Συνεχίζει την προετοιμασία του το τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου
Την προετοιμασία του συνεχίζει το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο ξεκίνησε την εβδομάδα του με τα καθιερωμένα covid τεστ.
Την διαδικασία επιμελήθηκε η κλινική Νοσοκόμα στο Σπίτι, και τα αποτελέσματα των τεστ ήταν όλα αρνητικά. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στο τερέν της Μίκρας για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.
Ο Παναγιώτης Γούσιος, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, δουλεύει σκληρά με το τεχνικό τιμ του έτσι ώστε ο Δικέφαλος να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ενόψει της επανέναρξης της Handball Premier.
Ο Έλληνας τεχνικός δίνει ιδιαίτερη βάση στο τακτικό κομμάτι, στο οποίο δουλεύει συνεχώς τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Όλη την διαδικασία αφομοίωσης της τακτικής βοηθούν οι βίντεο-αναλύσεις των παιχνιδιών του φετινού πρώτου γύρου.