inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Συνεντεύξεις

Κεραμιδά: «Τρομερή η λατρεία του Γιαννάκη για τον ΠΑΟΚ μας!»

Όσα είπε η έφορος του τμήματος στίβου αποκλειστικά στο INPAOK

Δημήτρης Βαφειάδης
29.07.2023 18:35
Share
SHARE

Η έφορος του τμήματος στίβου του Δικεφάλου Τάνια Κεραμιδά μιλά αποκλειστικά στο INPAOK, για την εγγραφή του Γιάννη Παπαστεφανάκη στο τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ και όλη την ιστορία μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό.

Αναφέρθηκε ακόμα και στο τμήμα στίβου και πως έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, με πολλές κατακτήσεις μεταλλίων, για τις ακαδημίες, αλλά και στην δική της καριέρα ως αθλήτρια και το μέλλον της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Πως ήταν η πρώτη επαφή με τον Γιαννάκη; Δηλαδή πως ξεκίνησε η επικοινωνία σας για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου ο Γιαννάκης είναι πλέον μέλος του τμήματος στίβου;

«Πριν από λίγους μήνες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το δημοσιογράφο Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, όπου με ενημέρωσε ότι ο Γιάννης έχει λατρεία στον ΠΑΟΚ και συμμετέχει σε διάφορους αγώνες δρόμου με τον αμαξίδιό του, φορώντας πάντα τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

Με ρώτησε εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι που θα τον έκανε να νιώσει ότι ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ως αθλητής, καθώς αυτό είναι ένα όνειρο του. Εκείνη την ώρα το μυαλό μου έκανε εκατό στροφές.

Σκεφτόμουν ότι ο Σύλλογος δεν έχει ακόμα τμήμα ΑμεΑ και εγώ δεν ήθελα να μείνω σε ένα απλό τυπικό κομμάτι που δε θα ήταν και αληθινό. Ήθελα τόσο πολύ να βρω τρόπο και να δώσω χαρά στο μικρό Γιαννάκη.

Δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω έτσι, δεν μπορούσα να ησυχάσω. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα, να προχωρήσουμε στην έκδοση αθλητικού δελτίου στο τμήμα στίβου, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να γίνει πραγματικά αθλητής του Συλλόγου μας, που τόσο πολύ αγαπάει!»

Στη συνέχεια η έφορος στίβου του Δικεφάλου περιέγραψε τον Γιαννάκη και τους δύο γονείς του:

«Ο Γιάννης είναι ένα πλάσμα πανέξυπνο, ένα πλάσμα ετοιμόλογο, έτοιμο για να αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Με τρομερή λατρεία για τον ΠΑΟΚ μας, πάντα διαβασμένος και πάντα μέσα σε όλα.

Πίσω από αυτό το παιδί κρύβονται δύο υπέροχοι γονείς, ευγενέστατοι, που καθημερινά κάνουν έναν τρομερό αγώνα για τον Γιάννη και νιώθω την ανάγκη να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια.

Επειδή συναναστρέφομαι καθημερινά με ανθρώπους και συναθλητές με αναπηρίες, θέλω να ξέρετε ότι οι γονείς μας είναι μεγάλοι ήρωες δίπλα μας. Μαζί με εμάς, μερικές φορές εκείνοι αγωνίζονται διπλά».

Πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα είναι αθλητής της αγαπημένης του ομάδας;

«Ο Γιάννης όταν έμαθε ότι πλέον είναι αθλητής του ΠΑΟΚ, δεν ήξερε εάν είναι πραγματικότητα αυτό που ζει ή αν είναι σε όνειρο! Ήταν το όνειρο του που μόλις έγινε πραγματικότητα! Νομίζω ότι η χαρά του και τα συναισθήματά του είναι ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες μας που έχουν δημοσιοποιηθεί αυτές τις μέρες.

Αυτή η στιγμή με τον Γιάννη είναι πολύ ιδιαίτερη και για εμένα, διότι ως ΑμεΑ πλέον και εγώ, αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα κάπως διαφορετικά και είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά.

