Μπαλτάκος: «Τρελαίνομαι με αυτά που ακούω!»

Η τοποθέτηση του Μάκη Γκαγκάτση

Φοβεροί διάλογοι στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση του τέως αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή Νίκου Κολιολιού και καταγγελίες Μάκη Γκαγκάτση κατά Φιλιππούση για «παράφορη παραβίαση του καταστατικού».

Ο τελευταίος ανέγνωσε σε εκείνη την Εκτελεστική Επιτροπή, τα ονόματα μόνο των υπαλλήλων της ΕΠΟ για τους οποίους πρότεινε την ανανέωση της σύμβασής τους, δεν αναφέρθηκε όμως, στο όνομα του Νικου Κολιολιού. Στη συνέχεια, ο τέως υπάλληλος της Ομοσπονδίας, ειδοποιήθηκε ότι η σύμβασή του δεν ανανεώθηκε!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για «παράφορη παραβίαση του καταστατικού» πρόσθεσε ότι η υπόθεση θα πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για ευθύνες του Ιάκωβου Φιλιππούση στον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι μαγαζάκι σας η ΕΠΟ, υπάρχει διοίκηση».

Όταν μάλιστα, ειπώθηκε ότι τέθηκε σε τρίτο δικηγόρο, η έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου, τότε ο Τάκης Μπαλτάκος, τα… άκουσε όλα και απάντησε:

«Διορίσατε δικηγόρο και κάνατε έφεση χωρίς απόφαση Ε.Ε; Είστε σοβαροί;» ενώ σε άλλο σημείο ακούστηκε να λέει «Τρελαίνομαι με αυτά που ακούω» και πρότεινε την επαναπρόσληψη του υπαλλήλου και διαπραγμάτευση μαζί του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ακόμη, υποστήριξε ότι δεν τα έχει βρει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως έχει γραφτεί. «Ακούω ότι τα βρήκα με τον Μαρινάκη, γιατί να μην τα βρω; Δεν τα έχω βρει και φάνηκε από την επιστολή που έστειλε σήμερα αλλά όπως ένας Πρωθυπουργός όταν εκλέγεται το ίδιο βράδυ λέει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, έτσι πρέπει να είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Πρόεδρος όλων των ομάδων» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη μη ανανέωση της σύμβασης Κολιολιού, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης είπε ότι «Η Εκτελεστική Επιτροπή ήξερε τι ψήφιζε» ενώ για την ανάθεση σε τρίτο δικηγόρο της έφεσης τόνισε ότι «με βάση το άρθρο 55 (εννοεί του Καταστατικού της Ομοσπονδίας) άσκησα τη στοιχειώδη υποχρέωση μου προς την ΕΠΟ και κατέθεσα έφεση.

Απόφαση για την παραπομπή της υπόθεσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας δεν πάρθηκε, σε αναμονή της επόμενης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Μπαλτάκος. Έγινε έφεση την επομένη της απόφασης από δικηγόρο που δεν είναι στην ΕΠΟ; Ποιος του έδωσε πληρεξουσιότητα, ποιος δίνει εντολές χωρίς η Ε.Ε. να γνωρίζει; Αν χαθεί η υπόθεση θα πρέπει να λογοδοτήσουμε.

Αλεξίου (ΑΕΚ): Τέτοια ζέση με προβληματίζει (αναφέρεται στην απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε άκυρη την απόλυση). Η απόφαση έχει πρωτοφανή λάθη και ικανοποιεί αιτήματα που δεν υφίστανται.

Μάκης Γκαγκάτσης: Δεν γίνεται να μην αναφέρονται όλα τα ονόματα των υπαλλήλων που είτε τους ανανεώνουμε τη σύμβαση, είτε τους απολύουμε. Δεν μπορεί η Ε.Ε. της ΕΠΟ να μη γνωρίζει τα ονόματα των υπαλλήλων που λήγουν η σύμβασή τους. Κανείς δεν ήξερε αν η σύμβαση του Κολιολιού λήγει ή όχι και ο Φιλιππούσης αποφάσισε μόνος του την απόλυση του. Δεν θα φορτωθούμε στην πλάτη μας 200.000 ευρώ.

