inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
Στοίχημα

Στοίχημα: Σκανδιναβοί και πρεμιέρες – Κυριακάτικη 4αδα στο 15.2Χ!

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές

inpaok
25.07.2021 21:26
Share
SHARE

Δυνατό το Κυριακάτικο (25/07) ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα στο ξεκίνημά τους! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Interwetten. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με το δεξί η Μαλίν

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι νωρίς (14:30) από το Βέλγιο. Η Μαλίν υποδέχεται την Αντβέρπ για την πρεμιέρα της Jupiler League.

Η Μαλίν είχε μια περίεργη χρονιά πέρυσι, η οποία έκλεισε εν τέλει με ικανοποιητικό τρόπο. Κατάφερε να μπει στην οκτάδα την τελευταία στιγμή και συμμετείχε στα πλέι οφ Ευρώπης. Παρουσιάστηκε δυνατή και ανταγωνιστική και έφτασε κοντά στην πρωτιά του γκρουπ, όμως έμεινε εν τέλει πίσω από τη Γάνδη. Ο Βόουτερ Βράνκεν παραμένει στην τεχνική ηγεσία και θεωρείται ο ιδανικός για να οδηγήσει την ομάδα ακόμα ψηλότερα. Ο Βέλγος προπονητής ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του στους “Μαλινουά”.

Η Άντβερπ προέρχεται από μια επιτυχημένη χρονιά πέρυσι, παρά το γεγονός ότι κατά διαστήματα αντιμετώπισε μαζεμένα προβλήματα απουσιών. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έπαιξε πλέι οφ τίτλου. Εκεί, έχασε μία θέση από τη Γκενκ και έμεινε τρίτη, περιμένοντας να αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο έμπειρος τεχνικός Φράνκι Φερκάουτερεν αποτέλεσε παρελθόν με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και ο σύλλογος της Αμβέρσας παρέδωσε τα σκήπτρα στον Μπρίαν Πρίσκε.

Η διαφορά των δύο ομάδων με την έναρξη της σεζόν είναι ότι η Άντβερπ έκανε περισσότερες και πιο σημαντικές αλλαγές. Ενισχύθηκε, αλλά δε νίκησε σε κανένα φιλικό και προβλημάτισε. Η Μαλίν έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα και θα επιλέξουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.02.

Σε αντίθετη τροχιά

Ταξιδεύουμε βόρεια, στη Σουηδία, όπου στις 16:00 η Κάλμαρ υποδέχεται την Τζουργκάρντεν για τη 12η αγωνιστική της Allsvenskan.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Κάλμαρ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ φιλοξενήθηκε από την ΑΪΚ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0.

Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων πρωταθλήματος προέρχεται η Τζουργκάρντεν, στο οποίο και μετράει από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα των Κιμ Μπέργκστραντ και Τόμας Λάγκερλεφ υποδέχθηκε τη Σίριους, την οποία και συνέτριψε με 5-1..

Σε αντίθετη τροχιά το τελευταίο διάστημα οι δύο ομάδες, πιο φορμαρισμένη και πιο ποιοτική η Τζουργκάρντεν, θα την στηρίξουμε στο διπλό σε απόδοση 2.12.

Ρεφάρει η Κοπεγχάγη

Παραμένουμε στον ευρωπαϊκό βορρά και μεταφερόμαστε στην πρωτεύουσα της Δανίας. Στις 17:00, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Σίλκεμποργκ για τη 2η αγωνιστική της SuperLiga.

Αήττητη παραμένει μετά από δύο παιχνίδια στη σεζόν η Κοπεγχάγη. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Γες Θόρουπ υποδέχθηκε την Τορπέντο Μπελάζ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-1. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη νίκη και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η Σίλκεμποργκ, μετά και την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Κεντ Νίλσεν υποδέχθηκε τη Σοντερίσκε, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς είχε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο στάθηκε αρκετά άστοχη στο τελείωμα των φάσεων.

