inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Άλλα σπορΑντίπαλοι

Παραδοχή του Ολυμπιακού για την εισβολή στο ΔΣ του πινγκ πονγκ!

«Πήγαμε να βρούμε το δίκιο μας»!, αναφέρουν οι Πειραιώτες

Γιάννης Σωτηρίου
28.02.2023 18:26
Share
SHARE

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το «ντου» στο Δ.Σ. του πινγκ πονγκ, με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων κατ’ ουσίαν να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ λέγοντας πως ήθελαν… να βρουν το δίκιο τους.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (25/2) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, προέβη, συνοδεία…φουσκωτών, σε μια πρωτοφανή «επίθεση» προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε αίθουσα του ΣΕΦ.

Αφορμή, όπως θα θυμάστε, ήταν η το γεγονός πως δεν αναβλήθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι το διήμερο 11-12 Μαρτίου, ημερομηνίες που δε «βολεύουν» τους Πειραιώτες.

Ο επίσημος Ολυμπιακός εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (28/2) επίσημη ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει το συμβάν με την… υποσημείωση πως όσα έγιναν συνέβησαν επειδή οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να βρουν το δίκιο τους!

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

«Εξ αφορμής του συγκεκριμένου δημοσιεύματος το οποίο κάνει το άσπρο… πορτοκαλί, εγκαλώντας τον κ. Μιχάλη Κουντούρη και χαρακτηρίζοντας ως «τραμπούκους» τους εκπροσώπους της Διοίκησης και τα ενεργά Μέλη του Σωματείου, επειδή παρέστησαν σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αναπτύσσοντας προφορικά το δίκαιο και εύλογο αίτημα του Ο.Σ.Φ.Π. περί αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Γυναικών, στις 11-12/3/2023, οφείλουμε να ενημερώσουμε σχετικά την φίλαθλη κοινή γνώμη με τα παρακάτω:

1) Η ανωτέρω τελευταία αγωνιστική συμπίπτει χρονικά με την διεξαγωγή του επίσημου διεθνούς τουρνουά SINGAPORE SMASH, το οποίο διοργανώνεται από WTT 7-19/3/2023 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (W.T.T. και της I.T.T.F.).

2) Στο ανωτέρω επίσημο διεθνές τουρνουά συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αθλητές και αθλήτριες που έχουν καταταγεί στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου RANKING LIST, μεταξύ δε αυτών είναι και οι αθλητές/τριες που ανήκουν αγωνιστικά στον Ο.Σ.Φ.Π.: Pitchford , Gacina, Pucar, Monteiro, Pesotska, Pota, Vivarelli. Οι ποινές άρνησης συμμετοχής είναι σωρευτικά χρηματικές και αγωνιστικές (απώλεια βαθμών αξιολόγησης).

3) Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. στις 9.1.2023, αμέσως μόλις έλαβε γνώση της ταυτόχρονης διεξαγωγής του παραπάνω επίσημου διεθνούς τουρνουά με την τελευταία αγωνιστική του Εθνικού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών, υπέβαλε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής αυτής, για λίγες ημέρες ή διεξαγωγής της εμβόλιμα εντός Φεβρουαρίου. Η απορριπτική απάντηση της Ομοσπονδίας καθυστέρησε εντελώς αδικαιολόγητα να κοινοποιηθεί στον Ο.Σ.Φ.Π. (μόλις στις 22.2.2023)!

4) Η απορριπτική αυτή απάντηση, προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο, τεράστια απογοήτευση και αναστάτωση, τόσο στο Σωματείο μας όσο και ευρύτερα διεθνώς, καθόσον αποκλείονταν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας από τη συμμετοχή τους στην κρίσιμη τελευταία αγωνιστική του Εθνικού Πρωταθλήματος. Έρχεται δε σε αντίθεση με προηγούμενες αποφάσεις του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, με τις οποίες γίνονταν δεκτά αντίστοιχα αιτήματα τόσο του Ο.Σ.Φ.Π. όσο και άλλης ομάδας.

