Για την 14η αγωνιστική της Women’s Football League, o ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έμεινε ισόπαλος με 1-1. Έτσι, μετά από 14 αγώνες, οι «ασπρόμαυρες» έμειναν στους 29 βαθμούς σε 14 αγώνες.
Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.
Συγκεκριμένα, έγιναν δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, πρώτα για τον ΠΑΟΚ Morris με την Μήτκου και μία για τον Παναθηναϊκό με την Πούλιου στο φινάλε του ημιχρόνου, όπου με διαγώνιο σουτ που έκανε, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της Νόιχαους.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα, υπάρχει ένα μαρκάρισμα στην Παπαδοπούλου με τον αγκώνα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι διαιτητές δεν έδειξαν την άσπρη βούλα του πέναλτι.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι, με τον Δικέφαλο στο 50ό λεπτό να παίρνει το προβάδισμα. Η Μήτκου εκτέλεσε γρήγορα και έξυπνα ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή, βρήκε στην πλάτη της άμυνας την Τζούρτζεβιτς, η οποία πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ για το 0-1.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν πολύ σβηστό, με τα λάθη να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως στο 75′, από μια βαθιά μπαλιά, η Σπυριδωνίδου βρέθηκε απέναντι στην Νόιχαους, η παίκτρια του Παναθηναϊκού τσίμπησε τη μπάλα, με την Νόιχαους να την ανατρέπει.
Το πέναλτι καταλογίστηκε και η Σπυριδωνίδου νίκησε την τερματοφύλακα των «ασπρόμαυρων» για το 1-1 στο 76ο λεπτό.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρ’ όλο που ο ΠΑΟΚ Morris είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το γκολ των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο τέλος δόθηκε οφσάιντ στην Δοϊρανλή, σε φάση που έφευγε τετ α τετ, με τους «ασπρόμαυρους» να αμφισβητούν την συγκεκριμένη απόφαση επόπτη και διαιτητή, ενώ από την τηλεοπτική μετάδοση δεν προβλήθηκε κάποιο ριπλέι.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Κωνσταντινίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Μαρτίου, όπου στις 15:00 θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Morris: 1-1
Τα γκολ: Σπυριδωνίδου 76′ – Τζούρτζεβιτς 50′
Ημίχρονο: 0-0
ΠΑΟΚ Morris (Κωνσταντινίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Στίγκλμαιρ, Δρακογιαννάκη, Χαραλάμπους (78′ Βαρδαλή), Μοσκοφίδου (70′ Δοϊρανλή), Αργυρίου, Παπαδοπούλου (46′ Τζούρτζεβιτς).