inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Οι νέοι ήταν…ωραίοι!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα

Μάνος Τσαλγατίδης
20.08.2022 23:39
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς επικράτησε με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο στάδιο της Τούμπας χάρη σε γκολ του Μπράντον Τόμας στο 7ο λεπτό.

Μάλιστα, την ασίστ την έδωσε ο Κάλεντ Νάρει, ενώ γενικότερα οι νέοι ήταν… ωραίοι, αφού οι καινούργιοι είχαν καλή απόδοση.

Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν αρκετά τον δείκτη του σκορ, αλλά ήταν ή άστοχοι ή ο Ανέστης απέκρουσε τις προσπάθειες τους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να σπάσει τη σφιχτή άμυνα του Παναιτωλικού κυρίως με πλαγιοκοπήσεις. Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από νωρίς να χτυπήσουν στην κόντρα, αλλά η άμυνα του Δικεφάλου ήταν σωστά τοποθετημένη.

Μόλις στο 7ο λεπτό το σύνολο του Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ. Λύρατζης και Νάρεϊ συνεργάστηκαν από τα δεξιά, ο Γερμανός σέντραρε και ο Μπράντον με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν και 2ο τέρμα στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Αουγκούστο, αλλά ο Βραζιλιάνος πριν σκοράρει είχε κάνει επιθετικό φάουλ.

Οι «ασπρόμαυροι» βλέποντας πως ο Χουχούμης δεν μπορούσε να σταματήσει τον Νάρεϊ έριξαν όλο το βάρος της επίθεσης στη δεξιά τους πλευρά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως μέχρι και τα μέσα του ημιχρόνου το 70% των επιθέσεων τους έγινε από εκείνη την πτέρυγα.

Στο 19ο λεπτό ο Κουλιεράκης παραλίγο να βάλει το γκολ της ζωής του, αφού σούταρε με δύναμη από τα 35 μέτρα, αλλά ο Ανέστης απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία.  10 λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε. Ο Παναιτωλικός κέρδισε κόρνερ, ο Κοτάρσκι έκανε κακή έξοδο, χάνοντας τη μπάλα στον αέρα, αλλά ο Φλόρες  σούταρε ψηλά άουτ.

Ο Μπράντον λίγο έλειψε να βρει δίχτυα και δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος. Ο Μπίσεσβαρ του έβγαλε μια μαγική σκαφτή μπαλιά, αλλά ο Ισπανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη με εξ επαφής κεφαλιά, με τον αντίπαλο πορτιέρο να πραγματοποιεί μια ενστικτώδη επέμβαση.

Δειλά-δειλά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από το δικό τους μισό του γηπέδου και προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο. Στο 33΄ ο Ντουάρτε σούταρε, όμως η τροχιά της μπάλας δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κροάτη κίπερ του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να έχουν ως σημείο αναφοράς τον Ισπανό φορ τους, καθώς στο 36΄έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε μια περιστροφή έχοντας πάνω του δύο παίκτες, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και δεν προβλημάτισε τον Ανέστη, που μπλόκαρε.

Στο 43΄ ο ΠΑΟΚ άγγιξε εκ νέου το 2-0 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση, ο Ίνγκασον βρέθηκε ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και πάνω στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κούρτιτς απείλησε με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή, αλλά ο κίπερ του Παναιτωλικού είχε ξανά απάντηση.

Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Δικέφαλο να προηγείται με 1-0 έχοντας κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους προπονητές να μην… ανακατεύουν την τράπουλα και να παρουσιάζουν τις ίδιες ενδεκάδες που ξεκίνησαν το παιχνίδι. Με το «καλημέρα» ο Μπίσεσβαρ απείλησε με ωραία λόμπα, από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και το 1-0 παρέμεινε. Ο Κοτάρσκι στο 57ο λεπτό χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του, όταν ο Ντουάρτε σούταρε με δύναμη μέσα στην περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν αιφνιδιάστηκε.

Η πρώτη αλλαγή του αγώνα έγινε στο 57΄ όταν ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε στο παιχνίδι τον Νάντρεϊ, στη θέση του Χατζηθεοδωρίδη θέλοντας να προσθέσει ταχύτητα στα άκρα του.

Η συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα βρήκε τον Δικέφαλο να έχει ποσοστό κατοχής άνω του 80%, αλλά και να μη βρίσκει τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, που έγινε πιο σφιχτή. Ο Κούρτιτς στο 64ο λεπτο δέχθηκε αγκωνιά στα πλευρά από τον Ντουάρτε, με τον παίκτη του Παναιτωλικού να βλέπει την πρώτη κίτρινη του ματς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε στο 65΄ να ρίξει στον αγώνα τον Ελ Καντουρί, τραβώντας στον πάγκο, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Αουγκοούστο πέντε λεπτά αργότερα έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0. Ο Κούρτιτς τον έβγαλε μόνο μέσα στην περιοχή σε θέση βολής, αλλά αυτός αστόχησε σε βολ-πλανέ που επιχείρησε.

