inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Μπάσκετ

Κάρτερ: «Mε φαντάζομαι ξανά στον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο Αμερικάνος γκαρντ του ΠΑΟΚ

inpaok
20.05.2021 21:20
Share
SHARE

Ανέβηκε στο φετινό… τρένο του ΠΑΟΚ λίγο μετά τα μισά της προγραμματισμένης αγωνιστικής διαδρομής του.

Κίνηση απρόσμενη για τον ίδιο, καθώς μετρούσε έναν χρόνο ανενεργής παρουσίας σε γήπεδο, αλλά και εκτός πλάνου για τον Δικέφαλο, με δεδομένο ότι η απόκτησή του δε θα έμπαινε στο «κάδρο», αν δεν προέκυπτε ο σοβαρός τραυματισμός στον προημιτελικό Κυπέλλου, στο Ιβανώφειο, με τον Ηρακλή (10/2), του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

Η συμφωνία του με τους Θεσσαλονικείς επιτεύχθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, έκανε το ντεμπούτο του στον, εκτός έδρας, αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα (28/2, 17 πόντους) και τελείωσε τη χρονιά παίζοντας συνολικά σε 9 ματς, για την κανονική διάρκεια της Basket League, με μέσο όρο 11 πόντους (88,46% σε βολές, 50% στα δίποντα, 55% στα τρίποντα), 1,78 ριμπάουντ και στα 3 παιχνίδια για τα προημιτελικά των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Λίγο πριν αφήσει το ελληνικό έδαφος για να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Τζος Κάρτερ μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και την πιθανή προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο.

Εξήγησε, επιπλέον, την πράξη του, η οποία τον έκανε να διαφοροποιηθεί εντυπωσιακά θετικά στην ομάδα. Ποιά ήταν αυτή; Οι συχνές επισκέψεις του στην μπουτίκ της ΚΑΕ, για να αγοράσει τις επίσημες φανέλες όλων των συμπαικτών του!

«Οι φίλαθλοι γιατί αγοράζουν τις φανέλες των παικτών; Διότι τους αρέσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες! Αυτό ισχύει και με τη δική μου περίπτωση, μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου! Πάντα βλέπω τους συμπαίκτες μου ως τους ανθρώπους οι οποίοι με «ταΐζουν» στο γήπεδο, μου δίνουν πάσες, με βοηθούν να κάνω πράγματα στο παρκέ.

Χωρίς αυτούς δε θα έβγαζα τα χρήματα που βγάζω, δε θα μπορούσα να έχω ό,τι έχω στη ζωή μου! Οπότε, ξόδεψα λίγα από τα χρήματα που με βοήθησαν να κερδίσω αγωνιζόμενος, για να τους πω ‘ευχαριστώ’. Συνήθως στις ομάδες στις οποίες βρίσκομαι εκφράζω την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη μου κερνώντας ένα δείπνο. Φέτος, όμως, με τον κορονοϊό δε γινόταν αυτό.

Σκέφτηκα, λοιπόν, να αγοράσω τις φανέλες, τις οποίες χάρισα εν συνεχεία στους συμπαίκτες μου, για να τις δώσουν αυτοί, με τη σειρά τους, όπου θέλουν!», τα λόγια του.

«Μόνο θετικές εμπειρίες»

Αποτιμώντας την τρίμηνη δέσμευσή του με τον Δικέφαλο ο Τζος Κάρτερ ήταν ξεκάθαρος.

«Απόλαυσα πραγματικά το αγωνιστικό… ταξίδι με τον ΠΑΟΚ! Όλοι στην ομάδα με δέχτηκαν με ανοικτή την αγκαλιά τους, μου επέτρεψαν να παίξω το παιχνίδι μου, ώστε να βοηθώ να κατακτήσουμε νίκες. Δεδομένα η γεύση που μας άφησε το τελείωμα της σεζόν είναι γλυκόπικρη, αλλά μερικές φορές συμβαίνει αυτό στον αθλητισμό.

Δυστυχώς, στην προκειμένη, στη σειρά των προημιτελικών με την ΑΕΚ, βρεθήκαμε στην άσχημη πλευρά, αυτή της ομάδας που αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφ», τόνισε αρχικά.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Έχω αποθηκεύσει έντονα στο μυαλό μου όλες τις “ μάχες” που δώσαμε ως ομάδα, το ότι παλεύαμε σκληρά για να νικήσουμε, αλλά και τις φορές που, παρά το μαχητικό μας πνεύμα, δεν καταφέραμε, στο τέλος των παιχνιδιών, να βρούμε τρόπο για να πάρουμε τη νίκη.

Ήμασταν δυνατό σύνολο. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ. Η πληροφόρηση που εισέπραττα, πριν έρθω στην ομάδα, ήταν αποθαρρυντική, καθώς μου μιλούσαν για την οικονομική ασυνέπεια που υπήρχε στις τάξεις της τα προηγούμενα χρόνια. Βίωσα, ωστόσο, διαφορετικά πράγματα.

Δεν έχω παρά μόνο θετικές εμπειρίες, εντός και εκτός παρκέ, από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στις ικανότητές μου και μου έδωσε θέση στο ρόστερ, μετά από έναν χρόνο δικής μου αγωνιστικής απραξίας, ο κόουτς Λυκογιάννης».

Χαριτολογώντας, ακόμη, ανέφερε και το ότι θα ήθελε να ξεχάσει από τη σεζόν: «Τις οδικές μετακινήσεις μας στην Αθήνα».

