inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Χαρές και λύπες στο φινάλε

Για 8η φορά από καταβολής των Play Off ο ΠΑΟΚ θα κλείσει ως γηπεδούχος

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2021 12:25
Share
SHARE

Για 8η φορά από καταβολής των Play Off ο ΠΑΟΚ θα κλείσει ως γηπεδούχος, αργά το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Aστέρα Τρίπολης, την έξτρα διαδικασία των παιχνιδιών για το μίνι πρωτάθλημα

Ο μέχρι τώρα απολογισμός του Δικεφάλου είναι τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η FORZA θυμίζει τις λεπτομέρειες όλων των εντός έδρας φινάλε στα Play Off.

Ο αγώνας της 31ης Μαΐου 2009 με αντίπαλο τη Λάρισα ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, καθώς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο ΠΑΟΚ θα τερμάτιζε τρίτος και η θεσσαλική ομάδα τελευταία. Παρ’ όλα αυτά, είχαν διατεθεί 27. 803 εισιτήρια, μια και η συσπείρωση του κόσμου είχε βρεθεί στο αποκορύφωμά της. Ετσι κι αλλιώς, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωνε μια χρονιά αναγέννησης (είχε τερματίσει 2ος στην κανονική διάρκεια), εξασφαλίζοντας την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από απουσία τριών χρόνων. Πριν τον αγώνα (κρίθηκε με το γκολ του Αναστασάκου) είχε απονεμηθεί το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν στον Κοντρέρας, ο οποίος είχε πρωτεύσει στις προτιμήσεις των φιλάθλων.

*** Είκοσι χιλιάδες φίλαθλοι είχαν δει από κοντά στις 25 Μαΐου 2011 τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 5-1, με τα τέρματα των Σαλπιγγίδη (δύο), Βιεϊρίνια, Αρίας και Μουσλίμοβιτς. Ο Δικέφαλος είχε τερματίσει δεύτερος στην ειδική βαθμολογία, αλλά θα αγωνίζονταν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η ΑΕΚ, ως κυπελλούχος, είχε πάρει το «καλό» εισιτήρια για τα Play Off της διοργάνωσης. Ο Βιεϊρίνια είχε παραλάβει το βραβείο για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν, ωστόσο το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος φορ ολοκλήρωνε την τριετή θητεία του στην Τούμπα και μετά το τέλος του παιχνιδιού γνώριζε την αποθέωση από τους οπαδούς.

*** Η ήττα –μπροστά σε δέκα χιλιάδες φιλάθλους του-της 20ης Μαΐου 2012 με 1-0 από τον Ατρόμητο (στο περιθώριο του αγώνα είχε βραβευτεί ο Γκαρσία ως ο πολυτιμότερος της σεζόν) σήμανε για τον ΠΑΟΚ την τελευταία θέση στην ειδική βαθμολογία. Και θα ήταν υποχρεωμένος ν’ αρχίσει από πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, συμμετέχοντας στη δεύτερη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Τελικά, κέρδισε ένα γύρο, μια και η ΑΕΚ (2η στα Play Off) αποκλείστηκε από την ΟΥΕΦΑ εξαιτίας χρεών.

*** Στις 17 Μαΐου 2014, χάρη στο γκολ του Βούκιτς (57΄) επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα. Είχε τερματίσει δεύτερος στα Play Off  και είχε αρκεστεί στο εισιτήριο για τα Play Off του Europa League. Πριν το παιχνίδι είχε διοργανωθεί στην περιοχή της Καμάρας συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την άνιση αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ εκ μέρους της πολιτείας και της ΕΠΟ.

*** Δραματικό χαρακτήρα είχε η αναμέτρηση της 31ης Μαΐου 2016 με τον Παναθηναϊκό, που έληξε 1-1. Το σκορ άνοιξε στο 17΄ ο Ροντρίγκες, με τον Γλύκο να κάνει στο 85΄ την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Πέτριτς, κρατώντας την πολύτιμη ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ είχε κόψει πρώτος το νήμα στην ειδική βαθμολογία και, μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαββίδης ανακοίνωνε την παραμονή του Ιβιτς στη θέση του προπονητή.

Ένα χρόνο αργότερα (31 Μαΐου 2017) ο Ιβιτς, πάλι σε εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, θα τερμάτιζε τη θητεία του στο Δικέφαλο μετά την ήττα με 3-2. Ο ΠΑΟΚ είχε βγει δεύτερος στα Play Off, καταλήγοντας όμως στην 3η θέση μετά την αφαίρεση έξι βαθμών για τα επεισόδια οπαδών στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

*** Η περσινή σεζόν-εξαιτίας του κορονοϊού-είχε ολοκληρωθεί στην «καρδιά» του καλοκαιριού. Στις 19 Ιουλίου 2020 ο ΠΑΟΚ υποδέχονταν τον Αρη και, τυπικά, χρειάζονταν ένα βαθμό (είχε 72 έναντι 69 της ΑΕΚ) για να εξασφαλίσει την 2η θέση και το εισιτήριο για το β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έμεινε τελικά στο 0-0 με τους «κίτρινους», την ώρα που η ΑΕΚ έχανε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Η πρώτη φορά, που ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τον Αστέρα για τα Play Off ήταν στις 26 Μαΐου 2013 (είχαν διατεθεί 10.529 εισιτήρια). Το ματς ήταν για την 4η αγωνιστική και για το Δικέφαλο ήταν αρκετό το γκολ του Ολίσε (πάνω φωτογραφία) στο 57΄ για να πάρει το τρίποντο (οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αφού στο 87΄ ο Κάκος είχε αποβάλει τον Κάτσε). Τέσσερις ημέρες πριν, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει και στην Τρίπολη με 2-1, συνεπώς οι δύο νίκες του επί των Αρκάδων στα Play Off συνιστούσαν μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του στο κύπελλο εκείνης της σεζόν.

