Ο Σαβάρ Ρέινολντς μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι, τονίζοντας ότι οι παίκτες του Δικεφάλου θα κάνουν τα πάντα για να κλείσουν το 2024 με τη νίκη, καλώντας τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να γεμίσουν το Παλατάκι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Κάθε παιχνίδι στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Αρκεί να δει κάποιος τη βαθμολογία και θα το καταλάβει. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και κάθε παιχνίδι μετράει!
Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο, να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη. Επειδή όμως σε αυτό το πρωτάθλημα όλα μπορούν να συμβούν, πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι και πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.
Πρέπει να τρέξουμε, να αμυνθούμε σωστά και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση, να κάνουμε λίγα λάθη και κυρίως, να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας στυλ μπάσκετ.
Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι πολύ καλό για μας, αλλά και πολύ καλό για τον κόσμο. Είναι Κυριακή, στις 5μ.μ., είναι ότι πρέπει για να έρθουν οι φίλαθλοί μας, να μας δουν, να το συνδυάσουμε όλο αυτό με μία νίκη και μετά να πάνε στο σπίτι τους να χαλαρώσουν».