«Καμία δικαιολογία»

Στη σειρά των προημιτελικών για τα πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ ο Αμερικανός φόργουορντ δε βοήθησε, όπως το ήθελε ο ίδιος και το είχε ανάγκη και ο ΠΑΟΚ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της αντιπάλου. Σχολιάζοντας το γεγονός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του.

«Δεν έχω καμία δικαιολογία για το ότι δεν έπαιξα, όσο καλά ήθελα, στο πρώτο και στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ. Δεν μπορούσα να βρω έναν καλό επιθετικό ρυθμό στις λίγες προσπάθειες που έκανα για σουτ και έτσι προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με άλλους τρόπους και να παίξω καλή άμυνα.

Δεν ολοκληρώσαμε τη χρονιά σαν ομάδα όπως το θέλαμε, ούτε εγώ προσωπικά δεν ήμουν αυτός που ήθελα στο φινάλε, αλλά μερικές φορές τα πράγματα εξελίσσονται με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να πάμε παρακάτω».

«Πιθανό να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ»

Επικεντρώνοντας στο άμεσο μέλλον και το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου με τους «ασπρόμαυρους», ο Τζος Κάρτερ έχει τακτοποιημένη τη σκέψη του.

Επισήμανε σχετικά: «Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος πως θα διαπραγματευτούμε στη διάρκεια του καλοκαιρού με τους ανθρώπους της ομάδας και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ. Πραγματικά, απόλαυσα το να παίζω για τον κόουτς Λυκογιάννη.

Ξέρω πως αν επιστρέψω θα νιώθω πολύ άνετα μαζί του και θα μπορέσω να φανερώσω ακόμη περισσότερο την αγωνιστική μου ποιότητα. Θα μετρήσει στη σκέψη μου, επίσης, αν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα στη νέα σεζόν. Προτιμώ να έχω δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αντί για ένα. Θα δούμε τι θα συμβεί…».

 

 

 

Ποδόσφαιρο

Μισή… ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
17.07.2025 00:03

Οι Ισπανοί επαναφέρουν Μπακαμπού για ΠΑΟΚ!

Πάνος Γεωργογιάννης
16.07.2025 23:35

Κλείνει στην ΑΕΛ ο Χατζηστραβός

Πάνος Γεωργογιάννης
16.07.2025 22:56

Εδώ Ζαλτμπόμελ day 3 (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
16.07.2025 22:38

Στον Πανσερραϊκό ο Λύρατζης!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
16.07.2025 22:10

Λουτσέσκου για νέους, προετοιμασία και Ιβανούσετς

Πάνος Γεωργογιάννης
16.07.2025 21:51

Μπάσκετ

Κόντρα στη Γαλλία η Εθνική Νέων Ανδρών στα προημιτελικά

Πάνος Γεωργογιάννης
16.07.2025 23:44

Ο Παπαδάκης σε βάζει στα… άδυτα του περσινού ΠΑΟΚ

Ευαγγελία Σαράντη
16.07.2025 22:22

Επένδυση στο μέλλον με Ράπτη

Δημήτρης Βαφειάδης
16.07.2025 20:36

Σλαφτσάκης: «Ακόμα καλύτερα σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Όλγα Χιονίδου
16.07.2025 19:29

Για μια θέση στους «8» η Εθνική νέων

Γιάννης Σωτηρίου
16.07.2025 11:03

«Νέα παράταση και αναμονή της Βαρέζε για Άπσον»

Όλγα Χιονίδου
15.07.2025 10:47

Αντίπαλοι

Κλείνει στην ΑΕΛ ο Χατζηστραβός

Πάνος Γεωργογιάννης
16.07.2025 22:56

Συνεχίζει στην Ολλανδία ο Λημνιός

Γιάννης Σωτηρίου
16.07.2025 20:14

Οι επιλογές Άγιαξ για ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
16.07.2025 14:13

Το «σκανάρισμα» του ανανεωμένου Άγιαξ (pic+video)

Όλγα Χιονίδου
16.07.2025 13:04

Πήρε τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
16.07.2025 09:04

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Λημνιός

Γιάννης Σωτηρίου
15.07.2025 22:58
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Μισή… ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ
17.07.2025 00:03
Κόντρα στη Γαλλία η Εθνική Νέων Ανδρών στα προημιτελικά
16.07.2025 23:44
Οι Ισπανοί επαναφέρουν Μπακαμπού για ΠΑΟΚ!
16.07.2025 23:35
Πρέμοβιτς: «Ενθουσιασμένη που έρχομαι στον ΠΑΟΚ»
16.07.2025 23:10
Κλείνει στην ΑΕΛ ο Χατζηστραβός
16.07.2025 22:56

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ο Άγιαξ της Ολλανδίας και ο… Άγιαξ της Ελλάδας!

Σωτήρης Μήλιος
16.07.2025 21:20
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο κεφάτος Λουτσέσκου και οι μικροί που αρέσουν!

Μάνος Τσαλγατίδης
16.07.2025 18:46
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

So far, so good στον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
16.07.2025 07:25
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Παιδί για… σπίτι!

Σωτήρης Μήλιος
12.07.2025 00:04
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Αετός μ’ οκτώ κεφάλια…

Σωτήρης Μήλιος
07.07.2025 19:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Καιρός για λίγη ηρεμία!

Μάνος Τσαλγατίδης
05.07.2025 09:15

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?