Συγκυριακή η “γκέλα” της πρεμιέρας για την Κοπεγχάγη, το έδειξε στο εύκολο 4-1 επί της Τορπέντο για το Κόνφερενς Λιγκ και περιμένουμε να μπει με φόρα στο σημερινό παιχνίδι, με στόχο να “κλειδώσει” τη νίκη από νωρίς. Θα ποντάρουμε σε μία άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, επιλέγοντας Κοπεγχάγη -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Πρεμιέρα για πολλά γκολ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ελβετία. Στις 17:30, η Σιόν υποδέχεται τη Σερβέτ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η Σιόν έπαιξε με τη φωτιά αλλά τελικά δεν… κάηκε, καθώς κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα στα μπαράζ παραμονής κόντρα στην Τουν. Τερμάτισε στην προτελευταία θέση της κατηγορίας, προβληματίζοντας με την εικόνα της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, στα μπαράζ ωστόσο έδειξε ότι ήθελε να μείνει στην κατηγορία. Ο τεχνικός Βάλκερ που τη βοήθησε να παραμείνει στη Super League πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της.

Η Σερβέτ κατάφερε πέρσι να κάνει το κάτι παραπάνω, τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Μια από τις μεγάλες δυνάμεις στο ποδόσφαιρο της χώρας, έχει στην κατοχή της 17 πρωταθλήματα, κατέκτησε ωστόσο τον τελευταίο της τίτλο τη σεζόν 1998-99. Μαζί με την περσινή 3η θέση εξασφάλισε και το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, ξεκίνησε εκεί τις υποχρεώσεις της την περασμένη Πέμπτη, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από τη Μόλντε εκτός έδρας.

Παρότι πρεμιέρα περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν επιθετική φύση και όχι προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι. Ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.83. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ποδόσφαιρο

«Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Τέιλορ» (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
01.07.2025 12:25

Στο επίκεντρο των Σκωτσέζων ο Γκρεγκ Τέιλορ (pic+video)

Γιάννης Σωτηρίου
01.07.2025 11:21

Πρωινό «ραντεβού» στη Μεσημβρία

Όλγα Χιονίδου
01.07.2025 12:08

Πληθαίνουν τα σενάρια για Πένια και Αλιάνσα Λίμα

Όλγα Χιονίδου
01.07.2025 10:52

Ο ΠΑΟΚ (ξανά) θα είναι μία ομάδα του προπονητή του

Σωτήρης Μήλιος
01.07.2025 09:46

Η επιμονή των Περουβιανών και η αλήθεια για Πένια

Πάνος Γεωργογιάννης
01.07.2025 00:06

Μπάσκετ

Απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Ζντοβτς

Όλγα Χιονίδου
01.07.2025 13:24

Επίσημο: Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Ζντοβτς!

Όλγα Χιονίδου
01.07.2025 12:11

Ανακοίνωσε Κρούζερ ο Πανιώνιος

Γιάννης Σωτηρίου
01.07.2025 11:43

Ημέρα Γιούρι Ζντοβτς στον ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
01.07.2025 12:00

Πήρε αύξηση και μένει Μπακς ο Πόρτερ

Γιάννης Σωτηρίου
01.07.2025 03:32

Οδεύει προς Πανιώνιο ο Κρούζερ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 21:22

Αντίπαλοι

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.06.2025 22:01

Μεταγραφή- ρεκόρ για τον ΟΦΗ

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 20:22

Παρελθόν έξι παίκτες από τον ΟΦΗ!

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 14:23

Νέα προσθήκη στον Παναιτωλικό

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 12:21

Τελειώνουν τον Κουέστα από τον Άρη

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 09:51

Ατρόμητος: Ο Βόκολος αναλαμβάνει και παρουσιάζεται

Γιάννης Σωτηρίου
30.06.2025 09:29
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

«Τρέλα» Σκιαδαρέση με τον ΠΑΟΚ! (pic)
01.07.2025 13:21
Σπουδαία μεταγραφή για την Ίντερ με άρωμα… Premier League
01.07.2025 12:59
Απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Ζντοβτς
01.07.2025 13:24
«Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Τέιλορ» (pic)
01.07.2025 12:25
Επίσημο: Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Ζντοβτς!
01.07.2025 12:11

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Έγιναν βήματα αλλά έχει δρόμο μπροστά του

Κώστας Βασιλόπουλος
01.07.2025 09:33
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Κάτι κινείται επιτέλους

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
30.06.2025 20:03
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο μοναδικός δρόμος προς τη σίγουρη αποτυχία

Θόδωρος Χαστάς
20.06.2025 14:05
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ο λόγος του Πόντιου…

Σωτήρης Μήλιος
18.06.2025 10:09
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το συμβόλαιο του Ντέλια και η προοπτική του OPEN

Κώστας Βασιλόπουλος
16.06.2025 21:28

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?