Ο ΠΑΟΚ γνώρισε απογοητευτικό αποκλεισμό από την Στεάουα στην ενδιάμεση φάση των νοκ άουτ του Europa League, με την πορεία του Δικεφάλου στην Ευρώπη να σταματάει στα 16 ματς.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή πορεία τους από τα προκριματικά του Champions League, με την πρόκριση κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και ακολούθησε ο αποκλεισμός από την Μάλμε.
Για τον ΠΑΟΚ ακολούθησε η πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς στα play off των προκριματικών του Europa League, η παρουσία στο League Stage της διοργάνωσης και τέλος τα δύο ματς με την Στεάουα για την ενδιάμεση φάση των νοκ-άουτ.
FCSB 🇷🇴 is the only team that played all 1⃣8⃣ theoretically possible European matches this season!
🚨 FCSB 🇷🇴 will play at least 2⃣0⃣ European matches this season, breaking the previous record held by Olympiacos 🇬🇷 from 2023/24 (1⃣9⃣)‼️ pic.twitter.com/vGId5MbNtx
— Football Meets Data (@fmeetsdata) February 20, 2025