Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», αφού βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 2ο λεπτό του ματς.
Ο Αλί Σαμάτα πέτυχε το γκολ στην εκκίνηση του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, εκμεταλλευόμενος την κακή επέμβαση του Χριστογεώργου.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε το σουτ, ο Χατζηγεώργος έκανε επέμβαση, με τον Τανζανό στράικερ να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 0-1.
#Photos Ιδανικό ξεκίνημα για τον Δικέφαλο, που προηγείται με 0-2 χάρη στα γκολ των #Samatta και #Pelkas! #OFIPAOK #StoiximanSuperLeague #stoiximan #slgr #OurWay pic.twitter.com/7AxMB9VHkz
— PAOK FC (@PAOK_FC) February 8, 2025
Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 32χρονου επιθετικού μετά από ένα χρόνο, αφού το τελευταίο του τέρμα με τη φανέλα του Δικεφάλου ήταν στις 11 Δεκεμβρίου 2023, όταν σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό.
Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Δημήτρη Πέλκα να βρίσκει το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του με τα «ασπρόμαυρα».
Στο 8ο λεπτό ο Σουαλιό Μεϊτέ βρέθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων, πάσαρε στον Πέλκα και σκόραρε για το 0-2.