inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Αντίπαλοι

Ο ΠΑΟΚ… αναλύει την Μίντιλαντ

Το προφίλ της αντιπάλου του Δικεφάλου

Πάνος Γεωργογιάννης
17.02.2022 18:10
Share
SHARE

Το προφίλ της Μίντιλαντ ανέλυσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγη ώρα πριν την «μάχη» του Δικεφάλου με τους Δανούς, στο πλαίσιο των νοκ-άουτ του Conference League.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Tην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Δανίας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ απόψε στο Χέρνινγκ, για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League 2021-22. Το paokfc.gr ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στην Δανία, αλλά για λογαριασμό της Μίντιλαντ αυτή τη φορά και σας παρουσιάζει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτήν.

Η ιστορία

Η Μίντιλαντ (ή όπως προφέρεται από τους ντόπιους, Μίντγιουλαντ) ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην πόλη Χέρνινγκ των 50.000 κατοίκων, στη χερσόνησο της Γιουτλάνδης, 300 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Κοπεγχάγη.

Χρώματά της είναι το μαύρο και το κόκκινο και έμβλημά της το κεφάλι ενός λύκου, εξού και το παρατσούκλι της «Μαύροι λύκοι» . Προέρχεται από την ένωση δύο συλλόγων, της Ίκαστ και της Χέρνινγκ Φρέμαντ, οι οποίες μετά από χρόνια μεγάλης αντιπαλότητας, έγιναν ένα και δημιούργησαν μία από τις σημαντικότερες ομάδες της Σκανδιναβίας σήμερα.

Το κομβικό σημείο στην σύντομη ιστορία του συλλόγου ήρθε το 2014, όταν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της το απέκτησε, ο ιδιοκτήτης της Μπρέντφορντ, Μάθιου Μπένχαμ. Ο Άγγλος επιχειρηματίας ανέβασε επίπεδο το κλαμπ,.

Παρά τη μικρή ιστορία της, η Μίντιλαντ πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημά της της το 2015, επανέλαβε την επιτυχία της το 2018 και το 2020, ενώ το 2019 κατέκτησε και το Κύπελλο Δανίας. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε για πρώτη φορά και στους ομίλους του Champions League απέναντι σε Λίβερπουλ, Άγιαξ και Αταλάντα.

Η Μίντιλαντ συνεχίζει σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά τη σεζόν 2015-16, όταν και βρήκε απέναντί της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 32 του UEFA Europa League, πήρε τη νίκη με 2-1 εντός έδρας αλλά έχασε με 5-1 στην Αγγλία κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα που αντιμετωπίζουν οι Δανοί στην ευρωπαϊκή τους ιστορία. Τη σεζόν 2014-15 βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό στα Play Offs τoυ Europa League. Η ελληνική ομάδα με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6-2 πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους.

Το γήπεδο

Το γήπεδό, στο οποίο μετακόμισε η ομάδα το 2004 είναι το «MCH Arena», δηλαδή στάδιο Messe center Herning, που σημαίνει εκθεσιακό κέντρο του Χέρνινγκ. Μπορεί να φιλοξενήσει 11.500 άτομα και παλιότερα ονομαζόταν «SAS Arena», αφού ήταν η πρώτη ομάδα στη χώρα που πούλησε τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου της στον πρώτο της μεγάλο χορηγό, τις Δανέζικες αερογραμμές SAS.

Η σεζόν 2021-22

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά από 17 αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Κοπεγχάγη. Οι επίσημες υποχρεώσεις της πάντως, έχουν διακοπεί από τις 12 Δεκεμβρίου, όταν και έπαιξε με την Μπρόντμπι για το  Κύπελλο, την οποία και απέκλεισε.

Από εκείνο το διάστημα μέχρι και σήμερα έχει δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια για να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετρώντας τρεις νίκες και δύο ήττες. Για πάνω από δύο μήνες δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος, το οποίο επανεκκινεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Στον δρόμο του ΠΑΟΚ, βρέθηκε μέσω του Europa League, καθώς κατετάγη τρίτη στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης  με εννιά βαθμούς, πίσω από Ερυθρό Αστέρα και Μπράγκα και μπροστά από την Λουντογκόρετς.

Νωρίτερα στα προκριματικά του Champions League, είχε καταφέρει να αποκλείσει μεν την Σέλτικ, αλλά στην συνέχεια αποκλείστηκε από την Αϊντχόφεν και υποβιβάστηκε στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα πρόσωπα

Προπονητής της ομάδας από το καλοκαίρι του 2021 είναι ο Μπο Χένρικσεν. Ο 46χρονος Δανός τεχνικός δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο στην μέχρι τώρα καριέρα του. Από το 2007 μέχρι το 2014 βρισκόταν στη τεχνική ηγεσία της Μπρόνσο και τα επόμενα έξι χρόνια στη Ράντερς. Είναι ένας προπονητής με επιθετική φιλοσοφία, που του αρέσει η ομάδα του να αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Σε ατομικό επίπεδο, μεγάλος πρωταγωνιστής της Μίντιλαντ θεωρείται ο Δανός εξτρέμ Πιόνε Σίστο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας και το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στην Θέλτα. Μετά από τέσσερις καλές χρονιές στη La Liga, επέστρεψε στους Λύκους.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζούνιορ Μπρουμάδο κι ο συμπατριώτης του Εβάντερ, αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο στον άξονα. Μετρούν στο πρωτάθλημα, επτά και πέντε γκολ αντίστοιχα και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ηγέτης της ομάδας είναι ο στόπερ Έρικ Σβιατσένκο, ο οποίος φέτος έχει σημειώσει και τέσσερα γκολ.

