ζίβκοβιτς ήταν ήδη παίχτης σας όταν «έπιανε αέρα» για να κατακτήσετε επιτέλους ένα κάλπικο πρωτάθλημα με δεκανίκι τους 6 βαθμούς της υπό έμμεσης ιδιοκτησίας σας ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να διαπομπεύσετε και να διαλύσετε μια ιστορική ομάδα.

3. Η εμπλοκή και η εν τέλει καταδίκη από την ελληνική δικαιοσύνη ενός ακόμη πρώην υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (υπεύθυνου οργανωμένων οπαδών σας μεταξύ άλλων ιδιοτήτων του) – κ. Μηλιωρίδη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής μελών της καλύπτονταν από την DIMERA (ναι την μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και έκανε βομβιστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα συγγενών μη συνεργάσιμων προπονητών ή μάνατζερ. Εκκρεμούν και κάποιες βέβαια, αφού οι «σύντροφοι» σας είχαν φροντίσει να καταχωνιαστούν.

4. Το τελευταίο σκάνδαλο πρωτοφανούς κακουργηματικής δωροδοκίας με πρωταγωνιστή πάλι έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Όπου κανείς μέχρι τώρα- ούτε εσείς- δεν αμφισβήτησε ότι ένας πρώην υπάλληλος σας παρουσία μπράβου πρόσφερε υπέρογκα ποσά στον νυν τερματοφύλακα του Άρη για να έχει μειωμένη απόδοση ώστε να κερδίσει η ομάδα σας. Και μόλις αυτό βγήκε στο φως αντί να ζητήσετε να διερευνηθεί και να λάμψει η αλήθεια, εσείς πρώτα «απειλήσατε» τον Σιαμπάνη με καταγγελία για διετή αποκλεισμό ώστε να τον αφανίσετε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη γιατί τόλμησε να καταγγείλει τη δωροδοκία και όταν αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνει πίσω, τον δώσατε βορά σε ανεγκέφαλους βγάζοντας παράνομα στη δημοσιότητα όλα τα προσωπικά του δεδομένα (ακόμα και τη διεύθυνση του σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη).

Καθρέφτης σας, λοιπόν, είναι τα γεγονότα που έχουν επικυρωθεί και με αποφάσεις δικαστηρίων δηλαδή, η ένοπλη εισβολή του προέδρου και ιδιοκτήτη σας, η παραβίαση των διατάξεων της πολυϊδιοκτησίας για να κατακτήσετε αθέμιτα το πρωτάθλημα, η συμμετοχή πρώην υπαλλήλου σας σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις βομβιστικές επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που χρηματοδοτούνταν από τη DIMERA και τώρα το τελευταίο σκάνδαλο της κακουργηματικής δωροδοκίας που είναι υπό διερεύνηση και φέρονται εμπλεκόμενοι πρώην και νυν στελέχη σας.

Κύριοι, εμείς δεν είμαστε εισαγγελείς ή δικαστές για να σας απευθύνουμε ερωτήσεις. Εκεί έχετε κληθεί ή θα κληθείτε να απαντήσετε σε όλα αυτά. Είτε θέλετε είτε όχι.

Πλέον είναι γνωστή η προσφιλής τακτική σας. Όσο και να εκβιάζετε για χωρισμό της Ελλάδας στα δυο ή να βάζετε τους οπαδούς να επιχειρούν να εκβιάσουν κυβερνήσεις βγάζοντας ανακοινώσεις περί κήρυξης πολέμου ή συνδικαλιστές της ελληνικής αστυνομίας να δημοσιεύουν ανακοινώσεις με οπαδικά συνθήματα του ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο.

Γι’ αυτό λοιπόν αφήστε τις αρχές να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους γιατί η δικαιοσύνη στη χώρα μας δεν εκβιάζεται.

Καλές γιορτές!

Ποδόσφαιρο

Στουτγκάρδη για Κωνσταντέλια: «Δεν πήγαν όλα όπως συνήθως…»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
02.08.2025 16:53

Μπράντον: «Ένα κομμάτι μου θα μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη!»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
02.08.2025 16:35

ΠΑΟΚ: «Ήρθε από την Ισπανία κι έγινε ένας από μας!»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
02.08.2025 16:19

Αποχαιρέτησαν το Μούστμα με το χατ τρίκ του! (video)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
02.08.2025 15:49

H… ξεχωριστή συμβουλή του Τέιλορ!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
02.08.2025 14:52

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα ατομικά του Σόλα

Ευαγγελία Σαράντη
02.08.2025 14:10

Μπάσκετ

Στον Ολυμπιακό το ΣΕΦ με κάθε επισημότητα

Γιάννης Σωτηρίου
01.08.2025 16:57

Ο Κέι Τζέι έχει ένα μήνυμα για σένα! (video)

Ευαγγελία Σαράντη
01.08.2025 12:47

Στον Άρη ο Φόρεστερ

Ευαγγελία Σαράντη
01.08.2025 12:21

«Παραιτηθείτε στο όνομα της ενότητας»

Όλγα Χιονίδου
01.08.2025 16:55

Λύγισε τη Βουλγαρία και εξασφάλισε την παραμονή η Εθνική Εφήβων

Πάνος Γεωργογιάννης
31.07.2025 19:44

Έμαθε αντίπαλο ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
30.07.2025 17:40

Αντίπαλοι

Ώρα… πρεμιέρας για τη Βόλφσμπεργκερ!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
02.08.2025 13:30

Στον Ολυμπιακό το ΣΕΦ με κάθε επισημότητα

Γιάννης Σωτηρίου
01.08.2025 16:57

Kαι φέτος θα… Αράζ στον καναπέ

Μάνος Τσαλγατίδης
31.07.2025 23:29

Δεν κέρδισε, αλλά πέρασε η ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
31.07.2025 23:06

Αυτή τη φορά έγινε το φιλικό του Πανσερραϊκού

Γιάννης Σωτηρίου
31.07.2025 22:11

Ανακοίνωσε Στρεφέτσα ο ΟΣΦΠ

Πάνος Γεωργογιάννης
31.07.2025 18:53
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Στουτγκάρδη για Κωνσταντέλια: «Δεν πήγαν όλα όπως συνήθως…»
02.08.2025 16:53
Μπράντον: «Ένα κομμάτι μου θα μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη!»
02.08.2025 16:35
«Ασπρόμαυρη» και με τη βούλα η Σαντιάγκο!
02.08.2025 16:23
ΠΑΟΚ: «Ήρθε από την Ισπανία κι έγινε ένας από μας!»
02.08.2025 16:19
Αποχαιρέτησαν το Μούστμα με το χατ τρίκ του! (video)
02.08.2025 15:49

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?