inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Μπάσκετ

«Πέταξε» ακόμη μία ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία ήττα για τον Δικέφαλο, που έχασε από τον Κολοσσό

Όλγα Χιονίδου
10.03.2024 22:57
Share
SHARE

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο διαδέχθηκε ένα κακό στη Ρόδο, όπου ο ΠΑΟΚ mateco γνώρισε την ήττα από τον Κολοσσό με 95-79 για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό εκτυλίχθηκε στη Ρόδο, με τον Δικέφαλο να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά να κάνει βιαστικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας την ευκαιρία στον Κολοσσό να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Στάθη Νεραντζάκη έκαναν πολλά λάθη και έδωσαν δικαίωμα στον Κολοσσό και τον Τάιλερ Πόλεϊ να τους «τιμωρήσει», φτάνοντας ακόμα και στο +20.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «μαζέψουν» τη διαφορά, αλλά ήταν πλέον αργά. Ξεχώρισε ο Έλβαρ Φρίντρικσον, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, τρία ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο 8-12, χάνοντας ακόμη μία ευκαιρία για να μπουν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

«Ορεξάτος» μπήκε στο παρκέ ο ΠΑΟΚ

Ο Στάθης Νεραντζάκης επέλεξε τους Φρίντρικσον, Τάουνς, Σχίζας, Μαργαρίτης και ΜακΝίς ως την αρχική πεντάδα του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλάθι του Σίτου στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή, λόγω προβλήματος στον ηλεκτρονικό πίνακα.

Ο ΜακΝίς πέτυχε το πρώτο καλάθι για τους φιλοξενούμενους, καρφώνοντας και οδηγώντας το παιχνίδι σε ισοπαλία (2-2), μετά από δύο αγωνιστικά λεπτά. Αρκετά άστοχες ήταν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του ματς, με τον Πόλεϊ, όμως, να σκοράρει δύο φορές, δίνοντας προβάδισμα τριών πόντων (6-3) στους Ροδίτες.

Στα μισά της πρώτης περιόδου ο Δικέφαλος είχε μειώσει σε 8-5, με τον Άλστον να σκοράρει στον αιφνιδιασμό. Ο Έλβαρ Φρίντρικσον με πέντε διαδοχικούς πόντους, έφερε ξανά το παιχνίδια στα ίσα (10-10) τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ένα ακόμη τρίποντο πέτυχε στη συνέχεια ο Δικέφαλος, αυτή τη φορά με τον Μίχαλ Μίχαλακ, που έδωσε προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς (10-13).

Τα τρίποντα συνεχίστηκαν, με τον Κολοσσό να βρίσκει το πρώτο εύστοχο σουτ του από μακριά με τον Τάιλερ Πόλεϊ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ευστόχησε και ο Σωτήρης Μπιλλής για το 16-13.

Με βολές του Μίχαλακ ο ΠΑΟΚ mateco πήρε ξανά το προβάδισμα, ωστόσο δεν κράτησε για πολύ αυτό, αφού ο Μπραϊκοβιτς κάρφωσε (18-17) 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Γκάουντλοκ ευστόχησε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, διαμορφώνοντας το 20-19 του πρώτου μέρους.

Βρέθηκε στο -8 αλλά επέστρεψε στο ματς

Στο +6 βρέθηκε ο Κολοσσός μετά από ένα λεπτό στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς σκόραραν οι Μπραϊκοβιτς και Κολοβέρος (25-19). Η διαφορά έφτασε στους οκτώ (27-22) με τον Μπραϊκοβιτς να είναι καθοριστικός στο παιχνίδι των γηπεδούχων. Με έμμεσο τρίποντο του Μαργαρίτη και καλάθι του Ουίλιαμς, ο Δικέφαλος μείωσε στους τρεις (27-24) 6.5 λεπτά πριν το ημίχρονο.

Ο Γκάουντλοκ βρήκε τρίποντο στον αιφνιδιασμό, ενώ ο Μαργαρίτης μείωσε ξανά στους τέσσερις (30-26) στα μισά περίπου της δεύτερης περιόδου. Με σουτ μέσης απόστασης ο Τάουνς μείωσε τη διαφορά στον πόντο, αλλά ο Περάντες με τρίποντο έδωσε προβάδισμα τεσσάρων πόντων (34-30). Με συναπτά καλάθια του ΜακΝίς ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε και πάλι δύο λεπτά πριν το ημίχρονο (34-34), κάνοντας το ματς ντέρμπι.

Τρελό ρυθμό πήρε το παιχνίδι στα τελευταία δύο λεπτά, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν εκατέρωθεν. Ο γρήγορος ρυθμός ευνόησε τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι βρέθηκαν στο +4 (43-47), εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Κολοσσού. Με δύο βολές του Κολοβέρου διαμορφώθηκε το 45-47 του πρώτου ημιχρόνου.

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στα ριμπάουντ, έχοντας 21 έναντι 14 των γηπεδούχων. Στα πρώτα 20 λεπτά το σύνολο του κόουτς Νεραντζάκη σκόραρε με 59% στο δίποντο και 42% στο τρίποντο, τη στιγμή που η ομάδα του Σεγκούρα είχε 57% και 41% αντίστοιχα.