Φιλιππούσης: Η Ε.Ε. ήξερε τι ψήφιζε, ο Κολιολιός ήταν δήθεν αναπληρωτής Οικονομικός διευθυντής, πληρώνονταν με 8.500 ενώ δεν υπήρχε η θέση του στο οργανόγραμμα. Αλλάξαν οι οικονομικοί διευθυντές, όλα έγιναν νόμιμα. Εκτός αν εννοείται ότι ο Ζαγοράκης παρανόμησε. Από τη στιγμή που εγώ και ο Ζαγοράκης συμφωνούμε, η Ε.Ε. ήξερε. Ο Κολιολιός αρνήθηκε να υπογράψει σύμβαση ορισμένου χρόνου, τον πληρώσαμε τον Μάϊο και τον Ιούνιο και δεν του ανανεώσαμε τη σύμβαση. Με την παρέμβαση άλλων τμημάτων, επειδή επέμενε ότι είναι αορίστου χρόνου η σύμβαση του, και για να μην πάμε στα δικαστήρια, του δόθηκε η αποζημίωση.

Μάκης Γκαγκάτσης: Δεν έχω δει πιο κατάφωρη παραβίαση καταστατικού, πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του Κολιολιού στην απόφαση. Η επιστολή που κάνατε θα πάει στα αρμόδια όργανα όπως και η απόλυση Κολιολιού. Συνομολογείτε την παραβίαση του καταστατικού, δεν είναι μαγαζάκι σας η ΕΠΟ, υπάρχει διοίκηση. Με ποια απόφαση ανατέθηκε η υπόθεση στον κύριο Κατσαούνη;

Φιλιππούσης: Του έχουν ανατεθεί και άλλες υποθέσεις, δεν υπάρχει απόφαση για τον διορισμό.

ΜάκηςΓκαγκάτσης: Είναι παράνομη οποιαδήποτε ανάθεση εργασίας σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς απόφαση Ε.Ε. με βάση το άρθρο 35 παράγραφος ιβ. του καταστατικού. Ποιος το έκανε; Ακούω ποιος το έκανε;

Φιλιππούσης: Κύριε Μπάρτζη ποιος επικοινώνησε με τον Κατσαούνη;

Μπάρτζης (διευθυντής νομικής υπηρεσίας ΕΠΟ): Κατόπιν εντολής σας εγώ.

Φιλιππούσης: Το καταστατικό μου δίνει το δικαίωμα να καθοδηγώ τις υπηρεσίες της ΕΠΟ.

Γκαγκάτσης: Το καταστατικό δίνει τέτοιο δικαίωμα μόνο στην Ε.Ε. Ποιος έδωσε εντολή για να ασκηθεί έφεση; Παραβιάζετε κατάφωρα το καταστατικό. Πρώτη φορά τόση συνομολογία για παραβίαση του καταστατικού. Η υπόθεση θα πάει στη Δεοντολογίας.

Μπαλτάκος: Διορίσατε δικηγόρο και κάνατε έφεση χωρίς απόφαση Ε.Ε; Είστε σοβαροί; Αν ο Κολιολιός μάθει ότι δεν υπάρχει πληρεξουσιότητα, θα κερδίσει και την έφεση.

Φιλιππούσης: Παραιτηθείτε από την έφεση για να γελάσουμε, Μας απειλείται με τη Δεοντολογίας. Δεν θέλετε να πατέ σε έφεση; Δικά σας είναι τα λεφτά. Να προβούμε σε δεύτερη επικουρική καταγγελία κατά του Κολιολιού.

Μάκης Γκαγκάτσης σε Μπάρτζη: Συστεγάζεστε με τον κύριο Κατσαουνη όπως διαβάζω σε site;

Μπάρτζης: Συστεγάζομαι, το έχω πει και στον πρόεδρο.

Γκαγκάτσης: Δώσατε υπόθεση σε αυτόν με τον οποίο συστεγάζεστε; Αντικαταστατικά ανατέθηκε η υπόθεση στον κύριο Κατσαουνη, να παραπεμφθεί στην Δεοντολογία για να διερευνήσει ευθύνες εμπλεκόμενων προσώπων. Μπορεί να είναι ο καλύτερος δικηγόρος του κόσμου αλλά εσείς δεν έχετε δικαίωμα να παίρνετε τέτοιες αποφάσεις.

Φιλιππούσης: Με βάση το άρθρο 55 άσκησα τη στοιχειώδη υποχρέωση μου προς την ΕΠΟ και κατέθεσα έφεση.

Γκαγκάτσης: Έχετε κανει το καταστατικό κουρελόχαρτο. Δεν είναι κατεπείγον αφού δεν έχει καν επιδοθεί η απόφαση για να αρχίσει να τρέχει η προθεσμία της έφεσης. Για τα κατεπείγοντα το καταστατικό προβλέπει την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, όχι εσάς.

