Για την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, αλλά και τους επόμενους στόχους της, μίλησε στην ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Βασιλική Χαϊτίδου.
Για την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου…
«Είμαι χαρούμενη που μετά από δύο χρόνια αγωνίστηκα ξανά στον κλειστό στίβο και κατέκτησα το ασημένιο μετάλλιο, ιδανικά θα ήθελα βέβαια μια καλύτερη επίδοση, ωστόσο είμαι ευχαριστημένη».
Για την πορεία προετοιμασίας της…
«Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά, προσέξαμε να μπούμε σταδιακά στις προπονήσεις και να ξεπεράσω εντελώς τον τραυματισμό μου, δυσκολεύτηκα λίγο στους πρώτους αγώνες αλλά φάνηκε ότι επανέρχομαι γρήγορα στον παλιό μου εαυτό!».
Για τους επόμενους στόχους της…
«Επόμενος στόχος μου είναι ο ανοιχτός στίβος, εκεί θέλω να σταθεροποιηθώ στα μεγάλα άλματα, να κάνω ένα νέο ατομικό ρεκόρ και να μαζέψω ράνκινγκ για τις διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς».