inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ έψαλε τα κάλαντα (και) στο Περιστέρι!

Σπουδαία νίκη των «ασπρόμαυρων» στο Παλατάκι στο πρώτο ματς του δευτέρου γύρου

Όλγα Χιονίδου
30.12.2024 00:45
Share
SHARE

Ακόμη μία νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος έκλεισε ιδανικά το 2024, κερδίζοντας με 84-74 το Περιστέρι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της GBL.

Ο δεύτερο γύρος του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκίνησε όπως τελείωσε ο πρώτος, με το σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι να εντυπωσιάζει στα παρκέ και να συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη για τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις κι έκλεισε ιδανικά το 2024!

O Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του ματς. Έπαιξε καλή άμυνα και βρήκε σπουδαία καλάθια, κρατώντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Καντσελιέρι ήταν εντυπωσιακοί στο περιφερειακό σουτ, καθώς σημείωσαν 15 τρίποντα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο Περιστέρι.

Για τους Θεσσαλονικείς ξεχώρισαν οι Μπάρτλεϊ (18 π.) και Ρέινολντς (18 π.). Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο 7-5 και παραμένουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας «ραντεβού» την επόμενη εβδομάδα με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εύστοχος ο Δικέφαλος στα πρώτα λεπτά

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι επέλεξε τους Ρέινολντς, Μπάρτλεϊ, Περσίδης, Κρούζερ και Άπσον ως την αρχική πεντάδα του αγώνα.

Με τρίποντα εκατέρωθεν ξεκίνησε ο αγώνας, καθώς ο Αβδάλας σκόραρε, ωστόσο ο Μπάρτλεϊ απάντησε άμεσα για το 3-3. Το γκολ-φάουλ του Κρούζερ σε συνδυασμό με τα διαδοχικά καλάθια του Ρέινολντς έφεραν τον ΠΑΟΚ mateco στο +5 (10-5) μετά από 3.5 αγωνιστικά λεπτά. Για τους «κυανοκίτρινους» σκόραρε διαδοχικούς πόντους ο Χάρις, τόσο από τη γραμμή των βολών, όσο και κοντά από τη ρακέτα, κρατώντας τη διαφορά στους τέσσερις πόντους (13-9) στα μισά της πρώτης περιόδου.

Τα διαδοχικά τρίποντα από Χέντερσον και Κρούζερ έδωσαν προβάδισμα με οκτώ πόντους στον Δικέφαλο, αναγκάζοντας τον κόουτς Λιμνιάτη να ζητήσει εσπευσμένα τάιμ άουτ τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Το Περιστέρι έτρεξε σερί με Αβδάλα και Κόφι, όμως, ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση. Τα καλάθια των Φόρεστερ και Ρέινολντς διαμόρφωσαν το 26-19 της πρώτης περιόδου.

Απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο παρκέ

Πάπας και Μπράουν σκόραραν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου, ωστόσο το τρίποντο του Παπαδάκη και το καλάθι του Φόρεστερ κράτησαν τη διαφορά στους οκτώ πόντους (31-23), μετά από δύο αγωνιστικά λεπτά. Οι Θεσσαλονικείς έλεγχαν πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης στα μισά της περιόδου, βρίσκοντας λύσεις τόσο κάτω από τη ρακέτα, όσο και στο περιφερειακό σουτ, έχοντας προβάδισμα εννιά πόντων (34-25).

Το τρίποντο του Μπάρτλεϊ σε συνδυασμό με το καλάθι του Ρέινολντς ανέβασαν το προβάδισμα των «ασπρόμαυρων» στους δέκα πόντους (39-29), περίπου 3.5 λεπτά πριν το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν συναπτά καλάθια με Πάπας και Κόφι, ροκανίζοντας τη διαφορά στους πέντε πόντους (39-34), με το χρονόμετρο να δείχνει δύο λεπτά για το φινάλε της δεύτερης περιόδου.

Περσίδης, Έντι και Κρούζερ σκόραραν από μακριά με το παιχνίδι να έχει έντονο ρυθμό στο τελευταίο λεπτό και τους Θεσσαλονικείς να φεύγουν στα αποδυτήρια με σκορ 49-39.

Μετά από 20 αγωνιστικά λεπτά ο Δικέφαλος σκόραρε με 35% στο δίποντο και 56% στο τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 63% και 21% αντίστοιχα. Έξι περισσότερα ριμπάουντ μάζεψαν οι «ασπρόμαυροι» (23 έναντι 17), ενώ απόλυτη ισορροπία υπήρξε στα λάθη (4) και στις ασίστ (10) ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κράτησε τη διαφορά – Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Έντι

Ο Αβδάλας πρωταγωνίστησε στην επίθεση των «κυανοκίτρινων» στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Άπσον και Χέντερσον βρήκαν καλάθια, όμως το τρίποντο του Ξανθόπουλου μείωσε τη διαφορά στους έξι πόντους (55-49) μετά από τέσσερα αγωνιστικά λεπτά.

Καθοριστικό σημείο του τρίτου δεκαλέπτου ήταν η αποβολή του Έντι, ο οποίος δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία. Η ομάδα του Λιμνιάτη έδειχνε να αγωνίζεται χωρίς συγκέντρωση, μετά την αποβολή του Αμερικανού φόργουορντ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12 πόντους (63-51), τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Το τρίποντο του Ξανθόπουλου και η γρήγορη απάντηση του Περσίδη έγραψαν το 71-62 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο PAOK Sports Arena

Πέρασε περίπου 1.5 λεπτό για να σκοράρει ο ΠΑΟΚ mateco στο τέταρτο δεκάλεπτο, βρίσκοντας καλάθι από τον Ρέινολντς. Αμφότερες οι ομάδες υπέπεσαν σε λάθη στην έναρξη της περιόδου, με το σκορ να «παγώνει». Ο Κόφι σημείωσε πέντε διαδοχικούς πόντους, ροκανίζοντας τη διαφορά στους έξι πόντους (73-67), μετά από 3.5 αγωνιστικά λεπτά.

Οι «ασπρόμαυροι» αντέδρασαν με τον Σαβάρ Ρέινολντς, ο οποίος σκόραρε διαδοχικές φορές, φέρνοντας τον Δικέφαλο στο +11 (78-67) στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου. Το τρίποντο του Κατσίβελη τρία λεπτά πριν το φινάλε ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά (82-69), μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στο Περιστέρι.

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν σε μια εύκολη νίκη, κάνοντας πάρτι επί του Περιστερίου και επικρατώντας με 84-74.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, όταν ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ – Περιστέρι: 84-74

Αρχική πεντάδα ΠΑΟΚ: Ρέινολντς, Μπάρτλεϊ, Περσίδης, Κρούζερ, Άπσον

Επιμέρους σκορ ανά περίοδο:

1η: 26-19
2η: 23-20
3η: 22-23
4η: 13-12

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 49-39, 71-62, 84-74

Οι διαιτητές: Παπαπέτρου, Τσολάκος, Καρπάνος

Τα στατιστικά:

Ποδόσφαιρο

Έφτασε η μέρα του… αντίο!

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 10:11

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για πάνω από έναν λόγους

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 09:23

Έχεις FORZA και την Κυριακή

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 03:40

Στην Τούμπα κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 03:38

Ο κόσμος θα παίξει ρόλο στην εκδήλωση Βιεϊρίνια

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 00:18

Η «φωτοβολίδα» του Βιεϊρίνια με την ΑΕΚ (video)

Μάνος Τσαλγατίδης
10.05.2025 23:20

Μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ θα μείνει αξέχαστος στον Κρούζερ

Μάνος Τσαλγατίδης
10.05.2025 21:32

Υποβιβάστηκε το Λαύριο (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:43

Μπάρτλεϊ: «Έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον μου!» (vid)

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 16:57

Πάρτι και κόντρα στον Ηρακλή για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 14:03

Η στατιστική του τελευταίου αγώνα της σεζόν

Εύα Σαράντη
10.05.2025 14:02

Ξεκούραση στη Μύκονο για Μπάρτλεϊ

Εύα Σαράντη
10.05.2025 11:24

Αντίπαλοι

Ο Λεβαδειακός… καταδίκασε την Καλλιθέα

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:23

Ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
10.05.2025 15:49

Δεν εξασφάλισε άδεια για την Super League 2 η Λαμία

Πάνος Γεωργογιάννης
09.05.2025 19:38

Οι σκέψεις του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 16:56

94 εκατομμύρια του Δήμου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 14:55

Τελειώνει τον Μπρούνο Άλβες ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 21:54
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Έφτασε η μέρα του… αντίο!
11.05.2025 10:11
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο τίτλος περνάει από το clasico!
11.05.2025 09:58
Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για πάνω από έναν λόγους
11.05.2025 09:23
Έχεις FORZA και την Κυριακή
11.05.2025 03:40
Στην Τούμπα κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ
11.05.2025 03:38

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο… κανονικός ΠΑΟΚ το έφερε στα μέτρα του

Κώστας Βασιλόπουλος
29.04.2025 14:13
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Δε γινόταν να μην κερδίσει αυτό το ματς

Θόδωρος Χαστάς
28.04.2025 23:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?