*** Ο αγώνας για τα Play Off της σεζόν 2013-14 (κάτω φωτογραφία) ήταν στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος. Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στις εξέδρες της Τούμπας είχαν βρεθεί λιγότεροι από δέκα χιλιάδες φίλαθλοι (μόλις 6.388 εισιτήρια), μια και στις τάξεις των οπαδών υπήρχε απογοήτευση από τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (ήττα με 4-1 στο Ολυμπιακό στάδιο), που είχε προηγηθεί τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Απόντος του Σαλπιγγίδη, η ομάδα του Γεωργιάδη βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με το γκολ του Μπαράλες και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Στοχ στο 59΄ της αναμέτρησης. Πάντως, ακόμη μεγαλύτερη ζημιά είχε προκαλέσει στον ΠΑΟΚ η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ (είχε ανακοινωθεί την ημέρα του αγώνα με τον Αστέρα) σχετικά με την επεισοδιακή ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (η ποινή είχε παραμείνει αναλλοίωτη και μετά την εκδίκαση της έφεσης, που είχε απορριφθεί).

*** Ο Πάμπλο Γκαρσία θα θυμάται καλά το προ εξαετίας παιχνίδι της Τούμπας με τον Αστέρα για τα Play Off (9.137 εισιτήρια), αφού εκείνη την ημέρα (Κυριακή 24 Μαΐου 2015) είχε ανακοινωθεί η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα, πόστο, όμως, στο οποίο καθόλου δεν μακροημέρευσε. Το ματς με τους Αρκάδες ήταν για τη 2η αγωνιστική (ο Δικέφαλος είχε αρχίσει με ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι) και, παρά την υπεροχή των γηπεδούχων (είχαν και δύο δοκάρια, με τους Μακ και Κουλούρη), ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, μια και η τύχη ευνόησε τους φιλοξενούμενους (στο 83΄ έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Φερνάντες). Κι ενώ τα Play Off βρίσκονταν σε εξέλιξη, στον ΠΑΟΚ προχωρούσαν το σχεδιασμό για τη σεζόν, που θ’ ακολουθούσε. Έτσι, τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του Αρνεσεν στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

πηγή: FORZA

Ποδόσφαιρο

Τα τυπικά για Τισουντάλι!

Δημήτρης Βαφειάδης
23.06.2025 17:46

Σε καλό δρόμο του Τάισον!

Δημήτρης Βαφειάδης
23.06.2025 17:33

Τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ σε Μεϊτέ!

Δημήτρης Βαφειάδης
23.06.2025 17:23

«Πάνω από έξι εκατομμύρια το deal για Αουγκούστο»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
23.06.2025 17:01

Η «ακτινογραφία» του Οζντόεφ! (pics)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
23.06.2025 16:37

Στην… επόμενη πίστα!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
23.06.2025 16:27

Μπάσκετ

Βρούτσης: «Το ΣΕΦ πρέπει να δοθεί στον Ολυμπιακό»

Γιάννης Σωτηρίου
23.06.2025 14:39

Στήριξη… διαρκείας από τον κόσμο!

Όλγα Χιονίδου
23.06.2025 12:09

Στην κορυφή του NBA οι Θάντερ (videos)

Πάνος Γεωργογιάννης
23.06.2025 10:43

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή

Όλγα Χιονίδου
23.06.2025 10:02

Αγγελίδης: «Να έχουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά στα 100 χρόνια»

Πάνος Γεωργογιάννης
22.06.2025 22:00

Τα λόγια… αγάπης του Θανάση Χατζόπουλου (video)

Όλγα Χιονίδου
22.06.2025 21:20

Αντίπαλοι

Παίρνει Αθανασιάδη- Γαννιώτα ο Άρης

Γιάννης Σωτηρίου
23.06.2025 15:24

«Αντίδραση» ΟΦΗ για Τσόλακ

Γιάννης Σωτηρίου
22.06.2025 14:27

ΑΕΚ: Παίρνει… κεφάλια ο Ηλιόπουλος μετά το φιάσκο

Πάνος Γεωργογιάννης
21.06.2025 18:23

Πήρε Φορτούνα ο Βόλος

Γιάννης Σωτηρίου
21.06.2025 16:32

Θέλει παίκτη από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
21.06.2025 14:40

To venga έγινε idemo από τον Ηλιόπουλο (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
20.06.2025 20:00
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Τα τυπικά για Τισουντάλι!
23.06.2025 17:46
Σε καλό δρόμο του Τάισον!
23.06.2025 17:33
Τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ σε Μεϊτέ!
23.06.2025 17:23
«Πάνω από έξι εκατομμύρια το deal για Αουγκούστο»
23.06.2025 17:01
Η «ακτινογραφία» του Οζντόεφ! (pics)
23.06.2025 16:37

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο μοναδικός δρόμος προς τη σίγουρη αποτυχία

Θόδωρος Χαστάς
20.06.2025 14:05
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ο λόγος του Πόντιου…

Σωτήρης Μήλιος
18.06.2025 10:09
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το συμβόλαιο του Ντέλια και η προοπτική του OPEN

Κώστας Βασιλόπουλος
16.06.2025 21:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ζητείται ηρεμία…

Μάνος Τσαλγατίδης
15.06.2025 21:06
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Με… νεροπίστολα και σφεντόνες δεν μπορείς να κερδίσεις τα πυρηνικά

Σωτήρης Μήλιος
10.06.2025 16:52

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?