Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Στεάουα, έδωσε σύνθημα αντεπίθεση ενόψει της ρεβάνς στο Βουκουρέστι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:
Είναι άδικο για εμάς αυτό που συνέβη, πρέπει όμως να το αποδεχθούμε. Πρέπει να πάμε στο Βουκουρέστι για να προκριθούμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μερικές φορές η τύχη πρέπει να μας χαμογελάσει, αρκεί να έχουμε αυτοπεποίθηση στις κινήσεις μας. Σε τελική ανάλυση η καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Ήταν μία νίκη που ήρθε από το… πουθενά για την Στεάουα. Δεν μας άσκησαν πίεση.
Για τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη: «Δεν γνωρίζω να σας πω κάτι περισσότερο για τον τραυματισμό του».
Για το αν ξεχώρισε κάποιον ποδοσφαιριστή της Στεάουα Βουκουρεστίου: «Δεν ξεχώρισα κάποιον. Είχαν μία καλή τακτική, προσπάθησαν να μας πιέσουν, αυτός είναι ο χαρακτήρας μίας ομάδας που είναι σε υψηλό επίπεδο».