inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Αντίπαλοι

Διαρροή- Μνημείο από Ολυμπιακό!

Ξέχασαν τον Όσκαρ Γκαρθία οι «ερυθρόλευκοι»

Γιάννης Σωτηρίου
23.10.2023 13:27
Share
SHARE

Το «σίριαλ» για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός συνεχίζεται, με τους «ερυθρόλευκους» να εκδίδουν μια διαρροή- μνημείο για την κροτίδα στον Χουανκάρ, στην οποία ουσιαστικά εκθέτει τον… Όσκαρ Γκαρθία!

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ισχυρίζονται ότι είναι το «πρώτο ντέρμπι της ιστορίας που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματισμό ή πραγματικό γεγονός» (!!!) και πως ο Χουάνκαρ διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική- χορηγό του Παναθηναϊκού!

Αλήθεια, ξέχασαν πριν από λίγα χρόνια που μεταφέρθηκε ο τραυματίας για… Όσκαρ, εκείνο το βράδυ που ο Ολυμπιακός το έσκασε από την Τούμπα;

Η διαρροή του Ολυμπιακού:

Θέση πήραν οι «ερυθρόλευκοι» για τα όσα έγιναν χθες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκαθαρίζουν για όσα είδαμε το βράδυ της Κυριακής, τα εξής:

– Στο 4’ του β’ ημιχρόνου του χθεσινοβραδινού αγώνα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού αιτιάται μετά από αναφερόμενη έκρηξη κροτίδας αιφνίδια μερική απώλεια ακοής αριστερά. Ενώ κατά την πρώτη κλινική και δυσχερή εκτίμηση στο γήπεδο ανέφερε ζάλη και διαταραχή ακοής αριστερά μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 60’ λεπτών παρουσίασε σαφή βελτίωση η κλινική εικόνα με βελτίωση της ακοής ( « ακούω το ίδιο τόσο αριστερά όσο και δεξιά») ενώ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συνέχιζε να αναφέρει το υποκειμενικό σύμπτωμα της ζάλης που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει! Σαφώς και δεν υπήρξε σωματική βλάβη λόγω πλήξης, από κάποιο αντικείμενο

– Η ομάδα του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με δική της βούληση όπως ακριβώς περιγράφει και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Φ. Α. Και γι’ αυτό δεν συνεχίστηκε το ματς.

– Ο γιατρός του αγώνα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κλινικό εύρημα που να μην επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίσει αλλά ο ίδιος λέει ότι ζαλίζεται και η ομάδα του ζητάει να πάει ο παίκτης στο νοσοκομείο. Μάλιστα ενώ υπήρχε ασθενοφόρο που θα μπορούσε να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή σε ένα λεπτό σε ένα οργανωμένο Νοσοκομείο όπως το Μετροπολιταν στο Νέο Φάληρο ή το κρατικό Τζάνειο στη Νίκαια οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού απαίτησαν να τον διακομίσουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της αρεσκείας τους και συγκεκριμένα το Υγεία που εδρεύει στο… Μαρούσι Αττικής και όλως τυχαίως ειναι χορηγός του ΠΑΟ. Ασθενοφόρο καλείται σε επείγοντα περιστατικά. Αν είναι επείγον πώς δεν επιλέγονται νοσοκομεία σε απόσταση 1-5 λεπτών και επιλέγεται νοσοκομείο 1 ώρα μακριά από το γήπεδο; Η απάντηση είναι προφανής.

