inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Οι «καυτές» υποθέσεις του καλοκαιριού

O μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε

Μάνος Τσαλγατίδης
09.02.2021 20:36
Share
SHARE

Οι χειμερινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ τελείωσαν μετά και την υπογραφή με τον Μπάμπα, καθώς παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, στην Τούμπα ΔΕΝ ψάχνουν άλλον παίκτη…

Οι κινήσεις, πλέον, έχουν μεταφερθεί για το καλοκαίρι κι όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, αφού η μάχη με το Financial Fair Play φαίνεται ότι κερδήθηκε, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα αρχίσει ένας νέος κύκλος επενδύσεων και της απόκτησης πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών…

Η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει και ο Όλαφ Ρέμπε είναι στη διαδικασία αναζήτησης επιλογών στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να γίνουν ενέργειες που αφορούν σημαντικούς παίκτες της ομάδας και το μέλλον τους με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Στις πρώτες θέσεις της λίστας των προτεραιοτήτων του Ρέμπε, αν όχι στην πρώτη θέση, βρίσκεται το όνομα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ, που τον Ιούλιο θα κλείσει τα 25 χρόνια του, ήταν ένα “λαχείο” που βρήκε ο ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο και με τα 5 γκολ και τις 5 ασίστ σε 30 παιχνίδια, έχει σαφέστατα δικαιώσει τις προσδοκίες.

Με τον Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μια ιδιαίτερη συμφωνία, την οποία πρέπει να “επικαιροποιήσει” το καλοκαίρι. Ο Σέρβος εξτρέμ υπέγραψε τον Σεπτέμβριο 2ετές συμβόλαιο με πολύ χαμηλές για την αξία του αποδοχές (ουτε 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο…) και ρήτρα αποχώρησης αυτό το καλοκαίρι. Η ρήτρα δεν είναι μικρή (είναι κάποια εκατομμύρια), αλλά εύκολα μπορεί να βρεθεί ομάδα να την πληρώσει.

Το ζητούμενο στη σχέση ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς είναι να συνεχίσει ο Σέρβος να είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην Τούμπα και είναι σαφές ότι θα πρέπει να αυξηθούν οι αποδοχές του, που θα ανταποκρίνονται στην αξία του. Ο ΠΑΟΚ το γνωρίζει και σ΄ αυτή τη βάση θα συζητήσει μαζί του. Σημαντική αύξηση των αποδοχών του, χρονική επέκταση του συμβολαίου, που λήγει το 2022, και αύξηση τη ρήτρας.

ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς έχουν χτίσει μία πολύ καλή σχέση και εκτιμάται ότι δε θα δυσκολευτούν να βρουν τη χρυσή τομή.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΝΓΚΑΣΟΝ

Ένα θέμα που ο Ρέμπε έχει στο πρόγραμμα να λύσει, είναι αυτό που έχει να κάνει με τον Ισλανδό αμυντικό, που το καλοκαίρι κλείνει τα 28 του χρόνια. Ο Ίνγκασον, που είναι πλέον ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους στον ΠΑΟΚ, έχει συμβόλαιο ως το 2022, οπότε ο ΠΑΟΚ έχει δύο επιλογές. Ή θα ανανεώσει το συμβόλαιο μαζί του ή θα τον πουλήσει, πριν μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Ινγκασον δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά πάνω σ΄ αυτό δεν έχει γίνει ακόμη κουβέντα.

Σαφέστατα θα παίξει ρόλο και το αν θα υπάρξουν γι΄ αυτόν προτάσεις. Μέχρι τώρα υπήρξαν, όχι όμως σε νούμερα που θα συγκινούσαν τον ΠΑΟΚ και δεν ξεπερνούσαν το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά του.

Στην περίπτωση του Ισλανδού, ο ΠΑΟΚ έχει την ευχέρεια να κινηθεί χωρίς άγχος, από την ώρα που ανανέωσε τον Κρέσπο, έχει τον Μιχαηλίδη, και υπάρχει και ο Βαρέλα, που έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ

Ο 24χρονος επιθετικός μπαίνει επίσης το καλοκαίρι στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Η περίπτωσή του έχει πολλά κοινά μ΄ αυτή του Ίνγκασον και το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί μπροστά στην απόφαση “ανανέωση του συμβολαίου ή πώληση”.

Ο Πολωνός δεν έχει μεγάλο συμβόλαιο και υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ωστόσο σ΄ αυτή τη φάση, φαίνεται πιο πιθανό το ενδεχόμενο να βγει στην αγορά για πώληση.

Τον Ιανουάριο υπήρξε το φιλολογικό ενδιαφέρον από την Μπολόνια (πρόταση δεν υπήρξε ποτέ), που δείχνει ότι το όνομά του “παίζει” στην Ιταλία. Οι μάνατζέρ του ψάχνονται να φέρουν πρόταση κι αν φέρουν κοντά στα επίπεδα που έγινε πρόσφατα φιλολογική συζήτηση, ο ΠΑΟΚ θα μπει προφανέστατα σε διαδικασία συζήτησης.

Το βέβαιο ότι η επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να ξεκινήσει με τον Σφιντέρσκι, όπως και τον Ίνγκασον να μένουν με τα σημερινά συμβόλαια.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ : ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Aνάμεσα στα συμβόλαια, που λήγουν το καλοκαίρι, είναι κι αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος είχε υπογράψει ανανέωση μόνο για την τρέχουσα σεζόν.

Με το τέλος της σεζόν Βιεϊρίνια και ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν για το μέλλον της σχέσης τους, η οποία είναι προφανές είναι δε θα περιοριστεί σ΄ αυτή τη χρονιά.

