Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το INPAOK (δείτε ΕΔΩ), τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/8) οπαδοί της Μπεϊτάρ είχαν ως στόχο να μεταβούν έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ στην Ιερουσαλήμ έχοντας μαζί τους πυροτεχνήματα, με στόχο να ενοχλήσουν την αποστολή των «ασπρόμαυρων».
Μάλιστα, παρότι έφτασαν σε σχετικά κοντινή απόσταση (περίπου στις 2:30 μμ.μ) δεν κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους, αφού… η φασαρία τους δεν έγινε αντιληπτή από την αποστολή του Δικεφάλου. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή από την αστυνομία. Μάλιστα, υπήρξε και μίνι καταδίωξη, καθώς η τριάδα των οπάδών της Μπεϊτάρ μόλις αντιλήφθηκε τις αστυνομικές δυνάμεις θέλησε να διαφύγει.
Πριν από λίγο μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο με τους οπαδούς της Μπεϊτάρ να ανάβουν δεκάδες πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο ΠΑΟΚ:
⚽️ Plusieurs supporters du Beitar Jérusalem ? ont été arrêtés par la police pour avoir allumé cette nuit des feux d’artifices près de l’hôtel des joueurs du PAOK ?? afin de perturber leur sommeil avant la rencontre de Conference League ?? de ce soir. https://t.co/ccjmgSR0WU pic.twitter.com/WuVaP1iso8
— ERETZ Sport (@EretzSport) August 3, 2023