– Αν μιλάμε λοιπόν για ακουστικό τραύμα από κρότο με ένταση ήχου μεγαλύτερη των 150db και διαρκείας περίπου λιγότερο από 3ms ( κατά κανόνα 0,4-1,5ms) τότε επιστημονικά μιλάμε για κάτι που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη αντιμετώπιση αφού υπάρχει καλή αυτόματη αποκατάσταση της οποιασδήποτε βλάβης. Αυτό το είδος του τραύματος μάλιστα φαίνεται να αφορά πολλές φορές ειδικές κατηγορίες όπως: Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Κυνηγούς και δασολόγους (όπλα, πολυβόλο, πιστόλια, αυτόματα πιστόλια, πιστόλια αφετών), πιστόλια άμυνας (6 mm πιστόλια εκφοβισμού), παιχνίδια-πιστόλια για παιδιά (>100 dB) χωρίς ουσιαστικά όμως να επηρεάζεται η εργασία τους ή η δραστηριότητα τους. Και να σημειωθεί ότι αυτές οι κατηγορίες μένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτεθειμένοι σε ήχους μεγάλης έντασης και όχι όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε προκύπτει από κάπου ότι αν ένας παίκτης έχει πονόδοντο ή κακή ακοή προσωρινά δεν μπορεί να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα!

– Και επειδή ακούμε για πληροφορίες στον Τύπο που διοχετεύονται για να αλλάξουν την κοινή γνώμη: Στο Θεραπευτήριο Υγεία υπεβλήθη σε όλο τον κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο ( CT scan) ενώ υπεβλήθη στην πλέον ειδική και παθογνωμονική εξέταση τα ακουστικά προκλητά δυναμικά που αποτελούν σήμερα την πιο αξιόπιστη μέθοδο αντικειμενικής εκτίμησης της ακουστικής λειτουργίας, που χρησιμοποιείται. Η διαγνωστική αξία της μεθόδου, οφείλεται στη μεγάλη ευαισθησία και ειδικότητα που διαθέτει για την αντικειμενική εκτίμηση της ανατομικής και λειτουργικής ακεραιότητας του ακουστικού συστήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την εξέταση δεν υπάρχει ιδιαίτερη παθολογία ούτε ιδιαίτερη μεγάλη διαφορά συγκριτικής ακουστικής ικανότητας στα δυο ώτα και σύμφωνα με την ειδικό που έκανε την εξέταση θα μπορούσε να εξέλθει ο Juankar για την οικία του με οδηγίες!!! Μήπως τελικά γίνεται πολύς ντόρος για ένα όχι τόσο μεγάλο πρόβλημα γνωρίζοντας επίσης όλοι ότι ζούμε σε ένα σύγχρονο κόσμο που χρησιμοποιούμε συνεχώς ακουστικά, Air pods ή ακούμε δυνατά μουσική (ηχεία) που επιστημονικά τεκμηριώνεται η επίδραση όλων αυτών στην ακοή μας. Και μιλάμε για ένα χώρο όπως το γήπεδο με τεράστια ακουστική επιβάρυνση λόγω ήχων. Οποιοσδήποτε άνθρωπος που ήταν στο γήπεδο χθες αν έκανε ακουόραμα μετά το ματς θα είχε προφανώς μια επιβάρυνση. Ας σοβαρευτούμε…

– Η σημερινή ανάρτηση του γιατρού του αγώνα δικαιώνει απόλυτα τις καταγγελίες του κ. Μαρινάκη on camera ότι υπήρξαν απειλές εναντίον του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Όλα αυτά προκλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τα όσα απαράδεκτα και ψευδή ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την αλήθεια.

– Είναι το πρώτο ντέρμπι στην Ιστορία που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς πραγματικό γεγονός (πχ επεισόδια) καταγεγραμμένα από τους αξιωματούχους!

– Σε απλά ελληνικά αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε φύγει από το γήπεδο στο 49’ γιατί αυτό ήθελε, ο διαιτητής θα συνέχιζε κανονικά τον αγώνα! Τόσο απλά!

– Ο ίδιος ο διαιτητής Μαρέσκα εξερράγη στα αποδυτήρια όταν δυο ώρες μετά τη διακοπή οι άνθρωποι του ΠΑΟ είπαν «εμείς δεν έχουμε θέμα να συνεχίσουμε». Ο διαιτητής τους είπε σε υψηλούς τόνους: «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; 2 ώρες μετά;».

– Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν τη δεύτερη εξέταση του Χουάνκαρ 60’ μετά το περιστατικό, σχεδόν σε 30’ από το περιστατικό είχε ήδη έρθει delivery με… πίτσες στα αποδυτήρια και οι παίκτες έτρωγαν σα να είχε ήδη διακοπεί το ματς την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στο γήπεδο και έκαναν ζέσταμα για να παίξουν!

