inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Μπάσκετ

Χατζόπουλος: «Ήρθε κι… έδεσε με Λυκογιάννη»

Μίλησε για... όλα ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ

inpaok
12.04.2021 20:30
Share
SHARE

Για την φετινή πορεία του μπασκετικού ΠΑΟΚ, την πετυχημένη ΑΜΚ και τα επόμενα βήματα για την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ μίλησε σε  ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην νίκη επί του Περιστερίου και στο ενδεχόμενο ο Δικέφαλος να επιστρέψει στην Ευρώπη την νέα σεζον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος:

Για την ανοδική πορεία του ΠΑΟΚ και το αν είναι ικανοποιημένος:

«Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση πολύ, όλους αυτούς τους μήνες που ξεκινήσαμε και είδαμε ένα… βουνό μπροστά μας. Πραγματικά νιώθαμε ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρουμε αλλά σιγά – σιγά με δουλειά και με ώρες ατελείωτες στο γραφείο και στο γήπεδο, νομίζω ότι η ομάδα δείχνει πλέον την δυναμική της.

Όπως είχα πει και στην αρχή της σεζόν που η ομάδα δεν πήγαινε όσο καλά θέλαμε, που ήταν ακόμα νέα με καινούργιους παίκτες, είχα πει «μην την φοβάστε την ομάδα». Το θέμα μας φέτος δεν ήταν το αγωνιστικό, ήταν το οικονομικό. Εκεί βέβαια με την βοήθεια των συνοπαδών έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε το ποσό της αύξησης και είναι μεγάλη ικανοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμμετείχε μέσα από την καρδιά μου».

Για την ΑΜΚ:

«Δεν παύει πλέον αυτοί οι 9.982 άνθρωποι να είναι και μέτοχοι της εταιρείας, της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που σημαίνει ότι θα μπορούν να συμμετέχουν και στα κοινά της ομάδας και πραγματικά να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας.

Θα είναι πραγματικά τρελό να γίνει Γ.Σ των μετόχων και να έχει 9.000 κόσμο στο Παλατάκι! Βέβαια το Παλατάκι δεν έχει τόσο μεγάλη χωρητικότητα αλλά αν πάρουμε και τον αγωνιστικό χώρο μπορεί να χωρέσουν…

Σίγουρα κάποιοι που με γνώριζαν από το γήπεδο είτε στο μπάσκετ, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο βόλεϊ, ο κόσμος ρωτάει και μαθαίνει. Όταν ο κόσμος ακούει αλήθειες και βλέπει έργο, το έχει αποδείξει ότι πέφτει δίπλα και την βοηθάει να σηκωθεί. Έτσι είναι το στυλ μου εμένα, να είμαι κοντά στην ομάδα.

Δεν μπορώ να το παίξω διοικητικός, απόμακρος και τα λοιπά. Θέλω να είμαι στην μάχη, στον αγώνα. Αυτό το βλέπει ο κόσμος, το εκτιμάει. Ήρθε κοντά μας, μας βοήθησε και ακόμα και σήμερα οι συνεργάτες μου λένε «μόνο εσύ το πίστευες ότι μπορούμε να φτάσουμε τον στόχο των 500.000 ευρώ».

Αυτή την στιγμή, αφού πετύχαμε τον στόχο μας μπορούμε να πούμε ότι από 47-48 υποθέσεις συν το BAT που είχαμε που ήταν πάνω από 1.000.000 ευρώ, έχει μείνει μόνο μια υπόθεση που θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα και μετά έχει μείνει το BAT που θα κλείσει με λεφτά από την αύξηση και τον έναν αθλητή».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την υπόσχεση να διπλασιάσει το ποσό της ΑΜΚ:

«Αυτές τις μέρες, προσπαθούμε να δούμε πως θα γίνει. Οι καταθέσεις ήταν πολύ περισσότερες από αυτές των 9.982. Συνολικά οι καταθέσεις ξεπέρασαν τις 10.000, αλλά υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έβαλαν λεφτά περισσότερες από μια φορά.

Υπήρχε άνθρωπος που έβαλε μέχρι και 40 καταθέσεις (!), έβαζε ένα συγκεκριμένο ποσό, έβαζε 19,26 ευρώ από το 1926 φυσικά. Στο τέλος στρογγυλεύτηκε το ποσό για να βγαίνουν ακέραιες οι μετοχές αλλά ήθελε με αυτόν τον τρόπο να συμμετέχει κάθε μέρα με αυτό το ποσό. Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, δεν είναι μέσα από την πόλη, αλλά είναι εδώ κοντά μας.