Νέα… κατάρρευση στην τρίτη περίοδο για τον Δικέφαλο

Με τρία γρήγορα καλάθια ο Κολοσσός βρέθηκε στο +4 (51-47), με τους Ουτόμι, Μπραϊκοβιτς και Γκάουντλοκ. Από πλευράς φιλοξενούμενων το πρώτο καλάθι πέτυχε ο Τάουνς δύο λεπτά, μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Το αντιαθλητικό του Τσαϊρέλη, έδωσε νέες βολές στον Κολοσσό, που έφτασε στο +6 (55-49), με τον Δικέφαλο να μην έχει μπει καλά στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας λάθη και στα δύο μέρη του παρκέ. Μέσα σε δύο λεπτά οι Ροδίτες έτρεξαν σερί 12-2 (57-49) αναγκάζοντας τον κόουτς Νεραντζάκη να πάρει τάιμ άουτ.

Ο Τάιλερ Πόλερ έκανε απίστευτα πράγματα σε άμυνα και επίθεση, επεκτείνοντας το σερί στο 21-2. Ο ΠΑΟΚ mateco έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει στην επιθετική ορμή των γηπεδούχων, οι οποίοι βρίσκονταν στο +17, διαβάζοντας άψογα το παιχνίδι του Δικεφάλου, χτυπώντας στις αδυναμίες του.

Με καλάθι του Τάουνς και τρίποντο του Ουίλιαμς, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 15 (69-54) 2.5 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Τσαϊρέλης αποβλήθηκε με τεχνική ποινή, ενώ απών ήταν και ο Άλστον λόγω τραυματισμού. Ο Κολοσσός βρήκε λύσεις στην επίθεση με τον Περάντες, φτάνοντας τη διαφορά στους 18 (79-61). Το 79-62 της τρίτης περιόδου δεν άφησε μεγάλες ελπίδες στον ΠΑΟΚ για να κάνει την ανατροπή.

Προσπάθησε να «μαζέψει» τη διαφορά αλλά έμεινε χωρίς ψηλούς

Η διαφορά έφτασε στους 20 (82-62) με διαδοχικούς πόντους του Κολοβέρου. Με ένα καλό σερί, ο Δικέφαλος μείωσε τη διαφορά στους 11 (82-71) μετά από τρία αγωνιστικά λεπτά στην τέταρτη περίοδο.

Ο Στάθης Νεραντζάκης δεν είχε πολλές επιλογές στους ψηλούς, μετά και την αποβολή του ΜακΝίς 6.5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και πλέον οι Θεσσαλονικείς έψαχναν ένα… θαύμα στα τελευταία λεπτά.

Μαργαρίτης και Σχίζας «πάλεψαν» για να κρατήσουν τον Δικέφαλο μέσα στο παιχνίδι, σκοράροντας διαδοχικά, μειώνοντας τη διαφορά στους δέκα (85-75) στα μισά της τέταρτης περιόδου.

Ο Γκάουντλοκ «τελείωσε» τον ΠΑΟΚ mateco με τρίποντο τρία λεπτά πριν το φινάλε, φτάνοντας τον Κολοσσό στο +16 και πάλι (91-75). Διαδικαστικά ήταν τα τελευταία λεπτά, με τον Κολοσσό να «μάχεται» για τη διαφορά των πόντων. Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε με σκορ 95-79.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 17 Μαρτίου, όταν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι.

Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ: 95-79

Αρχική πεντάδα αγώνα: Φρίντρικσον, Τάουνς, Σχίζας, Μαργαρίτης, ΜακΝίς

Επιμέρους σκορ ανά περίοδο:

1η: 20-19
2η: 25-28
3η: 34-15
4η: 16-17

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 45-47, 79-62, 95-79

Διαιτητές: Τσιμπούρης, Τηγάνης, Μαρινάκης

Τα στατικά τους ματς:

 

Ποδόσφαιρο

Ποιος ξεχώρισε τον Απρίλιο και τον Μάιο;

Πάνος Γεωργογιάννης
14.05.2025 18:27

Στροφή… ελληνικά για τον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
14.05.2025 17:50

Ήττα-αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
14.05.2025 17:32

Live Stream: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Παράταση)

Δημήτρης Βαφειάδης
14.05.2025 17:27

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

Παναγιώτης Κυρικλίδης
14.05.2025 17:03

«Ανάσες» για Λουτσέσκου

Παναγιώτης Κυρικλίδης
14.05.2025 17:02

Μπάσκετ

Θα παίξει εντός στη Θεσσαλονίκη η Παρτιζάν;

Παναγιώτης Κυρικλίδης
14.05.2025 15:17

Το πρόγραμμα της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 11:43

Παράθυρο παραμονής από Ρέινολντς μέσω Καντσελιέρι

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 10:00

Μνηστήρας από Ιταλία για Καντσελιέρι

Μάνος Τσαλγατίδης
14.05.2025 09:38

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σας περιμένουμε δίπλα μας!» (video)

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 19:55

«Η Άλμπα ενδιαφέρεται για τον Καντσελιέρι»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 19:21

Αντίπαλοι

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βιτόρια

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 18:39

Και επίσημα τέλος ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 18:17

«Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 10:59

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Σε εξέλιξη η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 19:58

Αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 13:38
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Η Ρεάλ κινδυνεύει να χάσει ματς στα χαρτιά!
14.05.2025 18:51
Ποιος ξεχώρισε τον Απρίλιο και τον Μάιο;
14.05.2025 18:27
Λεβερκούζεν: Σκέφτεται Τεν Χαγκ για… αντί-Αλόνσο
14.05.2025 18:11
Στροφή… ελληνικά για τον ΠΑΟΚ
14.05.2025 17:50
Ήττα-αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ
14.05.2025 17:32

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
13.05.2025 22:47
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?