Η βεντέτα έχει χαμένο

H ΕΕΑ, o Νίκος Τζουλάκης και ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ήρθε, σήκωσε σκόνη (δίνοντας σε κακοπροαίρετους το δικαίωμα να πιστεύουν ότι αυτός ήταν ο στόχος…), πίεσε τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο λες και θέλει να ανοίξει βεντέτα, διαπομπεύτηκε για άλλη μια φορά και τώρα άρχισε να τα μαζεύει σιγά σιγά, αποδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη του!

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Νίκο Τζουλάκη, τον συνταξιούχο εισαγγελέα εφετών από τα Χανιά, κουμπάρο του Λευτέρη Αυγενάκη, που ο ίδιος υπουργός αθλητισμού “τοποθέτησε” σ΄ αυτή την επιτροπή, που προσπαθεί να “ανακατέψει” τον ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ… ΑΠΟΧΗΣ

Στην προγραμματισμένη εκδίκαση της υπόθεσης αυτής της νέας σκευωρίας, ο Τζουλάκης διαπομπεύτηκε κι υποχρεώθηκε να τεθεί εκτός της διαδικασίας, κάτι που αποτελεί τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ σ΄ αυτή τη βεντέτα που άνοιξε μετά την πολυϊδιοκτησία.

Ο Τζουλάκης ήταν κάθετος, δεν ήθελε να εξαιρεθεί, έλεγε ότι θα αποδείξει ότι είναι αμερόληπτος κι ότι αν απέχει αυτοβούλως θα είναι σα να δέχεται τις αιτιάσεις του ΠΑΟΚ. Μετά την διακοπή 45 λεπτών, όμως, εμφανίστηκε ένας διαφορετικός Τζουλάκης και ανακοίνωσε την αποχή του από την υπόθεση για λόγους… ευθιξίας.

Σ΄ αυτή την κίνηση τον οδήγησε προφανώς ο φόβος, ότι αν ο ΠΑΟΚ κατάθετε αίτημα εξαίρεσης, για το οποίο θα αποφάσιζαν τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, πιθανότατα θα γίνονταν δεκτό… Και στο διάστημα της διακοπής, προφανώς έγινε αντιληπτό ότι δεν θα είχε τη στήριξη των υπολοίπων.

ΝΕΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ

Η διαπόμπευση είχε και συνέχεια, καθώς ο Τζουλάκης αναγκάστηκε να πάρει πάνω του την έκδοση του δελτίου τύπου, με το οποίο παραβίασε κατάφωρα τον νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων των Γιώργου και Νίκου Σαββίδη.

Αρχικά τόνισε ότι γι΄ αυτό ευθύνεται η ΓΓΑ, που δημοσιοποίησε το δελτίου τύπου κι όταν ρωτήθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αν αυτό σημαίνει ότι ευθύνεται ο γγΑ (Μαυρωτάς), ώστε να στραφεί ο ΠΑΟΚ εναντίον του, αναγκάστηκε να πάρει την ευθύνη πάνω του, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ δήλωσαν άγνοια για το δελτίο τύπου.

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, έγινε σαφές ότι ο Τζουλάκης είναι αυτός ο οποίος θα διωχτεί ποινικά από τους θιγόμενους υιούς του Ιβάν Σαββίδη, γι΄ αυτή την καραμπινάτη παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ… ΕΝΟΧΗΣ

Αφού κατάλαβε ότι ήρθε σε δύσκολη θέση, ο Τζουλάκης άρχισε να τα… μαζεύει και να το “γυρίζει το μπιφτέκι”!

Μετά τη συνεδρίαση της 30ης Νοεμβρίου, εκδόθηκε δελτίου τύπου από την ΕΕΑ, με την υπογραφή “Νίκος Τζουλάκης”, η οποία διαφέρει από την προηγούμενη! Είναι ένα δελτίο τύπου όπως ΟΛΑ όσα βγάζει η ΕΕΑ, χωρίς να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες.

Σ΄ αυτό το δελτίο τύπου αναφέρεται :

  1. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΑΒΒΙΔΗ για παράβαση, 1) του άρθρου 3 παρ.παρ.1 εδ.β΄ και 2 Ν.2725/1999 όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 77Α παρ.παρ.1 εδ.α΄, 3, 7 και 14 ιδίου Νόμου, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021 και σε συνδυασμό με το υπ΄αριθμ. 303/24.06.2022 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης και 2) του άρθρου 77Α παρ.παρ.1 εδ.εδ. α΄, ζ΄, 9 και 10 Ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ για 09.12.2022 και ώρα 14:00.

Τι σημαίνει αυτό; Πρώτον, αποφεύγει να αναφερθεί στα αδικήματα, όπως έκανε λεπτομερώς στο επίμαχο δελτίο τύπου της 17ης Νοεμβρίου, με το οποίο παραβίασε το νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, και δεύτερον και επίσης σημαντικό, αφήνει εκτός της υπόθεσης τον Νίκο Σαββίδη, τον οποίο ενέπλεξε χωρίς λόγο στο πρώτο, αφού ο δεύτερος γιος του Ιβάν Σαββίδη, δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από την ώρα που το παραδέχεται, θα πρέπει να εξηγήσει ο κουμπάρος του Αυγενάκη, για ποιο λόγο ενέπλεξε τον Νίκο Σαββίδη!

Το δεύτερο δελτίο τύπου για την υπόθεση, συνιστά μια έμμεση παραδοχή της “ενοχής” του Νίκου Τζουλάκη, ο οποίος αποφεύγει πλέον να αναφέρει και λεπτομέρειες τόσο για το βούλευμα, όσο και για το κατά πόσο υπάρχει παράβαση από τον ΠΑΟΚ.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Μετά τα όσα δημοσιοποιήθηκαν από την πρώτη κλήση του ΠΑΟΚ σε ακρόαση, ο Τζουλάκης μάλλον κατάλαβε ότι αυτή η κλήση έχει πολλά κενά και καθαρά νομικά, οι κατηγορίες που εφηύρε θα καταπέσουν σχεδόν… αυτόματα.

Επί της ουσίας ψευδής δήλωση περί απουσίας κωλυμάτων από τον Γιώργο Σαββίδη δεν υφίσταται, από την ώρα που το βούλευμα, στο οποίο αναφέρεται ο Τζουλάκης, δεν ήταν αμετάκλητο την ώρα της υπεύθυνης δήλωσης.

Ένα βούλευμα καθίσταται αμετάκλητο ένα μήνα μετά την έκδοσή του και το συγκεκριμένο έγινε αμετάκλητο στις 25/7, πολύ αργότερα από την υπεύθυνη δήλωση του Γιώργου Σαββίδη.

Αυτή η υπόθεση – φάρσα θα τελειώσει την ερχόμενη Παρασκευή, όταν προγραμματίστηκε η εκδίκασή της με πρόεδρο τον αναπληρωτή, Χρήστο Κουμπή.

Αυτό που μένει είναι η διαπόμπευση του κουμπάρου του Αυγενάκη, που και ο τελευταίος πλέον κατάλαβε ότι ηγείται μιας επιτροπής οπερέτας, που δεν έχει ίχνος αξιοπιστίας και έξωθεν καλής μαρτυρίας…

πηγή: FORZA

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Μεταδόσεις με EuroLeague

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Διεθνείς σε δράση: Από Αθήνα μέχρι Μόσχα

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!