Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (13/2, 22:00) ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίζει να βλέπει εκτός προπονήσεων για διάφορους λόγους τους Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ, Λόβρεν, Γκόμεζ και Ντεσπόντοφ.
Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία μεγάλη νίκη στην Κρήτη, μείωσε την απόσταση από την κορυφή, αλλά πλέον αφήνει στην άκρη τις εγχώριες διοργανώσεις και στρέφει την προσοχή του στην μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης (13.02) στην Τούμπα κόντρα στην FCSB για τα νοκ άουτ του UEFA Europa League 2024-25.
Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (10.02) σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της τακτικής ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό διπλό.
Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Φεντόρ Τσάλοφ έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμεζ υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.
Την Τρίτη (11.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».