5) Καταστρατηγεί δε, με τον πιο βάναυσο τρόπο τις αρχές της ισότιμης διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, του ευ αγωνίζεσθαι και της χρηστής διακυβέρνησης της Ομοσπονδίας, η οποία για τα ίδια αιτήματα αποφασίζει διαφορετικά και ω του θαύματος ενάντια στον Ο.Σ.Φ.Π. Στερεί δε από τον φίλαθλο κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ωραίους αγώνες αθλητών/τριών υψηλών προδιαγραφών, οι οποίοι αν μη τι άλλο βελτιώνουν και το αγωνιστικό επίπεδο των Ελλήνων αθλητών!

6) Στo πλαίσιo της κατάστασης αυτής και εξ’ αφορμής του αγώνα μπάσκετ που διεξαγόταν το Σάββατο (25/2) την ίδια ώρα, σε διπλανή αίθουσα στο Σ.Ε.Φ. και μετά από ενημέρωση των ανθρώπων του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ότι πραγματοποιείται το συμβούλιο της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σωματείου μας, έφοροι, προπονητές του τμήματος και αντιπροσωπεία ενεργών Μελών, που επιθυμούσαν να ακούσουν δια ζώσης, το σκεπτικό της απόφασης, μετέβησαν στην αίθουσα που συνεδρίαζαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Κατά την είσοδο στο χώρο της συνεδρίασης, τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του Σωματείου μας και τους πρότειναν να καθίσουν προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση, αίτημα το οποίο απαντήθηκε αρνητικά, αφού δεν ήταν πρόθεση των παρευρισκόμενων να καταχραστούν τον χρόνο της συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., ΠΡΙΝ την έναρξη της συνεδρίασης της 25.2.2023, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού ζήτησε και έλαβε το λόγο επιχείρησε να ανατρέψει μια εξόφθαλμα άδικη απόφαση (περί μη αναβολής) παραθέτοντας μια σειρά από λογικά επιχειρήματα. Ούτε διακοπή της συνεδρίασης του Δ.Σ. υπήρξε, ούτε φυσικά απειλές ή άλλα αθέμιτα μέσα, τα οποία θα ευχόταν να υπήρχαν η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αφού μοναδικό σκοπό της έχει εδώ και χρόνια τη σπίλωση τόσο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όσο και όλων ανεξαιρέτως των προσώπων που εμπλέκονται με την διοίκηση αυτού.

7) Αναφερόμενοι στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και για την αποφυγή αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον, σας προτείνουμε αν δεν επιθυμείτε να αλλοιώνονται τα πρωταθλήματα να εκδώσετε μία προκήρυξη, χωρίς ασάφειες και να προβλέπετε με βάση το ετήσιο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας, σε ποιες διοργανώσεις όπου υπάρχει υποχρέωση συμμετοχής θα δίδετε αναβολή και σε ποιες δεν θα δίδετε.

8) Τέλος πρόσφατα, η Ομοσπονδία μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της ITTF και της WTT προέβη αυτοβούλως σε αλλαγές του αγωνιστικού της προγράμματος (αρχικά τον Δεκέμβριο 2022 και ξανά στις 10/1/2023) επαναπρογραμματίζοντας τους αγώνες του Κυπέλλου (Final Four Τοπικού Κυπέλλου και Τελικοί Κυπέλλου Ελλάδας) γιατί στο αρχικό αγωνιστικό της πρόγραμμα (1/7/2022, οι προαναφερόμενοι αγώνες συνέπιπταν με διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (4-6/5/2023 Αφρικανικό Κύπελλο και 20-28/5/2023 Τελικοί Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων). Και είναι προφανές ποιο σωματείο ευνοείται από τη συγκεκριμένη αναβολή…

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένη να εξηγήσει στους προπονητές και τους αθλητές του τμήματος Πινγκ Πονγκ, για ποιους λόγους ενδέχεται να απολέσουν μέρος των χρημάτων που πρόκειται να λάβουν, εξαιτίας της μη συμμετοχής τους στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ή της πιθανής απώλειας του πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος, εφόσον τους στερηθεί ετσιθελικά η δυνατότητα να το διεκδικήσουν επί ίσοις όροις.

