inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Μπάσκετ

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ: Διπλό ουσίας στην Καρδίτσα

Ο Δικέφαλος κέρδισε και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Final-8

Όλγα Χιονίδου
21.12.2024 23:22
Share
SHARE

Σπουδαία νίκη πήρε το απόγευμα του Σαββάτου (21/12) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος επικράτησε με 81-84 επί την Καρδίτσας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της GBL.

Το σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι έλεγχε πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης, παίζοντας καλή άμυνα και βρίσκοντας σημαντικά καλάθια στην επίθεση, κατάφερε να πάρει την έκτη φετινή του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο! Με αυτή τη νίκη οι Θεσσαλονικείς «κλείδωσαν» το εισιτήριο για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τους «ασπρόμαυρους» ξεχώρισαν οι Μπάρτλεϊ (23 π.) και Ρέινολντς (13 π.), βάζοντας το λιθαράκι τους ώστε να αναρριχηθεί ο Δικέφαλος στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας πλέον ρεκόρ 6-5.

Επόμενο «ραντεβού» στο Παλατάκι απέναντι στο Περιστέρι για το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Δυναμική εκκίνηση ο ΠΑΟΚ, ισορρόπησε ο ΑΣΚ

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι επέλεξε τους Ρέινολντς, Μπάρτλεϊ, Περσίδης, Κρούζερ και Άπσον ως την αρχική πεντάδα του αγώνα.

Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Μπάρτλεϊ να πετυχαίνει τους πέντε πρώτους πόντους για τον Δικέφαλο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με Καμπερίδη, Λιούις και Δίπλαρο, ανακτώντας το προβάδισμα μετά από 2.5 αγωνιστικά λεπτά (7-5).

Ρέινολντς και Άπσον προσέφεραν ουσία και… πόντους στους Θεσσαλονικείς, έχοντας ισχνό προβάδισμα στα μισά της πρώτης περιόδου (10-11). Τα διαδοχικά καλάθια από Κρούζερ και Φόρεστερ έφεραν τον Δικέφαλο στο +4 (15-19( περίπου 2.5 λεπτά πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Η Καρδίτσα μείωσε με Δίπλαρο και Γουότσον, «γράφοντας» το 19-21 της πρώτης περιόδου.

Τα λάθη στο φινάλε έγραψαν το +2 του ΠΑΟΚ

Γουότσον και Άλεν έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, παίρνοντας το προβάδισμα με τέσσερις πόντους (25-21). Οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν με Ρέινολντς και Μπάρτλεϊ, φέρνοντας το ματς στα ίσα (25-25) μετά από τρία αγωνιστικά λεπτά.

Στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου η Καρδίτσα έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, με τους Χόρχλερ και Λιούις να μπαίνουν στην εξίσωση του σκοραρίσματος. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι «απάντησε» με τον Άπσον να προσφέρει θέαμα με το άλεϊ ουπ κάρφωμά του για το 27-27.

Τα διαδοχικά τρίποντα του Παπαδάκη έδωσαν το προβάδισμα στον Δικέφαλο μετά από αρκετή ώρα (32-33), περίπου 3.5 λεπτά πριν από το ημίχρονο. Μπάρτλεϊ και Ρέινολντς σκόραραν για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά στους τρεις πόντους (37-40) περίπου 1.5 λεπτό πριν το ημίχρονο, βρίσκοντας πόντους από Καμπερίδη και Δίπλαρο. Η θεσσαλική ομάδα μπορεί να ήταν άστοχη από τη γραμμή των βολών, ωστόσο κατάφερε αρκετές φορές να πάρει το ριμπάουντ και να βρει στη συνέχεια καλάθια. Με αυτόν τον τρόπο βρήκε καλάθι από τον Γουότσον στα τελευταία δευτερόλεπτα και διαμορφώθηκε το 40-42 του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά από 20 αγωνιστικά λεπτά ο ΠΑΟΚ σκοράρει με 63% στο δίποντο και 33% στο τρίποντο, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν 57% και 40% αντίστοιχα. Υστέρησε στα ριμπάουντ ο Δικέφαλος, μαζεύοντας 13 έναντι 18 που είχε η Καρδίτσα. Περισσότερα λάθη η Καρδίτσα, που κατέγραψε 10 έναντι 7 του ΠΑΟΚ.

Ανέβασε ρυθμό ο Δικέφαλος στην τρίτη περίοδο

Οι «ασπρόμαυροι» κράτησαν τη διαφορά, προηγούμενοι με τρεις πόντους (45-48), βρίσκοντας σημαντικά καλάθια από τον Κρούζερ. Οι παίκτες του Παπανικολόπουλου «απάντησαν» με τον Λιούις, μένοντας σε απόσταση αναπνοής στο παιχνίδι. Μπάρτλεϊ, Κατσίβελης και Φόρεστερ σκόραραν στα μισά της τρίτης περιόδου, ανεβάζοντας τη διαφορά ξανά στους πέντε πόντους (50-55).

Οι βολές του Ρόκι σε συνδυασμό με τα δύο εκπληκτικά τρίποντα του Χέντερσον ο Δικέφαλος έφτασε στο +9 (54-63) ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Κατσίβελης πέτυχε ένα τρομερό τρίποντο από τη γωνία, ωστόσο ο Λιούις «απάντησε» με buzzer beater για το 59-66 της τρίτης περιόδου.

