Γυμναστής Τσιτσιπά: «Ιαπωνία, απέτυχες»

Απίστευτες καταγγελίες

Απίστευτες καταγγελίες από τον γυμναστή του Στέφανου Τσιτσιπά, Χρήστο Φιωτάκη, ο οποίος μέσα από το προφίλ του στο Instagram εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, περιγράφοντας άθλιες συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό και κάνοντας λόγια για τη χειρότερη οργάνωση στη σύγχρονη ιστορία των Αγώνων!

Όπως λέει ο ίδιος, μεταξύ άλλων, εννέα μέρες μετά την άφιξή του στην ιαπωνική πρωτεύουσα ενημερώθηκε τα ξημερώματα πριν τον αγώνα του Στέφανου με τον Γάλλο Ουμπέρ ότι είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορoνοϊού και ενώ όλες αυτές τις μέρες είχε ανιχνευθεί… εννέα φορές αρνητικός!

Στο πρώτο του story στο Instagram, μάλιστα, έχει ανεβάσει μια φωτογραφία από το Ολυμπιακό Χωριό, σχολιάζοντας: «Ιαπωνία, απέτυχες. Η χειρότερη οργάνωση σε Ολυμπιακούς Αγώνες στη σύγχρονη ιστορία».

Και στη συνέχεια αναφέρει: «Η διαμονή είναι άθλια και όχι δίκαιη για όλες τις χώρες. Μέναμε τρία άτομα σε 20 τ.μ. σε κρεβάτια φτιαγμένα από χαρτόνι. Δεν είχαμε καν τηλεόραση για να δούμε τους Αγώνες. Την ίδια ώρα ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και κάνα δυο χώρες ακόμα είχαν PlayStation και μεγάλα διαμερίσματα με μεγάλα παράθυρα, με ιδιωτικά γυμναστήρια, με ηλεκτρικά ποδήλατα και χώρους για καφέ.

Το 90% των υπαλλήλων της διοργάνωσης δεν μιλούσαν αγγλικά. Τόσο χάος για να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Το φαγητό δεν είναι για Ολυμπιονίκες. Το πλυντήριο είναι άθλιο, χάνονται ρούχα, και ξοδεύουμε ώρες στην ουρά για να ξεχωρίσουμε τα ρούχα. Δεν έχουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως σαπούνι για τα χέρια, σαμπουάν, οδοντόκρεμα κτλ. και το κατάστημα στο Χωριό ήταν άχρηστο. Στο γυμναστήριο οι άνθρωποι περπατάνε δίπλα σου και σου σπάνε τα νεύρα να κρατήσει τη μάσκα φορεμένη την ώρα που κάνεις την άσκηση».

Και προσθέτει ο Χρήστος Φιωτάκης: «Και τώρα θα σας δείξω τι συνέβη τη μέρα που θα παίζαμε στον τρίτο γύρο κόντρα στον Ουμπέρ. Στις 02:00 επικοινώνησαν μαζί μου πως ήμουν στενή επαφή στην πτήση μου από τη Φρανκφούρτη στις 19 Ιουλίου. Υ.Γ.: Στην ίδια πτήση υπήρχαν μέλη της Ιταλίας και της Γερμανίας συν πολύ περισσότεροι αθλητές. Οπότε μου ζητήθηκε να απομονωθώ, αφού βρισκόμουν στην Ιαπωνία εννιά μέρες και είχα 9 αρνητικά τεστ.

Εξαναγκάστηκα να κάνω PCR τεστ ώστε να μπορώ να πάω να δω το παιχνίδι του Στέφανου και μου είπαν να του κάνω προθέρμανση μέσω βιντεοκλήσης. Οπότε το PCR μού πήρε πολύ χρόνο και ήταν αρνητικό και τελικά στις 13:00 μου είπαν ότι είμαι εντάξει ώστε να πάω στο στάδιο, αλλά με αυτοκίνητο με συνοδεία και όχι με λεωφορείο. Οπότε δεν ήμουν να προπονήσω τον Στέφανο και να ακολουθήσουμε τη ρουτίνα και να μιλήσω μαζί του πριν τον αγώνα.

Έφτασα στις 14:00, μια ώρα μετά την έναρξη του αγώνα και συνοδεύτηκα από έξι υγειονομικούς λες και ήμουν και ήμουν εγκληματίας καθόμουν μόνος κάτω από τον καυτό ήλιο. Επιπρόσθετα δεν είχα φάει γιατί ήμουν σε καραντίνα από τις 07:00. Οπότε δεν με άφησαν να έχω οποιαδήποτε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα. Όταν τελείωσε το ματς έπρεπε να περιμένω το διπλό».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Γνώριμος και elite στο Ελλάδα-Καζακστάν

Ισχυρός όλο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Πήρε θέση ο Μπράνκο για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ-Φενέρ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!