Στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος.
Μιλώντας στην ΕΡΤ 3 είπε ότι πρέπει να βγουν γρήγορα αποφάσεις γιατί «η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο.
«Το θέμα είναι σοβαρό, τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία δηλητηριάζει το άθλημα, είναι ότι χειρότερο. Σαφώς και πρέπει να υπάρξουν γρήγορα ενέργειες, τέτοιες του να δώσουν κατεύθυνση του τι ακριβώς συμβαίνει. Αν συμβαίνει να έχουμε άμεσα αποφάσεις διότι το να πλανάται σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι εκεί γίνονται παιχνίδια, στήνουν, κάνουν, ράνουν μόνο κακό έχει για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε γρήγορες αποφάσεις γύρω από αυτό το πολύκροτό θέμα γιατί όσο το αφήνουμε και κυριαρχεί στην επικαιρότητα του ποδοσφαίρου είναι ότι χειρότερο» τόνισε.
Για τη διαφωνία με την ΕΠΟ στο ποσοστό πώλησης και αγοράς ποδοσφαιριστών που δίνει η Λίγκα στην Ομοσπονδία, τόνισε. «Δεν μπορώ να πω ότι καταλήξαμε κάπου στην πρόσφατη συνάντηση. Υπήρξε καλή πρόθεση, βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λείπουν οι φωνές που είναι ακραίες ή ο καθένας βλέπει αποκλειστικά από τη δική του πλευρά. το θέμα ήταν οικονομικής βάσης. Θεωρούμε ότι στην αγορά των ποδοσφαιριστών δεν νοείται να εισπράττει κανένα ποσοστό η ΕΠΟ κάτι το οποίο και συμβαίνει στις λίγκες ανά τον κόσμο, δηλαδή μια ομάδα να πληρώνει για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα να δίνει και ποσοστό στην Ομοσπονδία.
Υπήρξε και διαφορά για το ποσοστό στην πώληση, δεν έχουμε αντίρρηση να δίνουμε ένα ποσοστό αλλά όχι 5% που είναι αρκετά υψηλό, δεδομένο ότι η Σούπερ Λιγκ δεν είναι και στα καλύτερα της όσον αφορά τα έσοδα της. Υπήρξαν προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αποτυπώνονται σε έλλειμα χρημάτων. Η ΕΠΟ ρέπει να δείξει κατανόηση. Να γίνει ένας εξ ορθολογισμός του ποσοστού που καταβάλλεται μόνο κατά την πώληση και πιστεύω ότι με καλή θέληση μπορούμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός».
Για τους νέους πίνακες διαιτησίας: «Το πρόβλημα με τη διαιτησία δεν είναι τα πρόσωπα. Το πρόβλημα είναι ότι τα τελευταία χρόνια, και χρόνο με το χρόνο θα έλεγα ότι επιδεινώνεται, έχουμε ένα πρόβλημα αξιοπιστίας, αποδοχής. Ο Έλληνας διαιτητής δεν τυγχάνει αποδοχής από αυτούς που θα έπρεπε να έχει αποδοχή, από φίλαθλη κοινή γνώμη, φιλάθλους, δημοσιογράφους, από τον ποδοσφαιρικό κύκλο. Ο διαιτητής πρέπει μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο να τον σέβονται οι ομάδες, εκεί οι περισσότεροι για να μη πω όλοι, έχουν θέματα αποδοχής. Σε αυτό πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα για να το βελτιώσουμε και δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη»