inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Λουτσέσκου: «Ήρθαμε να δώσουμε μάχη»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.11.2023 11:14
Share
SHARE

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Άιντραχτ μίλησε για την μάχη που θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρωτιά του ομίλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το πόσο επηρεάζει η απουσία του Μπάμπα: «Οι τραυματισμοί είναι μέρος της ζωής μας και του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει ποτέ να διαμαρτυρόμαστε και δεν διαμαρτύρομαι για τους τραυματισμούς. Είμαστε εδώ για να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα μέσα από το γκρουπ. Αυτά τα γεγονότα μας δίνουν την ευκαιρία να δoύμε και άλλους παίκτες. Έχουμε πολύ καλό υλικό, έχουν παίξει 17-18 παίκτες σε 21 με 22 ματς και αυτό σημαίνει ότι έχουν παίξει περισσότερα από 10 παιχνίδια. Έχουμε βρει ήδη αρκετές λύσεις. Με σερί ματς που κάναμε rotation από παιχνίδι σε παιχνίδι και πρέπει να βρούμε λύσεις και πάλι, όπως το έχουμε κάνει ήδη στην σεζόν».

Για την στρατηγική της ομάδας στο ματς και για την παρουσία του Μάρκος Αντόνιο στην αποστολή: «Για έναν μήνα με ρωτάτε για τον Μάρκος Αντόνιο, αν είναι έτοιμος και πότε θα είναι μαζί μας, οπότε τον φέραμε εδώ για να δείτε ότι είναι καλά και υπάρχει στο ρόστερ. Τα χαρακτηριστικά του μας κάνουν πιο γρήγορους στο γήπεδο, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε όλους τους τομείς. Είναι ένας παίκτης και μόνος του και με την ομάδα, για να βρει ρυθμό, για να δυναμώσει στις μονομαχίες. Όπως σας έχω πει την τελευταία φορά, σκέφτομαι ότι είναι μια φανταστική μεταγραφή για εμάς αλλά για τον Γενάρη. Αν έρθει πιο πριν οτιδήποτε άλλο από τον Μάρκος, είναι καλοδεχούμενο και σημαντικό για εμάς.

Όσον αφορά για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο από την ημέρα που άλλαξε ο κανονισμός των αλλαγών και έχουν γίνει πέντε σε κάθε ματς. Μπορούν να αλλάξουν οι δυναμικές που διαμορφώνονται στο ματς με πέντε αλλαγές. Θα παίξουμε για μια νέα πρόκριση, δηλαδή για την πρώτη θέση, έχουμε πάρει ήδη μια άλλη πρόκριση όντας και μαθηματικά στην δυάδα. Η Άιντραχτ είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα, παίζει στο πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο, ήρθαμε εδώ για να δώσουμε την μάχη μας και να πάρουμε την πρόκριση από την πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, ακόμα και να παίξουμε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Μετά το πρώτο ματς και την ήττα τους στην Τούμπα μας λαμβάνουν περισσότερο υπόψη, εμείς θέλουμε την πρόκριση και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Είναι σημαντικό και το πως αρχίσουμε το ματς αλλά και το πως θα τελειώσουμε».

Για το αν τον προβληματίζει η φόρμα της Άιντραχτ, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα είναι στο γήπεδο και για το πρώτο άριστο ματς τακτικά στην Τούμπα: «Έχασε η Αιντραχτ το Σάββατο, οπότε το θέμα την φόρμα δεν είναι τόσο λογικό. Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να βλέπεις τόσο τους αριθμούς και αυτό που μπορώ να πω ότι πλέον γνωριζόμαστε καλύτερα οι δυο ομάδες. Το παιχνίδι στην Τούμπα ήταν ένα παιχνίδι αντιδράσεων, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ποτέ και η νίκη ήρθε στα τελευταία λεπτά.

Είναι η αλήθεια ότι θα είναι ένα τεράστιο βήμα για εμάς μια νίκη εδώ στην Γερμανία. Ήδη έχουμε περάσει απλά θα παίξουμε για μια νέα πρόκριση απέναντι στην Άιντραχτ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα έχουμε πολύ μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας, είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε δύσκολες ατμόσφαιρες ειδικά στα ματς της Αθήνας, αλλά θα έχουμε και εμείς τον κόσμο μας».