Το όνειρο του Γιάννη έγινε πραγματικότητα μέσω του Τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενη που μαζί δώσαμε ένα δυνατό μήνυμα για τη συμπερίληψη. Η φράση που συχνά χρησιμοποιώ «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι» έγινε πράξη με αυτή την ενέργειά μας».

Για το τμήμα στίβου και αν υπάρχει ικανοποίηση:

«Η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση για το πως κυλάει το τμήμα. Ωστόσο, πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω και πάντα θέλουμε να διορθωνόμαστε. Μετά τον κορονοϊό αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, διότι οι γονείς είχαν μια φοβία στο να φέρουν τα παιδιά πάλι στα στάδια, ειδικά τους χειμερινούς μήνες που έπρεπε να χρησιμοποιούμε κλειστούς χώρους. Είναι πολύ κατανοητό και σεβαστό αυτό.

Φέτος αναμένεται μεγάλο κύμα παιδιών στις ακαδημίες μας και ανυπομονούμε. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις προεργασίες για την σεζόν που έρχεται. Ξεκινάμε στις 4 Σεπτεμβρίου πρώτα ο Θεός! Οι προπονητές μου δεν κρατιούνται φέτος, έχουν τρομερή διάθεση και αυτό συμβαίνει, γιατί υπάρχει μεγάλη ηρεμία και πάρα πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας».

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σταδιακή άνοδο του τμήματος που διεκδικεί και παίρνει μετάλλια σε πολλά από τα αθλήματα. Πώς έφτασε ο ΠΑΟΚ να είναι και πάλι διεκδικητής της κορυφής;

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος Σύλλογος και πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή. Εκεί ανήκει. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο, θέλει συνεχή αγώνα και ειδικά σε ένα άθλημα όπως ο στίβος, που είμαστε περίπου 250-300 σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Ο ανταγωνισμός όπως αντιλαμβάνεστε είναι τεράστιος.

Δεν μπορούμε πάντα να είμαστε στην κορυφή, αλλά αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίζουμε να παλεύουμε αδιάκοπα για τη φανέλα μας, ο καθένας μας από τη δική του πλευρά. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες.

Όλοι καταβάλλουμε μεγάλο κόπο, ευτυχώς έχοντας δίπλα μας και τη Διοίκηση την οποία ευχαριστούμε. Οι επιτυχίες σαφώς μας γεμίζουν περηφάνια, αλλά δεν επαναπαυόμαστε, απεναντίας παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε ένα αξιοπρεπές έργο».

Γιατί να εγγραφεί ένα παιδί στις ακαδημίες στίβου του ΠΑΟΚ;

«Στο Τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ δεν περιοριζόμαστε και δεν αρκούμαστε μόνο στο τυπικό μέρος ενός αθλητικού σωματείου, δηλαδή στις προπονήσεις και στους αγώνες. Κάνουμε κι άλλες δράσεις εναλλακτικές, για να έχουν ενδιαφέρον τα παιδιά.

Ειδικά για τη χρονιά που έρχεται, όπως σας είπα και παραπάνω έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία και την προεργασία. Και θα έχουμε πάρα πολλές εκπλήξεις από Σεπτέμβρη που δεν έχουν ξαναγίνει στο Τμήμα Στίβου! Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα και είμαι κι εγώ ενθουσιασμένη και ανυπόμονη!»

Τέλος, η Τάνια Κεραμιδά μίλησε για το δικό της μέλλον ως αθλήτρια, αλλά και για το μέλλον της:

«Το ότι εκτός από Έφορος του Τμήματος Στίβου είμαι νυν αθλήτρια και η ίδια, είναι κάτι το οποίο κάνω συνειδητά. Ένας βασικός λόγος που ασχολούμαι με αυτό, είναι ότι θέλω τα παιδιά όταν τους έρχεται μια δυσκολία στον αθλητισμό ή στη ζωή τους και απογοητεύονται, να φέρνουν στο μυαλό ότι ακόμα και ένας άνθρωπος με τόσα θέματα υγείας, δεν τα παράτησε ποτέ.