Οι αλλαγές του χειμώνα

Στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου η Μίντιλαντ προχώρησε σε αρκετές σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της. Απέκτησε το δεξί εξτρέμ από τη Ζάμπια Έντουαρντ Τσιλούφια που αγωνιζόταν στην Τζουργκάρντεν, τον 37χρονο φορ Βάγκνερ Λοβ από την Καϊράτ του Καζακστάν, τον 26χρονο Γερμανό χαφ Μαξ Μέγιερ με μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε και τον Δανό στόπερ Μαντς Τίχοσεν από την Νόρτζεελαντ.

Για το τέρμα οι Δανοί υπέγραψαν με τον 36χρονο Νταβιντ Ούστεντ,ο οποίος έχει περάσει από το MLS, φορώντας τις φανέλες των Βανκούβερ, Ντισί Γιουνάιτεντ και Σικάγο και στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου έκλεισαν και τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό από την Αμέρικα Ντε Κάλι Πάμπλο Ορτίζ.

Στον αντίποδα ο Γιενς Καγιούστε αποχώρησε από την ομάδα με μεταγραφή στην Ρεμς, φέρνοντας ένα σημαντικό πόσο στα ταμεία της ομάδας.

Ποδόσφαιρο

Φουλ για Βολιάκο ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης
26.08.2025 01:30

Ντι Μάρτζιο: «Θέλει Βολιάκο ο ΠΑΟΚ»

Μάνος Τσαλγατίδης
26.08.2025 01:23

Τρέλα διαρκείας για τον Ζαφείρη (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
25.08.2025 23:29

Αντρίγια-Ντεσπόντοφ συνεχίζουν από εκεί που έμειναν

Πάνος Γεωργογιάννης
25.08.2025 23:14

Έγραψε ξανά γεμάτη συμμετοχή ο Τζόναθαν Γκόμεζ

Πάνος Γεωργογιάννης
25.08.2025 22:58

Η βαθμολογία της Super League

Πάνος Γεωργογιάννης
25.08.2025 22:42

Μπάσκετ

Δυνατά φιλικά: Παρτιζάν και Ζενίτ στο δρόμο του ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
25.08.2025 15:38

Η τελική 12αδα της Εθνικής στο Eurobasket

Γιάννης Σωτηρίου
25.08.2025 08:44

Εθνική… με δύο πρόσωπα ενόψει Eurobasket

Πάνος Γεωργογιάννης
24.08.2025 22:47

Μέλβιν: «Φίλοι του ΠΑΟΚ ανυπομονώ να σας δω!» (video)

Δημήτρης Βαφειάδης
24.08.2025 17:23

Οι πρώην του ΠΑΟΚ στο Eurobasket

Όλγα Χιονίδου
23.08.2025 11:02

H μισή Ελλάδα δεν μάσησε κόντρα στην Ιταλία (video)

Γιάννης Σωτηρίου
22.08.2025 22:40

Αντίπαλοι

Υπέταξε την Κηφισιά ο Λεβαδειακός με ανατροπή

Πάνος Γεωργογιάννης
25.08.2025 21:50

Συμφώνησε με τον Άρη ο Γαλανόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
25.08.2025 21:03

Μέναλο: «Θέλουμε να μας φοβηθεί ο ΠΑΟΚ!»

Δημήτρης Βαφειάδης
25.08.2025 18:41

Προβληματισμός στη Ριέκα πριν την Τούμπα

Ευαγγελία Σαράντη
25.08.2025 11:51

Άτυχος ο Κοσονού στην Τούμπα

Γιάννης Σωτηρίου
25.08.2025 08:44

Έτσι έχασε η Ριέκα πριν την Τούμπα (video)

Θόδωρος Χαστάς
25.08.2025 08:50
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Φουλ για Βολιάκο ο ΠΑΟΚ!
26.08.2025 01:30
Ντι Μάρτζιο: «Θέλει Βολιάκο ο ΠΑΟΚ»
26.08.2025 01:23
Σκαστοί από την κλινική!
26.08.2025 00:02
Τρομακτική Ίντερ στην πρεμιέρα της Serie A
25.08.2025 23:43
Τρέλα διαρκείας για τον Ζαφείρη (pic)
25.08.2025 23:29

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Σκαστοί από την κλινική!

Σωτήρης Μήλιος
26.08.2025 00:02
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Μισό βήμα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
25.08.2025 22:45
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Έχει ανηφόρα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
22.08.2025 20:18
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Και στο πέρασμα τους… τρέμει όλη η γη!

Σωτήρης Μήλιος
21.08.2025 00:15
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Οι κινήσεις – ΜΑΤ του ΠΑΟΚ με Ζαφείρη

Κώστας Βασιλόπουλος
21.08.2025 20:35
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Από Αυστρία… Κροατία, με ενδιάμεσες στάσεις σε Τσεχία και Γουϊνέα

Θόδωρος Χαστάς
15.08.2025 21:59

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?