Για όλους και για όλα μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλάβια Πράγας ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ένα από τα θέματα που έθιξε ο προπονητής του Δικεφάλου ήταν κι αυτό των επιθετικών και του Μπράντον Τόμας.
Αναλυτικά όσα ανέφερε για αυτό το θέμα:
Για τα φορ:
«Δεν είναι εύκολο για τους επιθετικούς, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να πει ότι εγώ είμαι ο βασικός φορ και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά ψάχνεις να βρεις εναλλακτικές λύσεις.
Για τα δύο παιδιά που ήρθαν πρόσφατα, χρειάζονταν χρόνο, είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που ένας ποδοσφαιριστής θα… κουμπώσει κατευθείαν. Ακόμα και ο Εμπαπέ όπως βλέπετε, χρειάζεται τον χρόνο του. Τελευταία βλέπω βελτιωμένα στοιχεία, αλλά ίσως αυτό δεν είναι αρκετό στην παρούσα φάση.
Τον Μπράντον είχα στο μυαλό μου για βασικό φορ και οι άλλοι να παλέψουν για τη θέση, αλλά είχε τραυματισμούς και δυσκολεύτηκε να επιστρέψει, κυρίως στο επίπεδο του μυαλού.
Ίσως μπερδεύτηκε σε ένα σημείο και πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ο φορ θα πρέπει να είναι λίγο… βρώμικος με την καλή έννοια, γιατί οι αμυντικοί παλεύουν για κάθε μπάλα, οπότε και ο επιθετικός χρειάζεται να παλέψει για να επιβληθεί των αμυντικών».