Για την προσαρμογή του Ντεσπόντοφ και το αν περιμένει περισσότερα: «Γνωρίζει πολύ καλά τι γνώμη μου για αυτόν. Ξέρει πόσο τον αγαπάω και πόσο σημαντικός παίκτης είναι, με το να σκοράρει με τον πασάρει και να έχει κρύο μυαλό όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Είναι ένας παίκτης 100% για την ομάδα και του αρέσει να παίζει για το σύνολο. Πλέον είμαστε ένα πιο δυνατό σύνολο με διαφορετική κατανόηση των καταστάσεων. Όχι μόνο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι μια διαφορά ότι έχουμε παίκτες, όχι μόνο τον Κιρίλ, που καταλαβαίνουν καλύτερα τι θέλουμε από αυτούς. Γνωρίζει τι περιμένω από αυτόν, ότι θέλω να είναι πιο aggressive στις μονομαχίες, οπότε παλεύει με αυτόν και ξέρει τι χρειάζεται να βελτιώσει».

Για την μεγάλη εικόνα της ομάδας από το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν θέλω να απαντήσω κάτι για αυτό, γιατί προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι μόνο αυτό το ματς. Γνωρίζω ότι είμαστε αήττητοι στην Ευρώπη, αλλά… ΟΚ, είμαστε αήττητοι. Είναι ένα άλλο παιχνίδι με την Αιντραχτ, πρέπει να είμαστε 150% προετοιμασμένοι, με καλή ψυχολογία, με πίστη για να μπορούμε να αντιδράσουμε σε κάθε φάση, να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητα μας, να ελέγξουμε το ματς. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα και διαβάζουμε τις καταστάσεις που θα υπάρχουν στο ματς.

Είμαι συγκεντρωμένο στο επόμενο ματς, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι είμαστε αήττητοι. Είμαι ικανοποιημένος με την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα γιατί αρχίσαμε με πολύ μεγάλη πίεση και πολλά προβλήματα. Το καλοκαίρι δεν πίστευαν πολλοί ότι μπορούμε να φτάσουμε εδώ, αλλά με πολύ δουλειά φτάσαμε εδώ και πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί αυτός είναι ο δρόμος, να κοιτάμε μόνο μπροστά. Ο αγώνας είναι ένας αγώνας μεγάλων απαιτήσεων και πρέπει να θυσιαστούμε για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Ποδόσφαιρο

Βασιλόπουλος: «Στους ποδοσφαιρικούς κολοσσούς του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια»

Πάνος Γεωργογιάννης
13.05.2025 00:02

Βιεϊρίνια σε Ν. Σαββίδη: «Σε ευχαριστώ για όλα» (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 23:12

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Προπονήθηκαν στην Τούμπα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:40

Μαντί σε Βιεϊρίνια: «Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων»

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:21

Σαμάτα: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:03

Μπάσκετ

Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ!

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 23:46

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε δυναμικά!» (pics-video)

Δημήτρης Βαφειάδης
12.05.2025 17:46

Στον «αέρα» τα διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
12.05.2025 16:26

Μπάρτλεϊ: «Μίλησα με τον πρόεδρο, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Όλγα Χιονίδου
12.05.2025 12:05

Παπαδάκης: «Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου» (pics)

Όλγα Χιονίδου
11.05.2025 15:55

More life Σαβάρ!

Εύα Σαράντη
11.05.2025 14:25

Αντίπαλοι

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Σε εξέλιξη η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 19:58

Αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 13:38

Αλητείες των παικτών της ΑΕΚ στην Τούμπα! (videos)

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 22:09

Στην Τούμπα ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 19:58

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από την ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 19:22
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Βασιλόπουλος: «Στους ποδοσφαιρικούς κολοσσούς του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια»
13.05.2025 00:02
Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ!
12.05.2025 23:46
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η σεζόν για Βινίσιους και Βάσκεθ
12.05.2025 23:28
Βιεϊρίνια σε Ν. Σαββίδη: «Σε ευχαριστώ για όλα» (pic)
12.05.2025 23:12
Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα
12.05.2025 22:57

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
12.05.2025 00:13
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?