Εκεί πέρα έχουμε άλλες δυο μικρές υποθέσεις. Έχουν μείνει 2-3 μικρές δόσεις στο BAT να τις κλείσουμε οριστικά και εκείνες ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να μην χρωστάει σε κανέναν. Αναφέρομαι σε παίκτες, προπονητές και μάνατζερ. Επίσης θέλουμε να κλείσουμε έναν λογαριασμό στους προμηθευτές, το περίφημο ταξιδιωτικό πρακτορείο, που είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό».

Για την ομάδα και την πορεία της:

«Τα παιδιά που είχαμε διαλέξει από την αρχή της σεζόν, ήταν πραγματικά καλοί παίκτες και ήταν θέμα χρόνου να μπορέσει να δέσει το σύνολο και να αρχίσει να αποδίδει καλά η ομάδα.

Από εκεί και πέρα με την έλευση του κ. Λυκογιάννη βελτιώθηκε πολύ το κομμάτι της άμυνας και πλέον τα παιδιά που γνωρίζονται καλά μπορούν να συνεργαστούν ακόμα καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουν την ποιότητα και χθες νομίζω ότι ήταν το καλύτερο ματς του ΠΑΟΚ φέτος».

Για την επιλογή του να κάθεται στον πάγκο δίπλα στον προπονητή:

«Θέλω να ζω το παιχνίδι από μέσα για αυτό έχω επιλέξει να κάθομαι κοντά στην ομάδα και στον πάγκο. Ο κόουτς παίζει τον ρόλο, εκείνος είναι ο συντονιστής της ομάδας και αυτός επιλέγει τα συστήματα. Αν χρειάζεται να βοηθήσουμε θα το κάνουμε σε ψυχολογικό τομέα, αλλά στο κομμάτι του παιχνιδιού ο κόουτς είναι υπεύθυνος. Δεν είναι σωστό να επεμβαίνεις στην δουλειά του προπονητή».

Για τις ομιλίες του Λυκογιάννη μετά το τέλος των αγώνων:

«Διάφορα λέει, είναι ανάλογα με το ματς και την εξέλιξη. Συνήθως θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα στους παίκτες. Δεν λέει κάτι… στάνταρ, μπορεί να τύχει να πει κάτι συγκεκριμένο προς παίκτη ή παίκτες».

Για την επέκταση του συμβολαίου του Λυκογιάννη:

«Σε αυτούς τους μήνες που είναι στην ομάδα ο κόουτς, είχαμε πει ούτως ή άλλως από την αρχή ότι θέλαμε να γνωριστούμε φέτος. Να δούμε αν ταιριάζουν τα χνώτα μας και από εκεί και πέρα να δούμε αν θα θέλουμε περαιτέρω συνεργασία. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα είναι μια οικογένεια, είμαστε όλοι λίγο – πολύ φίλοι μπορώ να πω, πέραν των θεσμικών ρόλων που έχουμε. Περνάμε ωραία, ευχάριστα και συζητάμε ο ένας με τον άλλον χωρίς να λέμε «ωχ, δεν θέλω να σε βλέπω» και άλλα τέτοια. Είμαστε πάντα χαρούμενοι. Ήρθε και… έδεσε ο Λυκογιάννης στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι πηγαίνει μαζί με την αποστολή της ομάδας στα εκτός έδρας ματς:

«Δεν θα ήταν σωστό η ομάδα να πηγαίνει με πούλμαν και εγώ να πηγαίνει με το αεροπλάνο. Πρέπει πρώτος εγώ να δείξω τον δρόμο, γιατί όπως καταλαβαίνετε πέραν των άλλων ότι περνάμε, όπως και του χρόνου θα περνάμε, μια φάση εξυγίανσης. Θα πρέπει να γίνεται και οικονομία, δηλαδή να μην σπαταλάμε χρήματα. Για αυτό διαλέξαμε το πούλμαν και ένας ακόμα λόγος ήταν ο κορονοϊός, που με το πούλμαν είμαστε πιο ασφαλείς. Με τα αεροπλάνα είναι για μένα κίνδυνος ακόμα. Η ομάδα μας ως τώρα δόξα τον Θεό, δεν είχαμε θέματα με κρούσματα και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό.