– ο Γιατρός δεν είπε ποτέ ότι ο παίκτης πρέπει να πάει στο νοσοκομείο όπως απαιτεί ο κανονισμός. Η ομάδα του το αποφάσισε (μάλιστα ο παίκτης έφυγε για το νοσοκομείο στις 23:00 και κάτι, όταν ήδη είχε γίνει γνωστό ότι ο διαιτητής ζήτησε κατηγορηματική θέση από το Γιατρό ενώπιον του Παναθηναϊκού- άρα σκόπιμα τον έδιωξαν).

– ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: Ο διαιτητής δεν διέκοψε ΠΟΤΕ το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού. Πρώτα διέκοψε επειδή ο Παναθηναϊκός έφυγε στα αποδυτήρια χωρίς εντολή δική του και μετά – στο τέλος διέκοψε οριστικά λόγω παρέλευσης του χρόνου καθώς είχαμε πάνω από 2 ώρες προσωρινή διακοπή. Άρα για λόγους πρακτικούς όχι λόγω του τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο

Η Θέλτα ετοιμάζεται για «μαγική νύχτα» με τον ΠΑΟΚ!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 15:18

Οριστικά με κόσμο το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 14:56

Οριστικό: Αλλαγή για τον… τηλεοπτικό ΠΑΟΚ Β!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 14:34

Πάει για αλλαγή το ΠΑΟΚ Β- Αναγέννηση!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 13:44

O φετινός Παναιτωλικός είναι… άλλος

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 13:32

Πάει για κεκλεισμένων το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 13:03

Μπάσκετ

ΠΑΟΚ: «Η πρώτη πρόκληση της νέας σεζόν!»

Όλγα Χιονίδου
18.09.2025 15:40

Ο Μυστακίδης και οι άμεσες βελτιώσεις στο Παλατάκι

Όλγα Χιονίδου
18.09.2025 13:48

Μπράουν: «Να είμαστε έτοιμοι και με σωστή νοοτροπία»

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 19:15

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του BCL

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 17:07

Οι οδηγίες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με Ντέρμπι

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 16:12

Βρήκαν τηλεοπτική «στέγη» τα προκριματικά του BCL

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 15:37

Αντίπαλοι

Η Θέλτα ετοιμάζεται για «μαγική νύχτα» με τον ΠΑΟΚ!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 15:18

Οριστικά με κόσμο το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 14:56

O φετινός Παναιτωλικός είναι… άλλος

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 13:32

Πάει για κεκλεισμένων το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 13:03

Ο απρόβλεπτος Παναιτωλικός και το σερί… διπλών

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 11:18

Τι είπε ο Παπαδόπουλος για τον Φίλων μετά τον ΠΑΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 08:45
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ: «Η πρώτη πρόκληση της νέας σεζόν!»
18.09.2025 15:40
Η Θέλτα ετοιμάζεται για «μαγική νύχτα» με τον ΠΑΟΚ!
18.09.2025 15:18
Οριστικά με κόσμο το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
18.09.2025 14:56
Οριστικό: Αλλαγή για τον… τηλεοπτικό ΠΑΟΚ Β!
18.09.2025 14:34
Ο νέος μεγάλος χορηγός του ΑΣ ΠΑΟΚ
18.09.2025 15:29

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Οι σφαλιάρες χρειάζονται, οι μπουνιές αφήνουν σημάδια…

Θόδωρος Χαστάς
18.09.2025 13:46
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Η φετινή διαφορά φαίνεται στον… Λόβρεν!

Σωτήρης Μήλιος
16.09.2025 00:02
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Τα έκανε όλα σωστά εκτός από ένα

Θόδωρος Χαστάς
16.09.2025 07:56
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Όταν η ΕΠΟ δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις…

Κώστας Βασιλόπουλος
06.09.2025 08:41
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Με αυτό το… πλευρό να κοιμάται

Θόδωρος Χαστάς
01.09.2025 01:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ηρεμία του!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.09.2025 22:00

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?