Παράλληλα καλούμαστε να εξηγήσουμε και στα Μέλη του Συλλόγου που μας ρωτάνε, σε ποιες ενέργειες προβήκαμε, ως Διοίκηση, για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των τμημάτων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., μπροστά σε μια απόφαση που αλλοιώνει ξεκάθαρα, το διεξαγόμενο πρωτάθλημα.

Μοναδικός σκοπός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι η προαγωγή όλων των αθλημάτων, με την βασική αρχή ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται εντός των αγωνιστικών χώρων, με πρωταγωνιστές τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ομάδων. Αποτελεί όμως, βασική προϋπόθεση η ορθή και αντικειμενική ενημέρωση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Υποχρέωση δε του Προέδρου αποτελεί αναμφισβήτητα, η διενέργεια κάθε νόμιμης και ηθικής πράξης που κρίνεται απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των σκοπών αυτών.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες, για την αποκατάσταση του δίκαιου αιτήματός μας ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…».

Ποδόσφαιρο

Τα πεπραγμένα των διεθνών του ΠΑΟΚ (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
08.06.2025 00:12

Ο Αντρίγια δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι!

Πάνος Γεωργογιάννης
08.06.2025 00:47

Ελλαδάρα, ομαδάρα (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
08.06.2025 00:01

Ο Παυλίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Εθνική (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 23:29

Κλείνει την σεζόν και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ ο Γκουγκεσασβίλι

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 22:44

Ισοφάρισε με γκολ-οφσάιντ η Σλοβακία (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 22:30

Μπάσκετ

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μπαλτάκος

Πάνος Γεωργογιάννης
07.06.2025 21:52

Νέες καταγγελίες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 18:52

Ούτε που τους νοιάζει το μπάσκετ

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 10:18

Τιμωρία 10μηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για Γιαννακόπουλο

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 19:11

Έφτασε τα 1926 διαρκείας η ΚΑΕ ΠΑΟΚ! (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
06.06.2025 18:56

H… υπενθύμιση του ΠΑΟΚ για τα διαρκείας!

Όλγα Χιονίδου
06.06.2025 17:25

Αντίπαλοι

«Τελειώνει» του Κωστούλα στη Μπράιτον

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 15:26

«Τόσα δίνει στον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
07.06.2025 13:42

Ανακοίνωσε Κυριακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 12:39

ΑΕΚ: Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος

Γιάννης Σωτηρίου
06.06.2025 01:06

Ο Μπάτσι ανέλαβε τον Πανσερραϊκό!

Πάνος Γεωργογιάννης
04.06.2025 22:00

Στον Παναθηναϊκό ο Κυριακόπουλους

Γιάννης Σωτηρίου
04.06.2025 11:47
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Τα πρωτοσέλιδα 8/6
08.06.2025 08:00
Τα πεπραγμένα των διεθνών του ΠΑΟΚ (video)
08.06.2025 00:12
Ο Αντρίγια δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι!
08.06.2025 00:47
Ελλαδάρα, ομαδάρα (video)
08.06.2025 00:01
Ο Παυλίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Εθνική (video)
07.06.2025 23:29

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ και η Νέα Τούμπα

Κώστας Βασιλόπουλος
05.06.2025 02:19
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Χάος στο ΣΕΦ; Να τιμωρηθεί ο Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.06.2025 23:57
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Ο καλύτερος στην Ευρώπη»…

Σωτήρης Μήλιος
31.05.2025 09:31
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο ΠΑΟΚ πήρε… μάθημα και θα δώσει απαντήσεις

Κώστας Βασιλόπουλος
29.05.2025 00:22
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Μάνος Τσαλγατίδης
26.05.2025 14:19
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ακροβατώντας σε μία λεπτή στρώση πάγου…

Σωτήρης Μήλιος
20.05.2025 23:55

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?