Στοίχημα: Γερμανικές επελάσεις – τριάδα Champions League στο 7,8Χ!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά Champions League

“Λαμπερό” το κουπόνι της Τρίτης (14/09), ξεκινούν οι όμιλοι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά Champions League! Πάμε στην ανάλυσή τους.

Πολλά γκολ στη Βέρνη!

Ξεκινάμε χρονικά το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από τη Βέρνη της Ελβετίας. Στις 19:45, η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 6ο όμιλο, τον οποίο συμπληρώνουν Βιγιαρεάλ και Αταλάντα.

Απαντήσεις έδωσε το περασμένο Σάββατο στην ελβετική λίγκα η Γιουνγκ Μπόις, συντρίβοντας 4-0 τη Ζυρίχη εντός έδρας. Παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ πηγαίνοντας με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Ανώτερη σε όλο το δεύτερο 45λεπτο, ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα, έφτιαξε πολλές φάσεις και έφτασε δίκαια σε μεγάλο σκορ.

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο συνοδεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεπερνάει με 4-1 το εμπόδιο της Νιούκαστλ και τον Πορτογάλο σταρ να πετυχαίνει στο ντεμπούτο του δύο γκολ. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό της, δημιούργησε ευκαιρίες, άργησε να μπει σε θέση οδηγού και το κατάφερε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος δεν αγχώθηκε από την ισοφάριση, άμεσα απέκτησε ξανά το προβάδισμα, στο φινάλε βρήκε χώρους φτάνοντας το σκορ σε υψηλά επίπεδα.

Η Γιουνγκ Μπόις αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ομίλου, η διαφορά ποιότητας με τις υπόλοιπες ομάδες είναι σημαντική, ωστόσο θα προσπαθήσει να αποδειχθεί σκληρό καρύδι και στην έδρα της μπορεί να βάλει δύσκολα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί του γκρουπ της, υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της μετά την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και θα επιδιώξει να μπει με το “δεξί”. Επιλέγουμε Over 3 σε απόδοση 2.00.

Ξυπνούν εφιάλτες στο Καμπ Νου

Μεταφερόμαστε στη Βαρκελώνη για την επόμενη επιλογή μας. Στις 22:00, η Μπαρσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για τον 5ο όμιλο, τον οποίο συμπληρώνουν Μπενφίκα και Ντινάμο Κιέβου.

Η Μπαρσελόνα δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα, καθώς η επικίνδυνη έξοδός της στην Ανδαλουσία για το ματς με τη Σεβίγια, αναβλήθηκε. Συνεπώς, είχε περισσότερες ημέρες να προετοιμαστεί για τη δύσκολη πρεμιέρα εναντίον της Μπάγερν. Δύο νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός στη Λα Λίγκα, στο τελευταίο ματς που έδωσε, πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, επιβλήθηκε εντός έδρας της Χετάφε (2-1).

Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε εξαιρετική κατάσταση με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και σημειώνει τη μία νίκη μετά την άλλη. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν προέρχεται από την εκκωφαντική νίκη στη Λειψία (1-4) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στην πρώην ομάδα του ο Γερμανός τεχνικός, είδε τους παίκτες του να σκοράρουν τρία γκολ έως την πρώτη ώρα στο ματς.

Η Μπαρσελόνα έχει αρχίσει θετικά τη σεζόν, όμως τώρα είναι πιο υψηλό το εμπόδιο που έχει να αντιμετωπίσει συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η Μπάγερν έρχεται με φόρα από το διπλό στη Λειψία, έχει ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ντόρτμουντ και μάλιστα με επιτυχία. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.00.

Με φόρα οι Γερμανοί!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από το “Πιέρ-Μορουά”, όπου στις 22:00 η Λιλ φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ για τον 7ο όμιλο, τον οποίο πλαισιώνουν Σεβίλλη και Σάλτσμπουργκ.

Στη Λιλ τα επινίκια και ο ενθουσιασμός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος επισκιάστηκαν γρήγορα από την εσωστρέφεια και τον προβληματισμό, λόγω της αποπομπής του πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας Κριστόφ Γκαλτιέ έπειτα από την ρίξη του με την διοίκηση. Η έλευση του Γκουρβενέκ έφερε πολλά ερωτηματικά και παρότι κέρδισε το γαλλικό σούπερ καπ με 1-0 επί της Παρί, στο πρωτάθλημα απογοητεύει και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, ούσα σκιά του εαυτού της.

Σπουδαία χρονιά η περσινή για την Βόλφσμπουργκ που επέστρεψε στα υψηλά κλιμάκια του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά από μια συνεχόμενη μετριότητα τα τελευταία χρόνια, τερματίζοντας στην 4η θέση και εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-2016. Παρά την αλλαγή τεχνικού, η έλευση του Μαρκ Φαν Μπόμελ δεν άλλαξε την νοοτροπία της και ουσιαστικά συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, μιας και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες και δείχνει μια ομάδα που σφύζει από υγεία.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η φιλοξενούμενη που σαφώς μπορεί να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες επιθετικές της αρετές κόντρα σε μια προβληματική άμυνα. Επιλογή μας το 2 DNB σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Πήρε θέση ο Μπράνκο για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ-Φενέρ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!