Στο γήπεδο, αυτή τη φορά για επίσημο παιχνίδι, επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες διακοπής ο ΠΑΟΚ Β, για μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των Play Out της Super League 2.
Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου ταξιδεύει στην Καβάλα, όπου το μεσημέρι του Σαββάτου (1/3, 13:00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν πρεμιέρα στο φετινό μίνι πρωτάθλημα, αφού είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική.
Οι «ασπρόμαυροι», που μπαίνουν στα Play Out με 10 βαθμούς, θέλουν να πάρουν ένα κρίσιμο τρίποντο, που θα τους βοηθήσει να αποσπαστούν έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, και να πάρουν μια απόσταση ασφαλείας από νωρίς.
Στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Β πέτυχε ισάριθμες νίκες, αφού στο «Ανθή Καραγιάννη» επικράτησε με 0-1 χάρις σε γκολ του Ουρτάδο, ενώ στην Ευκαρπία 3-0, με σκόρερ τους Σμυρλή, Μπαταούλα και Γκιτέρσο.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι με την Καβάλα αποτελούν οι: Νικολακούλης, Κιάτος, Λαγωνίδης, Σινανάι, Πασαχίδης, Κωττάς, Μπαταούλας, Φίλων, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Σνάουτσνερ, Καλόγηρος Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Σμυρλής, Αδάμ, Κανίς, Ουρτάδο, Γκιτέρσος, Χατσίδης.
Από την πλευρά της η Καβάλα, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με επτά βαθμούς, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Νίκη Βόλου, και είναι στο -3 από τον ΠΑΟΚ Β, με ένα παιχνίδι περισσότερο, αφού δεν έχει κάνει το ρεπό της.
Η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Τάτσης απαρτίζεται από τους: Αστρά Ιωαννίδη, Στίκα, Τσαμούρη, Κατσουλίδη, Αναστασόπουλο, Π. Δερμιτζάκη, Καζαντζίδη, Δημητριάδη, Γαβριηλίδη, Κασέμι, Λέλεκα, Μελετίδη, Μέτσε, Παπαδόπουλο, Αν. Δερμιτζάκη, Πόποβιτς, Παρκινασβίλι, Γκέκα, Κομλιά, Ριστόφσκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καβάλα έχει πλέον στη «δύναμη» της ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ Β, αφού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε τον Τάσο Μελετίδη, ο οποίος ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων», στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μιχάλης Ματσούκας του Συνδέσμου Ευβοίας, με βοηθούς τους Λάζαρο Μαυρίδη (Κιλκίς), Άγγελο Ζήδρα (Δράμας), και τέταρτο τον Κωνσταντίνο Κεχαγιά από την Κοζάνη.