Ολοκληρώνει απόψε (14/12) την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σημάνει την έναρξη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος για τον Δικέφαλο, αφού με το ματς κόντρα στην Λαμία ολοκληρώθηκε ο Α’ γύρος.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και φυσικά οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ.
Στις απουσίες προστίθεται και το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη ο οποίος στο παιχνίδι με την Λαμία συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να αποφασίζουν να μείνει εκτός στο αυριανό (15/12, 17:15) παιχνίδι. Στα θετικά η επιστροφή σε φουλ ρυθμό προπονήσεων του Αλεξάντρου Μιτρίτσα.
Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 με τον Ρουμάνο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Ήπειρο και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για τα Γιάννινα.