Οι ώρες του ταξιδιού είναι ώρες συζήτησης, σκεφτόμαστε, προβληματιζόμαστε. Είναι ώρα δεσίματος, θα το πω εγώ. Είναι ωραίο, γίνεσαι ομάδα. Γίνεσαι οικογένεια και αυτό νομίζω αυτό φαίνεται στο γήπεδο, είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε».

Για τον Νίκο Βεζυρτζή:

«Προεδράρα! Ο Νίκος μας μεγάλωσε… για μένα ήταν πολύ συγκινητικό να βρίσκομαι δίπλα στον κ. Βεζυρτζη. Τι να πει κανεις για αυτόν; Είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Θυσίασε τα πάντα για να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, να τον δει πρωταθλητή, να τον δει Κυπελλούχο Ευρώπης και νιώθεις δέος. Μας έκανε όταν ήμασταν πιτσιρικάδες να είμαστε περήφανοι. Είχαμε μιλήσει και αυτό που με συμβούλευσε είναι το «βήμα – βήμα χτίζονται οι ομάδες». Δηλαδή να μην βιαστούμε να κάνουμε πράγματα. Αυτό το πράγμα σκοπεύω να το εφαρμόσω».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Αν μιλήσουμε για κόσμο στο γήπεδο, φανταστείτε ότι στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι ήταν σχεδόν sold out, παρά 300 εισιτήρια. Είχε πάνω 8000 κόσμο το γήπεδο. Φέτος δεν θα έχουμε κόσμο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια κλάση πάνω εδώ και χρόνια, έχει τεράστιο μπάτζετ και παίκτες τεράστιας φήμης και ποιότητας. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά με τέτοιες ομάδες, πολλές φορές έιναι δύσκολο. Φάνηκε και στο ματς με το Λαύριο που είναι πρώτο στην βαθμολογία, είδαμε ότι τους διέλυσε. Αν μπουν οι παίκτες και βγάλουν αυτό που ξέρουν θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να είμαστε ρεαλιστές…».

Για τις αποφάσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν:

«Αυτή την στιγμή δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν για την νέα σεζόν. Αυτά όλα θα τα δούμε μετά το τέλος της σεζόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε τώρα. Έχουμε άλλα δυο ματς μπροστά μας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έπειτα τα πλέι οφ. Επειδή έχουμε εξασφαλίσει την 5η θέση σημαίνει ότι θα παίξουμε με τον 4ο. Εκεί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κατάφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος. Λίγο – πολύ, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ο στόχος μας ήταν η 6η θέση και να ξεχρεώσουμε ένα κομμάτι του χρέους, αυτοί οι στόχοι έχουν επιτευχθεί. Οπότε για μένα η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη. Από εκεί και πέρα ότι περισσότερο μπορούμε να πάρουμε είναι καλό γιατί θα μετρήσει για το επόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Κάθε θέση που παίρνεις παραπάνω, θα έχεις κάποια διαφορά. Φυσικά πρέπει να τα κυνηγήσουμε. Λογικά έτσι όπως πάνε τα πράγματα μάλλον η ΑΕΚ θα είναι 4η και όχι ο Προμηθέας. Βλέπουμε είναι σε ανοδική πορεία, νομίζω ότι θα πάρει την 3η θέση».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Λείπει πάρα πολύ αυτό το έσοδο των εισιτηρίων από τον κόσμο της ομάδας, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Δύσκολη χρονιά γιατί βρήκαμε όλα τα χρέη και μας έλειπε και αυτό το έσοδο. Ευχής έργον είναι με τους εμβολιασμούς που γίνονται τώρα, ότι θα επιτρέψει τον κόσμο στα γήπεδα. Ήδη ακούγεται ότι θα ανοίξει ο τουρισμός και τέλος πάντων οι αγορές, τα σχολεία και τα καταστήματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανοίξουν και τα γήπεδα. Επίσης να ευχηθώ να ανοίξουν και οι υποδομές, οι μικρότερες κατηγορίες, όλα τα παιδιά στις ακαδημίες γιατί διψάνε να αθληθούν. Ας ευχηθούμε να φύγει ο κορονοϊός, να φύγει αυτός ο… δαίμονας και να γυρίσουμε ξανά σε μια κανονικότητα.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τι να πω; Μακάρι να μπορούμε να τους έχουμε κοντά μας του χρόνου, για να πάρουμε ακόμα περισσότερη δύναμη. Δεν είναι μόνο θέμα εσόδων, είναι το γήπεδο, ο παλμός και κάνει τους παίκτες να βγάζουν… φτερά.

Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα λεφτά ακριβώς έχουμε χάσει από την έλλειψη κόσμου στις εξέδρες. Τουλάχιστον από περασμένες χρονιές, βλέπω ότι από 200.000 έως 400.000 ευρώ σίγουρα. Του χρόνου αν ανοίξουν τα γήπεδα και ήδη ο κόσμος μας στέλνει να ανοίξουμε τα διαρκείας. Θα τα δούμε αυτά τους επόμενους μήνες, θα δούμε πως θα πάει και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας».

Ποδόσφαιρο

«Ασπίδα» της εθνικής Περού ο Πένια

Μάνος Τσαλγατίδης
25.05.2025 22:29

Ο Τζόλης πάλευε μόνος, αλλά το πρωτάθλημα πήγε αλλού

Γιάννης Σωτηρίου
25.05.2025 21:47

Στο μυαλό του Βιετέσκα δεν είναι το ποδόσφαιρο

Μάνος Τσαλγατίδης
25.05.2025 21:20

O Tζόλης με γκολαρά κρατά ζωντανή την Μπριζ

Γιάννης Σωτηρίου
25.05.2025 20:50

Πήγε να δει την… πρώην ο Κόλεϊ

Μάνος Τσαλγατίδης
25.05.2025 21:38

Σα να μην έλειψε ποτέ ο Πέλκας

Πάνος Γεωργογιάννης
25.05.2025 21:07

Μπάσκετ

Πήρε και επίσημα τη θέση που ήθελε ο Κολντεμπέλα

Γιάννης Σωτηρίου
25.05.2025 22:58

Άμπου Ντάμπι: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Γιάννης Σωτηρίου
25.05.2025 16:57

Επίσημα στην Τρέντο ο Καντσελιέρι

Παναγιώτης Κυρικλίδης
25.05.2025 14:36

Μείωσαν οι «Λύκοι» με εμφατική νίκη επί των Θάντερ (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
25.05.2025 08:22

«Καμπάνες» σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και… Γιαννακόπουλο

Γιάννης Σωτηρίου
24.05.2025 19:08

Το διαζύγιο Καντσελιέρι-ΠΑΟΚ προκάλεσε… αίσθηση

Εύα Σαράντη
24.05.2025 17:30

Αντίπαλοι

Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Δερμιτζάκης

Πάνος Γεωργογιάννης
24.05.2025 23:47

Ο Λεβαδειακός «ψάχνεται» για τον Κούρτιτς

Σωτήρης Μήλιος
24.05.2025 18:19

Θέλει έντονα πρώην του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
23.05.2025 21:34

«Μεγάλη προσφορά της Βιγιαρεάλ στον Μουζακίτη»

Γιάννης Σωτηρίου
23.05.2025 17:07

Έγραψε ιστορία: Ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Super League (video)

Γιάννης Σωτηρίου
23.05.2025 09:45

Μαλεζάς: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων, ό,τι και να γίνει στο μέλλον»

Πάνος Γεωργογιάννης
22.05.2025 23:13
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!
26.05.2025 00:07
Άστον Βίλα: «Βράζει» με το διαιτητικό λάθος που της στέρησε το Champions League
25.05.2025 23:21
Πήρε και επίσημα τη θέση που ήθελε ο Κολντεμπέλα
25.05.2025 22:58
«Ασπίδα» της εθνικής Περού ο Πένια
25.05.2025 22:29
O Aμορίμ απολογήθηκε δημόσια για τη σεζόν της Γιουνάιτεντ
25.05.2025 22:04

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Μάνος Τσαλγατίδης
26.05.2025 00:07
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ακροβατώντας σε μία λεπτή στρώση πάγου…

Σωτήρης Μήλιος
20.05.2025 23:55
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο χρόνος είναι μια… ψευδαίσθηση στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
21.05.2025 00:04
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
14.05.2025 21:03
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?