Μπαλτάκος: Προτείνω άμεση επαναπρόσληψη και διαπραγμάτευση για να μειωθεί ο μισθός και το ποσό που του έχει επιδικαστεί. Κυριε Μπάρτζη θέλετε να κάνετε εκδικητική καταγγελία, τα λέτε σε μένα που είμαι 40 χρονιά δικηγόρος και ξέρω. Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που λέτε. Γιατί κάνατε συμβιβασμό με την Γουλέ, και όχι με τον Κολιολιό; Τρελαίνομαι με αυτά που ακούω. Ακούω ότι τα βρήκα με τον Μαρινάκη, γιατί να μην τα βρω; Δεν τα έχω βρει και φάνηκε από την επιστολή που έστειλε αλλά όπως ένας Πρωθυπουργός όταν εκλέγεται το ίδιο βράδυ λέει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, έτσι πρέπει να είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Πρόεδρος όλων των ομάδων.

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

ΠΑΟΚ: «Χυδαία είναι η συλλογιστική σας!»

Ο Λουτσέσκου του σήμερα και το νέο συμβόλαιο

Η μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού (video)

Φοβερές ιστορίες Ράζβαν για Ιβάν και Νταμπλ!

Παραμένουν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ (video)

Η Super League για την μοιρασιά των χρημάτων

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ (video)

«Μπλέκουν» ΠΑΟΚ με Μαντίγια

Ορίστηκε η «μάχη» του Κυπέλλου!

Φενόλιο: «Στόχος μας το Final 4!»

Απειλεί με μηνύσεις η SL2!

Προπόνηση και… καρφί!

«Σαν σήμερα έγινε αιώνιος…»

Γεύμα με πρωτοβουλία Βιεϊρίνια

Ζούνε σε παράκρουση στον Πειραιά!

Λουτσέσκου: «Δίνουν το λάθος παράδειγμα»

Δείχνουν τις προθέσεις τους από νωρίς!

«Λουκέτο» στη Super League 2!

Επική απάντηση σε Ολυμπιακό με.. Σκλεναρίκοβα!

ΠΑΟΚ: «Χυδαία είναι η συλλογιστική σας!»

Μεταγραφές τέλος για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει εναλλακτική για φορ από Ιβηρική!

Ποιος ήθελε να «στήσει» τον ΠΑΟΚ; (videos)

Νεύρα δίχως λόγο από Βιεϊρίνια (video)

Η εξήγηση Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια

«Κοντά στον Μπονατσόλι ο ΠΑΟΚ»

Απάντηση Δούκα στη… λάσπη για Ράζβαν (pic)

Η «O JOGO» διαψεύδει την ΠΑΕ Άρης (video)

Ανακοινώθηκε ο Μάροβιτς (pic)

Ο Μουρίνιο ήθελε Ίνγκασον στη Ρόμα!

Νίκη ενστίκτου και όχι λογικής

Αστεράτη φάπα στον Παναθηναϊκό

Ορίστηκε ο ημιτελικός!

Άγνοια Βέλιτς για το πέναλτι

Κεραυνοί ΠΑΟΚ για Διαμαντόπουλο

Η απόδοση των παικτών

Έτσι νίκησε Λεβαδειακό και Διαμαντόπουλο (video)

Ξέσπασμα και «βόμβες» από Λουτσέσκου!

Κουλιεράκης ο… δεύτερος

«Επέμενε και μετά το τέλος ο Διαμαντόπουλος!»

Θλίψη στον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρο «ντου» σε Μπονατσόλι! (pics)

Τι ισχύει με Μπονατσόλι

Ο Λουτσέσκου του σήμερα και το νέο συμβόλαιο

Η μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού (video)

Φοβερές ιστορίες Ράζβαν για Ιβάν και Νταμπλ!

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ (video)

«Μπλέκουν» ΠΑΟΚ με Μαντίγια

Προπόνηση και… καρφί!

«Σαν σήμερα έγινε αιώνιος…»

Παραμένουν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ (video)

Ορίστηκε η «μάχη» του Κυπέλλου!

Άγγιξε ρεκόρ καριέρας ο Καμπερίδης

Ο Ρένφρο μπήκε σε ειδική λίστα

Θεραπεία για Σαλούστρο-Σάιμπερτ

Φράνκε: «Ευγνώμων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

«Ασπρόμαυρη» η κορυφή του Top-10! (videos)

Ζούνε σε παράκρουση στον Πειραιά!

Δείχνουν τις προθέσεις τους από νωρίς!

Άρης: «Ναυάγιο» στη μεταγραφή Χαλίλοβιτς

ΟΣΦΠ: Νέα πρόσωπα και επιστροφές ενόψει Τούμπας

Ο Βόλος ανακοίνωσε Κάτσε

Τέλος ο Κασναφέρης από τη Λαμία