«Θρίλερ» μέχρι το τέλος

Με φόρα μπήκαν οι γηπεδούχοι στην τέταρτη περίοδο, ροκανίζοντας τη διαφορά στους δύο πόντους (64-66), χάρη σε σημαντικά καλάθια τον Λιούις και Κασελάκη. Ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμα ριμπάουντ και με λάθη στο ζωγραφιστό, έδωσε ευκαιρία στην Καρδίτσα να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να μειώσει.

Μπάρτλεϊ και Κατσίβελης «ξεκόλλησαν» επιθετικά τον Δικέφαλο, ο οποίος ανέκτησε το προβάδισμα των έξι πόντων (67-73) στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου. Οι διαδοχικοί πόντοι του Γουότσον δημιούργησαν προσωρινά πρόβλημα στον ΠΑΟΚ mateco, o οποίος είδε τη διαφορά του να εξαφανίζεται, ωστόσο Ρέινολντς και Μπάρτλεϊ δήλωσαν «παρόντες» όταν χρειάστηκε, φτάνοντας στο +6 (74-80) δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Κασελάκης σκόραρε από τη γραμμή των βολών ροκανίζοντας τη διαφορά στους τέσσερις πόντους (76-80) στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Τελικά, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από την Καρδίτσα, κερδίζοντας με 81-84 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της GBL και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στις 29 Δεκεμβρίου, όταν ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί το Περιστέρι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της GBL.

Καρδίτσα – ΠΑΟΚ: 81-84

Αρχική πεντάδα ΠΑΟΚ: Ρέινολντς, Μπάρτλεϊ, Χέντερσον, Κρούζερ,  Άπσον

Επιμέρους σκορ ανά περίοδο:

1η: 19-21
2η: 21-21
3η: 19-24
4η: 22-18

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 40-42, 59-66, 81-84

Οι διαιτητές: Τσιμπούρης, Μαρινάκης, Μαγκλογιάννης.

Τα στατιστικά:

Ποδόσφαιρο

«Έδεσε» τον αρχηγό της η Ριέκα!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
27.08.2025 15:40

Επίσκεψη Σαββίδη στον ΟΛΘ: Στο επίκεντρο η επένδυση του Προβλήτα 6

Γιάννης Σωτηρίου
27.08.2025 15:22

«Ναυάγησε» η μεταγραφή Μανέ στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Βαφειάδης
27.08.2025 15:04

«Οι κινήσεις ΠΑΟΚ για Βολιάκο και οι κρίσιμες επόμενες ώρες»

Γιάννης Σωτηρίου
27.08.2025 14:47

Προς Καρδίτσα ο Μπαλωμένος!

Μάνος Τσαλγατίδης
27.08.2025 14:24

Δυνατό «τεστ» για ΠΑΟΚ Β

Παναγιώτης Κυρικλίδης
27.08.2025 14:06

Μπάσκετ

Μια ξεχωριστή μέρα προετοιμασίας στο Παλατάκι (video)

Όλγα Χιονίδου
27.08.2025 16:01

Περσίδης: «Διψάμε για τίτλο και διάκριση στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ»

Όλγα Χιονίδου
27.08.2025 14:19

Πρώτο τζάμπολ στο Ευρωμπάσκετ

Γιάννης Σωτηρίου
27.08.2025 08:47

Ζντοβτς: «Οι παίκτες δίνουν το μάξιμουμ στην προπόνηση!»

Όλγα Χιονίδου
26.08.2025 18:36

Ζάρας: «Αυτή θα είναι η ταυτότητα του φετινού ΠΑΟΚ» (video)

Όλγα Χιονίδου
26.08.2025 18:34

Προπόνηση χωρίς Μάρβιν Τζόουνς στον ΠΑΟΚ (pics-videos)

Όλγα Χιονίδου
26.08.2025 18:32

Αντίπαλοι

«Έδεσε» τον αρχηγό της η Ριέκα!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
27.08.2025 15:40

«Ναυάγησε» η μεταγραφή Μανέ στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Βαφειάδης
27.08.2025 15:04

Πέταξε για Ελλάδα η Ριέκα: Η αποστολή!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
27.08.2025 11:24

Η Ριέκα θέλει παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάνος Τσαλγατίδης
26.08.2025 23:51

«Πωλείται η Ριέκα;»

Γιάννης Σωτηρίου
26.08.2025 20:37

Άρης: Αντίο με… αιχμές από τον Κουέστα

Γιάννης Σωτηρίου
26.08.2025 18:35
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Σήμερα η συνεδρίαση του Α.Σ. ΠΑΟΚ
27.08.2025 16:25
Μια ξεχωριστή μέρα προετοιμασίας στο Παλατάκι (video)
27.08.2025 16:01
«Έδεσε» τον αρχηγό της η Ριέκα!
27.08.2025 15:40
Επίσκεψη Σαββίδη στον ΟΛΘ: Στο επίκεντρο η επένδυση του Προβλήτα 6
27.08.2025 15:22
«Ναυάγησε» η μεταγραφή Μανέ στον Ολυμπιακό
27.08.2025 15:04

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Σκαστοί από την κλινική!

Σωτήρης Μήλιος
26.08.2025 00:02
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Μισό βήμα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
25.08.2025 22:45
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Έχει ανηφόρα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
22.08.2025 20:18
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Και στο πέρασμα τους… τρέμει όλη η γη!

Σωτήρης Μήλιος
21.08.2025 00:15
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Οι κινήσεις – ΜΑΤ του ΠΑΟΚ με Ζαφείρη

Κώστας Βασιλόπουλος
21.08.2025 20:35
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Από Αυστρία… Κροατία, με ενδιάμεσες στάσεις σε Τσεχία και Γουϊνέα

Θόδωρος Χαστάς
15.08.2025 21:59

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?