Η ζωή είναι μια μάχη αδιάκοπη κι αν όλα ήτανε τέλεια, θα ήταν πολύ μονότονη. Πρέπει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη γιατί η ζωή είναι ένα τεράστιο δώρο και δεν πρέπει να τα παρατάμε, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Κάθε τι, ακόμα και τα πολύ άσχημα είναι τρομερά μαθήματα για τη συνέχεια της πορείας μας. Τα σχέδια μου λοιπόν ως αθλήτρια είναι πρωτίστως να έχω υγεία, γιατί αυτό το κομμάτι για μένα είναι αρκετά περιπετειώδες και από εκεί και πέρα ο ξεκάθαρος στόχος μου είναι η συμμετοχή μου στην Παραολυμπιάδα στο Παρίσι τη χρονιά που έρχεται, με ενδιάμεσους σταθμούς δύο συμμετοχές σε δυνατά Διεθνή Grand Prix και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ιαπωνία το Μάιο. Ο Θεός να μας δίνει υγεία για να κάνουμε προπόνηση και μακάρι να τα καταφέρουμε!»

Ποδόσφαιρο

Επετειακή φανέλα για τον αρχηγό!

Μάνος Τσαλγατίδης
09.05.2025 14:05

All in του ΠΑΟΚ για τη νίκη!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
09.05.2025 13:59

Έρχεται για το αντίο του Βιεϊρίνια ο Σάντος!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
09.05.2025 13:42

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Βιεϊρίνια

Όλγα Χιονίδου
09.05.2025 13:45

Ο Zile είναι το πρόσωπο-κλειδί των Play off

Όλγα Χιονίδου
09.05.2025 12:53

«H πρόθεση του Κωνσταντέλια για τον ΠΑΟΚ»

Όλγα Χιονίδου
09.05.2025 12:11

Μπάσκετ

Η ιστορία μιας «τρελής» ευρωπαϊκής πορείας (pics)

Όλγα Χιονίδου
09.05.2025 13:50

Η Μύκονος στην Α1 μπάσκετ! (vids)

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 09:26

Το οικογενειακό δείπνο του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
08.05.2025 21:25

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την βράβευση από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Πάνος Γεωργογιάννης
08.05.2025 18:13

Τριλυράκης για Καντσελιέρι: «Μαέστρο ευχαριστούμε» (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
08.05.2025 17:36

«Διέλυσαν» τον Άρη οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Βαφειάδης
08.05.2025 15:45

Αντίπαλοι

Τελειώνει τον Μπρούνο Άλβες ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 21:54

Το αδιανόητο παιχνίδι του Ρέι κόντρα στον ΠΑΟΚ (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 14:38

Ηλιόπουλος: «Αλίμονο αν δεν πάω στην Τούμπα»

Γιάννης Σωτηρίου
06.05.2025 13:58

Πέρασε από την Λαμία ο Λεβαδειακός (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
05.05.2025 22:22

Μαλεζάς: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

Πάνος Γεωργογιάννης
05.05.2025 21:50

Χαμένη η Καλλιθέα – Τρίποντο παραμονής για Πανσερραϊκό (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
05.05.2025 20:08
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Θέλει «πακέτο» από τη Λίβερπουλ η Αλ Χιλάλ
09.05.2025 14:25
Επετειακή φανέλα για τον αρχηγό!
09.05.2025 14:05
All in του ΠΑΟΚ για τη νίκη!
09.05.2025 13:59
Έρχεται για το αντίο του Βιεϊρίνια ο Σάντος!
09.05.2025 13:42
Η ιστορία μιας «τρελής» ευρωπαϊκής πορείας (pics)
09.05.2025 13:50

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο… κανονικός ΠΑΟΚ το έφερε στα μέτρα του

Κώστας Βασιλόπουλος
29.04.2025 14:13
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Δε γινόταν να μην κερδίσει αυτό το ματς

Θόδωρος Χαστάς
28.04.2025 23:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?