“Θα γίνει αυτό που θέλει ο Βιεϊρίνια” λένε στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του αρχηγού της ομάδας, ο οποίος παρότι έκλεισε πρόσφατα τα 35 του χρόνια, έδειξε ότι και φέτος μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός σ΄ αυτό το επίπεδο και να αποτελεί σημαντικό κρίκο της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία (μετρά 10 συμμετοχές με 3 γκολ στο πρωτάθλημα).

Σε ό,τι αφορά τον Βιεϊρίνια, λοιπόν, το μπαλάκι θα πάει στον ίδιο. Αν νιώθει έτοιμος να παίξει άλλη μια χρονιά, το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί για άλλο ένα χρόνο.

Αν νιώθει ότι θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του και να κάνει κάτι άλλο, ο ΠΑΟΚ θα υποστηρίξει την απόφασή του.

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ

Με το τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο, και τον Κρμέντσικ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς.

Σε ό,τι αφορά τον Ελ Καντουρί, για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το μέλλον των δύο πλευρών.

Στα μέσα της σεζόν, είχαν ξεκινήσει προκαταρκτικές συζητήσεις για ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Μαροκινού χαφ, με τον ίδιο να εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει ένα… σκόντο στις αποδοχές του για να πάρει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια. Οι συζητήσεις έφτασαν ως ένα σημείο και “πάγωσαν” και ο φάκελος θα ανοίξει προς το τέλος της σεζόν.

Με δεδομένο ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα πάει σε πρωτοκλασάτες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι και φυσικά και στα χαφ, θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες που θα γίνουν μέχρι τότε, το αν θα παρθεί η απόφαση να παραμείνει ο Ελ Καντουρί. Για την ώρα, τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Σε ό,τι αφορά τον Κρμέντσικ, για τον Τσέχο, που μετρά 4 γκολ και 1 ασίστ σε 8 επίσημα παιχνίδια, η πρώτη αξιολόγηση είναι θετική. Στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν βιάζονται να κρίνουν.

Η απόφαση για τον 28χρονο φορ θα παρθεί στο τέλος της σεζόν, αφού φυσικά αποφανθεί ο Πάμπλο Γκαρσία, αν είναι ο παίκτης στον οποίο θα στηριχτεί στην επόμενη σεζόν ή θα χρειαστεί κάτι διαφορετικό.

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία με τη Μπριζ, είναι γνωστό ότι σ΄ αυτή δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να τον αγοράσει το καλοκαίρι.

Ο Όλαφ Ρέμπε, ωστόσο, έχει προσωπική επαφή με τον τζένεραλ μάνατζερ της βελγικής ομάδας, υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας και εκτιμάται ότι αν παρθεί η σχετική απόφαση, ο Γερμανός θα κλείσει μια συμφέρουσα συμφωνία.

Όσο για τον ίδιο τον Κρμέντσικ, το συμβόλαιό του είναι μέσα στο πλαίσιο που θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ (στην Μπριζ εισπράττει 600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο) και μέχρι τώρα, ο Τσέχος εμφανίζεται πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής του.

Πηγή: FORZA

Ποδόσφαιρο

Οι όροι του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα!

Μάνος Τσαλγατίδης
29.07.2025 01:50

Ενοχλημένος ο Σαββίδης με ΑΣ ΠΑΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
29.07.2025 01:25

ΠΑΟΚ-Κωνσταντέλιας έκατσαν στο τραπέζι των συζητήσεων!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 23:58

Καμαρά: «Για αυτό με φωνάζουν… καρπούζι!»

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 23:26

Ο ΠΑΟΚ αποθέωσε τους ανθρώπους του (video)

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 23:03

Η Στουτγκάρδη τοποθετήθηκε επίσημα για Κωνσταντέλια!

Μάνος Τσαλγατίδης
29.07.2025 00:09

Μπάσκετ

Συνεχίζει στη Λιθουανία ο Σέντρικ Χέντερσον

Όλγα Χιονίδου
28.07.2025 10:45

Στη Μύκονο ο Κάναντι

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 17:04

«Φουλάρει» για την τελευταία κρίσιμη μεταγραφή

Όλγα Χιονίδου
27.07.2025 14:08

Η Εθνική Εφήβων έχει… μάχη

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 12:25

Φίλλιος: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

Ευαγγελία Σαράντη
26.07.2025 13:01

Mπεν Μουρ: «Ο Ζντοβτς έχει νοοτροπία νικητή!»

Μάνος Τσαλγατίδης
25.07.2025 13:50

Αντίπαλοι

Ακυρώθηκε το φιλικό του Πανσερραϊκού: Δεν κατέβηκε ο αντίπαλος!

Ευαγγελία Σαράντη
28.07.2025 21:35

Η μεταγραφική αναδόμηση της Βόλφσμπεργκερ

Όλγα Χιονίδου
28.07.2025 10:30

Η υποχρέωση της Βόλφσμπεργκερ πριν τον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
27.07.2025 23:22

«Θετικός στο να πάει Τουρκία ο Μαρσιάλ»

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 13:23

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γιαξής

Πάνος Γεωργογιάννης
26.07.2025 23:33

Αδράνεια στην άμυνα και ισοφάριση από τη Ναϊμέγκεν (video)

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 03:40
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Οι όροι του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα!
29.07.2025 01:50
Ενοχλημένος ο Σαββίδης με ΑΣ ΠΑΟΚ
29.07.2025 01:25
ΠΑΟΚ-Κωνσταντέλιας έκατσαν στο τραπέζι των συζητήσεων!
28.07.2025 23:58
Tο αδιανόητο ποσό που δαπανήθηκε για τoν Ζοάο Φέλιξ!
28.07.2025 23:44
Καμαρά: «Για αυτό με φωνάζουν… καρπούζι!»
28.07.2025 23:26

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?