Ο προπονητής του Δικεφάλου θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του και για αυτό τον λόγο στο 71΄ πέρασε στο παιχνίδι τους Ολιβέιρα και Φιλίπε Σοάρες, στις θέσεις των Μπράντον και Ντάντας. Ο Δικέφαλος σε αυτό το ματς έδειξε πως δεν φοβάται τα πόδια του και ο Λύρατζης στο 74ο λεπτό έκανε δυνατό σουτ από αρκετά πλάγια θέση με τον Ανέστη όμως να αποκρούει.

Στο 75ο λεπτό, ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε μείνει με 10, καθώς ο Αποστολάκης έκανε…  εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Ελ Καντουρί, αλλά τελικά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Ο Λουτσέσκου έκλεισε τις αλλαγές του ρίχνοντας στον αγώνα τους Κωνσταντέλια και Σάστρε.

Ο Αουγκούστο στο 88΄ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς, αφού ο Σοάρες τομ έβγαλε με… πιάτο όλη την εστία, αλλά κατάφερε να αστοχήσει. Στην αντεπίθεση ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να σκοράρε, αλλά ο Κοτάρσκι σταμάτησε το σουτ του Σενγκέλια.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (80΄Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (71΄ Σοάρες), Αουγκούστο, Νάρεϊ (80΄Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65΄ Ελ Καντουρί) και Μπράντον Τόμας (71΄Ολιβέιρα).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λάρσον, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (81΄Βαρόνε), Φλόρες, Ντίαζ (71΄ Σενγκέλια), Ντουάρτε (81΄Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (57΄Νάντρεϊ) και Καρέλης (81΄Πέδρο)

Διαιτητής: Ευαγγέλου, Βοηθοί: Απτόσογλου, Φωτόπουλος, Καραντώνης, VAR: Τσακαλίδης, AVAR: Χριστάκογλου.

Γκολ: 7΄Μπράντον

Κάρτες: Κίτρινες: 14΄ Ντουάρτε 75΄ Αποστολάκης  Κόκκινες: 

 

Ποδόσφαιρο

Μαθαίνει πρόγραμμα στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
08.07.2025 23:10

Μια ημέρα στα… άδυτα του ΠΑΟΚ (video)

Δημήτρης Βαφειάδης
08.07.2025 23:08

Οι σκέψεις για Σορετίρε και μεταγραφή!

Μάνος Τσαλγατίδης
08.07.2025 22:31

Τα… βάσανα συνεχίζονται για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
08.07.2025 22:07

Πρώτη προπόνηση με πολύ κόσμο για την ΑΕΛ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
08.07.2025 21:31

Τακτική και τελειώματα στο επίκεντρο για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
08.07.2025 21:17

Μπάσκετ

Μπράουν: «Συναρπαστικό να είσαι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ»

Μάνος Τσαλγατίδης
08.07.2025 14:04

Στον ΠΑΟΚ η Κυπριανού

Δημήτρης Βαφειάδης
07.07.2025 11:16

Γνωρίζει από προκριματικά BCL ο Μπράουν (videos)

Όλγα Χιονίδου
06.07.2025 20:23

Κόνιαρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου…»

Όλγα Χιονίδου
06.07.2025 18:57

Ο ΠΑΟΚ δίνει… γεύση από Μπράουν! (video)

Γιάννης Σωτηρίου
06.07.2025 18:56

Ανακοίνωσε Μπράουν ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης
06.07.2025 17:17

Αντίπαλοι

Πρώτη προπόνηση με πολύ κόσμο για την ΑΕΛ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
08.07.2025 21:31

«Κραυγή» αγωνίας των παικτών της Λαμίας!

Γιάννης Σωτηρίου
07.07.2025 17:42

Πλήγμα στην ΑΕΚ με Καλοσκάμη

Πάνος Γεωργογιάννης
06.07.2025 23:53

Εννέα προσφυγές στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
06.07.2025 18:43

Στα χέρια του Δρόσου η Παναχαϊκή

Γιάννης Σωτηρίου
06.07.2025 15:59

Ανακοίνωσε Πενράις η ΑΕΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
05.07.2025 19:32
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Πέδρο στον τελικό η Τσέλσι! (videos)
09.07.2025 00:09
Μαθαίνει πρόγραμμα στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ
08.07.2025 23:10
Μια ημέρα στα… άδυτα του ΠΑΟΚ (video)
08.07.2025 23:08
Ντεμπούτο με γκολ-ποίημα από τον Ζοάο Πέδρο! (video)
08.07.2025 22:46
Οι σκέψεις για Σορετίρε και μεταγραφή!
08.07.2025 22:31

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Αετός μ’ οκτώ κεφάλια…

Σωτήρης Μήλιος
07.07.2025 19:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Καιρός για λίγη ηρεμία!

Μάνος Τσαλγατίδης
05.07.2025 09:15
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Θύμα» της επιτυχίας του

Σωτήρης Μήλιος
01.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Έγιναν βήματα αλλά έχει δρόμο μπροστά του

Κώστας Βασιλόπουλος
02.07.2025 07:26
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Κάτι κινείται επιτέλους

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
30.06.2025 20:03
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?