inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος…»

Τι ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
19.12.2021 22:30
Share
SHARE

Εκνευρισμένος με το γεγονός ότι η ομάδα του συνεχίζει να δέχεται γκολ στο πρώτο της λάθος και στην πρώτη φάση του εκάστοτε αντιπάλου, αλλά ικανοποιημένος από την αντίδραση της όταν δέχτηκε την ισοφάριση, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο. Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας, με ποιοτικούς παίκτες, τεχνικούς και με καλή φυσική κατάσταση. Και καλά οργανωμένη. Το παιχνίδι ήταν ακόμη δυσκολότερο επειδή σκόραραν πρώτοι, και έπρεπε να παλέψουμε κόντρα στη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, την ψυχολογική αυτή στιγμή. Και έπειτα, όταν προηγούμασταν με 2-1, το ότι δεχτήκαμε ξανά γκολ από στατική φάση θα μπορούσε να έχει “σπάσει” την ομάδα. Όμως η ομάδα συνέχισε να παίζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, οπότε η νίκη είναι εντελώς άξια και είμαστε χαρούμενοι.

Όσο για την άμυνα, είμαι πολύ εκνευρισμένος. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε δεν έχουν να κάνουν με την αμυντική μας γραμμή, ακόμη κι αν βρούμε παίκτες που δεν ήταν εντελώς σωστοί στις φάσεις αυτές. Αλλά, στο πρώτο γκολ είναι ζήτημα που αφορά όλη την ομάδα, την αντίδραση μας, όταν κίνησαν τη μπάλα παράλληλα και έπειτα την έβαλαν μεταξύ των γραμμών μας, θα έπρεπε να κόψουμε το σουτ που έγινε από 25 μέτρα και μας τιμώρησε. Το δεύτερο γκολ ήρθε από στατική φάση. Παρά το γεγονός ότι έχουμε βελτιωθεί στις στατικές φάσεις τελευταία, σήμερα δεχτήκαμε τέτοιο γκολ που δείχνει ότι εκείνη τη στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωση μας και η αντίδραση μας ήταν κακή.

Θα έλεγα ότι δημιουργήσαμε αρκετά και ότι σκοράραμε λιγότερα τέρματα απ’ ό,τι θα έπρεπε. Και παράλληλα, στην πρώτη ή στη δεύτερη απειλή από τον αντίπαλο, δεχτήκαμε γκολ. Με εξαίρεση κάνα δυο αγώνες που ο αντίπαλος είχε περισσότερες φάσεις από εμάς, στους υπόλοιπους η ιστορία είναι αυτή: ένα λάθος, ένα γκολ. Μπροστά, ακόμα κι αν σκοράραμε πολλά γκολ, χρειάστηκε να δουλέψουμε πάρα πολύ. Όσον αφορά στην άμυνα, μιλάμε για την ομάδα, που είναι συμπαγής, έχει καλές τοποθετήσεις στα τελευταία παιχνίδια. Ελέγχουμε τη μπάλα επειδή την κερδίζουμε σε σημεία που θέλουμε. Αλλά μια κακή απόφαση και δεχόμαστε γκολ. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, να έχουμε τη νοοτροπία ότι ο καθένας πρέπει να είναι τέλειος σε κάθε κατάσταση και αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Είμαστε μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να έχει σωστές τοποθετήσεις. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι τελικά που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, κι αυτό γιατί το αξίζαμε».

Για το αν συμφωνεί ότι η ομάδα του «χάθηκε» όταν έκανε το 2-1 και ότι ξαναβρήκε την ισορροπία της μετά το 75ο λεπτό:

«Διαφωνώ ότι χάσαμε την ισορροπία μας. Είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, με παίκτες με πολύ καλή τεχνική, που έπαιζαν βαθιές μπαλιές στους δύο φορ που ήταν πολύ δυνατοί. Αυτοί κατάφερναν να κρατήσουν τη μπάλα ψηλά και ανέβαιναν για τις δεύτερες μπάλες. Μια κατάσταση που δεν σήμαινε ότι μας έλεγχαν αλλά κι εμείς διατηρούσαμε την ισορροπία μας. Κάναμε ένα εύκολο φάουλ, στα 35 περίπου μέτρα από την εστία και είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, έλλειψη αντίδρασης εκείνη τη στιγμή, δε χρειάζεται να πούμε άλλα. Έπειτα, σε άλλες περιπτώσεις, ναι μπορούμε να πούμε ότι αισθανθήκαμε ότι χάναμε τους 3 βαθμούς και πιέσαμε παραπάνω. Οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή μας έδωσαν δύναμη και ενέργεια τότε, ακόμα και αυτοί που βγήκαν, τα πήγαιναν καλά ως εκείνη τη στιγμή. Και στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού, φτιάξαμε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου, γι’ αυτό έχουμε πολλά φάουλ, πολλά κόρνερ, πολλά πέναλτι. Χαίρομαι γιατί οι δύο φάσεις των πέναλτι ήταν δύο επικίνδυνες φάσεις. Μπορώ να σας πω ότι απέχουμε πολύ ακόμη για να γίνουμε ένα ώριμο γκρουπ. Αυτήν την περίοδο παλεύουμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε ένα πραγματικά δυνατό γκρουπ, γιατί ένα δυνατό γκρουπ δεν θα δέχεται με κάθε πρώτο λάθος γκολ, και έπειτα θα παλεύει όλο και δυσκολότερα. Μια βδομάδα πριν, παίξαμε με τη Λαμία και στην πρώτη φάση τους δεχτήκαμε γκολ. 1-0. Από την αρχή πάλι μετά, να παλεύεις. Αντίθετα, όταν σκοράρουμε εμείς πρώτοι, είναι όλα διαφορετικά. Οι αντίπαλοι θα ανέβουν να πιέσουν, θα ανοίξουν χώρους και θα έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις».

Για το αν μπορεί να εξηγήσει την επιλογή να ξεκινήσει τον Μπίσεσβαρ ως βασικό – και αν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού ώστε να βγει αλλαγή – καθώς και γιατί οι Μίτριτσα και Μιχαηλίδης ήταν εκτός αποστολής:

«Ναι, βρίσκεται υπό προστασία όσον αφορά στο φορτίο που δέχεται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι βρίσκεται σε διακοπές, πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Και είδα εξαιρετική αντίδραση από αυτόν στα Γιάννενα όταν μπήκε αλλαγή, με το σκορ 1-0. Είχε τεράστια συνεισφορά στα γκολ που πετύχαμε. Είδα διαφορετική φρεσκάδα από αυτόν. Από την άλλη, ο Μουργκ έπαιξε τρία παιχνίδια στη σειρά και αποφασίσαμε να βάλουμε τον Μπίσε. Όχι, δεν είναι τραυματίας, αλλά έκανε καλή προσπάθεια σήμερα και, αφού προερχόταν από αυτήν την όχι και τόσο καλή περίοδο, αποφασίσαμε να τον βγάλουμε. Επίσης, είχε αρχίσει να κουράζεται. Ο Μιχαηλίδης ήταν έξω γιατί είδα αυτήν την εβδομάδα ότι ήτα βαρύς, δεν είχε καλές αντιδράσεις και σκέφτηκα ότι είχε δεχτεί κι αυτός μεγάλο φορτίο παίζοντας πολύ, δεχόμενος μεγάλες πιέσεις και εντάσεις, και γι’ αυτό επέλεξα να αποφύγει το φορτίο για μια εβδομάδα. Μιλήσαμε, του το εξήγησα, και την Τετάρτη θα παίξει. Με τον Μιτρίτσα, είναι σε μια διαφορετική κατάσταση. Είχε πολύ λίγες προπονητικές μονάδες μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, οπότε δεν κρίναμε ότι βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να τον χρησιμοποιήσουμε».

Ποδόσφαιρο

Βιεϊρίνια σε Ν. Σαββίδη: «Σε ευχαριστώ για όλα» (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 23:12

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Προπονήθηκαν στην Τούμπα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:40

Μαντί σε Βιεϊρίνια: «Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων»

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:21

Σαμάτα: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:03

Έρχεται νέα ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 21:47

Μπάσκετ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε δυναμικά!» (pics-video)

Δημήτρης Βαφειάδης
12.05.2025 17:46

Στον «αέρα» τα διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
12.05.2025 16:26

Μπάρτλεϊ: «Μίλησα με τον πρόεδρο, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Όλγα Χιονίδου
12.05.2025 12:05

Παπαδάκης: «Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου» (pics)

Όλγα Χιονίδου
11.05.2025 15:55

More life Σαβάρ!

Εύα Σαράντη
11.05.2025 14:25

KAE ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά ΜΑΜΑ!»

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 11:52

Αντίπαλοι

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Σε εξέλιξη η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 19:58

Αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 13:38

Αλητείες των παικτών της ΑΕΚ στην Τούμπα! (videos)

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 22:09

Στην Τούμπα ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 19:58

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από την ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 19:22
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Βιεϊρίνια σε Ν. Σαββίδη: «Σε ευχαριστώ για όλα» (pic)
12.05.2025 23:12
Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα
12.05.2025 22:57
Προπονήθηκαν στην Τούμπα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ
12.05.2025 22:40
Μαντί σε Βιεϊρίνια: «Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων»
12.05.2025 22:21
Σαμάτα: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»
12.05.2025 22:03

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
12.05.2025 00:13
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?